Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna seara!!!

Felicit mamicile care au aflat sexul copilului

Tin pumnii fetelor care trebuie sa faca amnio

Eu sunt binisor. M-am simtit cam rau zilele acestea caci am racit. Am fost cu cortul, dar nu cfred ca de-acolo am luat raceala, ci de la David. Am stat amandoi acasa saptamana aceasta si ne-am tratat. Acum sunt cam obosita, caci nu prea m-a lasat sa respir.

Cred ca o sa merg si eu de saptamana viitoare la gimnastica pentru gravide. Aerobic mi-a zis doctorul ca nu este ok sa fac. Am vrut foarte mult sa merg la gimnastica in apa, dar ce am gasit eu este ff scump. Stiti voi de ceva oferte mai bune?

Mi-am trimis baietii la cumparaturi si eu mai trebaluiesc prin casa. Am un chef de numa

Woooow, tocmai am simtit ceva miscari in partea dreapta. Oare sa fie bebe, asa devreme? Eu asa am simtit

Olga, mamica lui David iepurasul si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lady, nu esti tu buna de bataita?Pentru ce naibate-ai stresat?E posibil ca stresul sa te fi slabit.Sa nu mai faci prostiute,da?
Silvi, daca as fi avut baiat si eu i-as fi pus tot Tudor Stefan.Deocamdata ne-am oprit la Daria Maria.Cum vi se pare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Aerilian foarte frumoase numele Si zici ca stresul te slabeste? Eu de 2 zile ma simt f rau, mai ales seara. Sunt slabita si nu ma pot ridica din pat. Mi se inmoaie picioarele si mi se incetoseaza privirea. Stau si vegetez in pat. Ati patit asa ceva? Adevarul este ca m-am si necajit f tare. Ma-m uitat la niste reportaje f triste si am tot plans cam toata ziua. Dar nu mai fac

Olga, mamica lui David iepurasul si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

buna burtici, ma bucur sa va regasesc asa vorbarete si cu vesti bune

elenii, geanina, bun venit in clubul bulgarasilor

aduc si eu o veste buna, avem fetita, asa cum ne doream, de ieri de cand am aflat sunt toata un zambet

alina, e o scumpa sara cu ochisorii ei asa mari si expresivi, seamana cu mamica Frumoasa prima camera a sarei, m-ai inspirat sa merg si eu la ikea pt patut

puiutza, succes luni, va fi bine

de baietel mare si 19+ cu zburdalnica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

'Neatza!sa aveti o zi buna!

*Blackmoon Lady 16+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Neatza neatza !!! frumoasa zi se vede azi prin geam. Abia astept sa iesim la plimbarica.
Aerilian si Puiutza, sper ca DD sa dea putere si sanatate sufletelelor din burticile voastre, si voua.
Olishka...ce mama ei de treaba te uiti la reportaje triste? Eu m-am dat pe comedii si alchimia Taoista
Frumoase nume pe forumul nostru. La mine e mai greu cu inspiratia. Ma pricep sa pun nume numai la catei si pisici . Oricum momentan m-am oprit la Matei, insa sotu deja il alinta Gruitza. Mai vedem... Imi place mult Tudor Stefan si Daria Maria. Oricum numele romanesti sunt "the best" !!!

gravidutza 17+ de bebitza tzopaila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Sara felicitari pt fetita !!! zburdalnica, ha? facea tumbe prin burtica?
sa fie sanatoasa !!!

gravidutza 17+ de bebitza tzopaila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

Olishka multa sanatate si refacere cat mai rapida
Aerilian imi plac tare numele alese de tine
Cred ca l-am simtit si eu pe bebe...am simtit ca un fel de gazedoar ca nu din acelea de balonare si ieri noapte nu stiu ce a facut ca m-a cam durut tare cum m-a lovit in stanga de m-am trezit din somn
Eu la nume as vrea George-Teodor sau Georgiana-Andrada

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Neata mamici!!

sara ma bucur mult pt voi ca aveti o fetitza!!

olishka Dar starea asta de slabiciune nu e cumva si de la o carenta de vitamine, ceva? Tu iei vitamine prenatale? Cat despre miscarile lui bebe, sa stii ca si eu le-am simtit prima oara la 13 sapt (fiind si tu tot la a doua sarrcina). Deci fii pe faza!!

geanina1983 Bine ai venit! Sarcina usoara!! sa scrii datele, sa te treaca fetele in listuta (data probabila a nasterii-DPN, data nasterii tale ). Si scrie repede inca 9 mesaje ca sa scapi de moderatie si sa te putem citi in timp real.

aerlilian Si mie imi plac prenumele alese de voi.

Noi ne-am plimbat aseara cu Citybus-ul si ne-a cam tras curentul. Am vizitat tot centrul Bucurestiului, a fost tare frumos, mai ales ca la ora 19 nu mai era nici soare sa te bata in cap si nici aglomerat traficul. Sarei i-a placut foarte mult in autobuzul cu etaj si fiind mai micuta a fost feritza de curent, plus ca a avut si sapca pe cap. Pt cine sta in Buc, eu recomand sa mearga o tura sa vada Bucurestiul de la semi-inaltime, asa pare mai curat, mai organizat, mai frumos! dar neaparat luati-va ochelari de soare (nu neaparat pt soare, dar va protejeaza de vant) si poate sa va luati o sapca/palarie.

Noi azi avem program casnic, adik spalat pe cap (eu si Sara), gatit, lenevit si...cam atat.
va pup!! sunt prin zona

Alina 18+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata!
Gianina, bun venit printre noi! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Ligia si sara, felicitari pentru caruciorul bleu respectiv roz!
MyLady, te trec si pe tine cu carucior roz sau vrei sa mai astepti pana stii sigur?
Olishka, lasa reportajele triste, nu fac bine, mai ales acum!
Alina, succes in tot ceea ce ti-ai propus pentru azi (si nu numai!)

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 18+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput