Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***339***
Raspunsuri - Pagina 27
simonapro spune:
Iuca: la multi si fericiti ani impreuna 
Anaan: multumesc ca te-ai gandit la mine, dar maine dimineata e interviul la 8.30, nu-mi fac mari sperante, caci nu prea am experienta in domeniul cerut, dar ma duc icrezatoare, ca cine stie.
Sa va spun cate am patimit de ieri, eram la munca si ma sunau de acasa, ca Lucian are febra mare si intre timp a reusit si Sebi sa blocheze usa la dormitorul nostru, unde aveam medicamentele, ii lasasem mamei in bucatarie, doar Ibalginul si termometrul.
Am plecat de la munca intr-un suflet, am cumparat alte antitermice si am ajuns acasa si cu greu l-am stabilizat, dar pe urma a facut in continuu febra, l-am pazit toata noaptea. De dimineata se simte un pic mai bine, am reusit sa plec de la munca sa ma duc cu el la pediatru, are rosu in gat cu vezicule, sa speram ca o sa scapam de antibiotic cu ce ne-a dat doctora.
Nu va spun cat s-a chinuit al meu sot, sa deblocheze usa de la dormitor si ce jupuita este acum 
fug acasa!
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Ilinca_M. spune:
Asa...
Bianca, sa nu crezi ca nu m-am gandit si la catelusa aia, normal ca sufletul meu ar fi tentata s-o ia, mai ales ca seamana pe alocuri cu Manole
Am facut si aici argumente pro si contra ca la gradi si au iesit mai multe contra.
1) argumente egoiste: cainele sigur are peste 3 ani (nu-i vad dintii dar dupa toceala din coade si mecla asa pare, minimum minimorum 2 ani). Astia oricum nu traiesc mult, sa ma atasez si sa trec iar prin chinuri?:((
Argumente realiste:
- eu stiu ce implica un caine de talia asta si nu e pentru oricine, tre sa ai disponibilitati de toate felurile. Din viata lui Manu 8 ani n-am avut nici copil nici greutati materiale si eu stiu cat am cheltuit cu el: cea mai buna hrana (cantitati...apreciabile, cu sacii:)), deparazitari, veterinar...e mult peste puterile noastre de acum.
No si mai sunt mai multe "contra", n-are rost sa le insir...Oricum lui Phiphi ii vom lua un caine de talie mica si nu mai repede de anul viitor.
Sper sa-si gaseasca un stapan bun, sa ma tii la curent!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Deci, in mod teoretic si ideal venim la Moeciu , spiralati si pt noi sa ne facem bine bine pana atunci.ANAAN, ma bucur ca e mai bine Andrei. Acuma, sincera sa fiu, si daca mi-ar zice dr sa nu o operez tot as opera-o, asa sunt de ingrozita de atatea boli. Dar ma rog, la noi nu e cazul, e indicatie clara de la 2 dr. [...] Cred ca numa eu o sa vin dalmatian la Moeciu, ca nu reusesc sa ma vopsesc pana atunci si nici sa ma tund, asa ca voi arata minunaaat , dar asta este, nu ma alege printu', ca m-a ales o data |
Spiralam! Spiralam!
S-ar putea sa fim 2 dalmatieni... ca vad ca timpul nu mai are rabdare cu mine...
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Ziceti-mi voi, din afara, obiectiv: exagerez? Sunt paranoica? Ce parere aveti de faza? Ce ati face in locul meu, daca credeti ca ar trebui sa faceti ceva?... |
La gradinita Adelei poarta e incuiata. Nu cu keia, cu... kestie d'aia electromagnetica. Suni si deskid dinauntru, ca la interfon...
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Anaan Ilinca,io iti mai zic un lucru, si sa nu te superi, dar m-am tot gandit la asta: mie faptul ca parcul orasului este foarte aproape si pot duce copiii frecvent acolo nu mi se pare un avantaj. E greu pentru o educatoare sa-i aiba pe toti in vizor, mai ales cand sunt si alti copiii in peisaj, plus ca obisnuiesc sa se duca cu toate grupele (cel putin asa se practica pe la noi) si mai stau doamnele la cate o poveste. Apoi e chestia cu sanatatea: daca la gradinita ii triaza cat de cat, mai spun parintilor sa-i tina acasa pe cei bolnavi, ducandu-i in parc tot triajul asta e in zadar. Eu as prefera o gradinita cu o curte generoasa si nu cu plimbari zilnice in exterior, fiindca doamnele devin tot mai relaxate cand iesirile astea sunt o obisnuinta. |
Aprob pozitiv!

Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui inapreda Cava antibiotic sa nu iau? Ian n-a prea avut probleme, cred ca a luat antibiotic de 2 ori si asta ccu mai bine de 1 an in urma dar...mai stii? |
Eu as zice sa nu iei, dar am avut avut ocazia sa ne trebuiasca aflandu-ne in vizita la poporul bulgar frate si prieten, asa ca i-am papat augmentinul Anei (Pisik
). So... acum am in casa, iau la noi, ca e mai usor decat sa plec cu parafa si retetaru'la mine...
Si Adela a luat tot de 2 ori antibiotic...
Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
![]() Asa am sa fac? Ce recomanzi? In Italia nu elibereaza antibiotic fara reteta; daca e ceva -Doamne fereste!- sun medicul din Romania. Augmentin e "bun"? Sau "ceclor"? De altele nu am auzit pentru copii |
Io zic ca augmentinul e suficient. Daca sunt probleme mai grave (Doamne fereste!), oricum e mai bine sa-l vada intai un medic.
Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Of, tufete, sunt fiarta. Ce sa fac, ce sa fac?! V-am zis, am ales gradinita asta fiindca patroana mi-e colega si fiindca totusi e prima gradi particulara deschisa in oras, eu am avut ocazia s-o vizitez in '96, cand eram eleva (era in alta locatie atunci). Mai imi place ca-s putini copii, la alte gradi sunt cate 15-20 in grupa baby. |
Pai daca patroana iti e colega, poate poti sa "perfectizezi" un pic.
Denisa-Madalina
fericita de
Bianca2503 spune:
Ilinca, ca sa zic asa it's your call cu gradinita.
Legat de caine, in mod clar mananca multi bani. Partea buna e ca vad ca pe FB s-a interesat de ea o prietena de-a lui Anaan )prietena fiind din Germania) care ma intreba semnalmente de genul; schioapa de-un picior si alte chestii de parca ar cunoaste-o.
Sper sa nu imi spuna o poveste nasoala daca chiar desprea ea ar fi vorba...
Anaan spune:
Acum constat ca am scris "alti copiii". Sa-mi fie rusine!!!( da' nu mai editez, ca-i mai pitoresc asa)
Ina, eu Augmentin am avut la mine - dar vad ca te-a lamurit Mada intre timp.
Am ucenicit de zor, asa ca acum am o minunata durere de cap...
Simona, deci eu am spiralat in avans
; nu-i bai, spiralez si maine! Sanatate lui Lucian!
Aris, ce face gagalicea? Ai fost la medic?
Edit: sa fi scris "altii copiii" era si mai si!![]()