Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***339***
Raspunsuri - Pagina 26
Anaan spune:
Ilinca,io iti mai zic un lucru, si sa nu te superi, dar m-am tot gandit la asta: mie faptul ca parcul orasului este foarte aproape si pot duce copiii frecvent acolo nu mi se pare un avantaj. E greu pentru o educatoare sa-i aiba pe toti in vizor, mai ales cand sunt si alti copiii in peisaj, plus ca obisnuiesc sa se duca cu toate grupele (cel putin asa se practica pe la noi) si mai stau doamnele la cate o poveste. Apoi e chestia cu sanatatea: daca la gradinita ii triaza cat de cat, mai spun parintilor sa-i tina acasa pe cei bolnavi, ducandu-i in parc tot triajul asta e in zadar. Eu as prefera o gradinita cu o curte generoasa si nu cu plimbari zilnice in exterior, fiindca doamnele devin tot mai relaxate cand iesirile astea sunt o obisnuinta.
inapreda spune:
Bianca jucariile imi trebuie PE DRUM ca mergem cu masina Bistrita-Lido di Jesolo. Deocamdata avem dvd-ul (l-am comandat de pe e-mag; ii fain ca e portabil dar are si o husa cu ajutorul careia il poti atasa la tetiera), laptopul lui de jucarie pe care de ieri i l-am ascuns sa fie...nou
, niste carticele si...nu mai stiu. Sigur o sa facem 18-20 ore cu tot cu opriri; sa zicem ca jumate din timp doarme -desi nu cred- si tot mai ramin 8-10 ore. Avcantajul e ca il luam si pe tata care va sta cu el in spate.
Cava antibiotic sa nu iau?
Ian n-a prea avut probleme, cred ca a luat antibiotic de 2 ori si asta ccu mai bine de 1 an in urma dar...mai stii?
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Anaan spune:
Eu totdeaua iau cu mine un antibiotic cu spectru larg
; n-am avut niciodata nevoie de dumnealui - din fericire - dar mai bine sa-l ai la tine, decat sa nu-l ai.
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Ilinca,io iti mai zic un lucru, si sa nu te superi, dar m-am tot gandit la asta: mie faptul ca parcul orasului este foarte aproape si pot duce copiii frecvent acolo nu mi se pare un avantaj. E greu pentru o educatoare sa-i aiba pe toti in vizor, mai ales cand sunt si alti copiii in peisaj, plus ca obisnuiesc sa se duca cu toate grupele (cel putin asa se practica pe la noi) si mai stau doamnele la cate o poveste. Apoi e chestia cu sanatatea: daca la gradinita ii triaza cat de cat, mai spun parintilor sa-i tina acasa pe cei bolnavi, ducandu-i in parc tot triajul asta e in zadar. Eu as prefera o gradinita cu o curte generoasa si nu cu plimbari zilnice in exterior, fiindca doamnele devin tot mai relaxate cand iesirile astea sunt o obisnuinta. |
Good point!

Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Aveti idee nr 10 la incaltaminte USA ce nr e la noi?
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Ilinca_M. spune:
| citat din mesajul lui inapreda Aveti idee nr 10 la incaltaminte USA ce nr e la noi? Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
nr 5= 21
nr. 6=22
........rezulta ca nr. 10=26, daca bine am calculat
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
| citat din mesajul lui Anaan Eu totdeaua iau cu mine un antibiotic cu spectru larg |

Asa am sa fac? Ce recomanzi?
In Italia nu elibereaza antibiotic fara reteta; daca e ceva -Doamne fereste!- sun medicul din Romania.
Augmentin e "bun"?
Sau "ceclor"?
De altele nu am auzit pentru copii
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
nr 5= 21 nr. 6=22 ........rezulta ca nr. 10=26, daca bine am calculat I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
iar 26 e 40 sau 41???
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Bianca2503 spune:
ILINCA, poarta trebuie sa stea incuiata si cheia sa fie scoasa din broasca. La noi asa este. Cine vine suna la sonerie!!!!!
Ilinca_M. spune:
Of, tufete, sunt fiarta.
Ce sa fac, ce sa fac?!
V-am zis, am ales gradinita asta fiindca patroana mi-e colega si fiindca totusi e prima gradi particulara deschisa in oras, eu am avut ocazia s-o vizitez in '96, cand eram eleva (era in alta locatie atunci). Mai imi place ca-s putini copii, la alte gradi sunt cate 15-20 in grupa baby.
Ati vazut oferta gradinitelor din BM...unele-s prea scumpe, altele-s la dracu' in praznic, altele dupa ce ca-s scumpe dau zilnic napolitane si biscuiti umpluti
...si nu cunosc pe nimeni pe-acolo si s-o duc pe Phiphi la alta acomodare...
Totusi macar 5 ore/ zi Phiphi tre sa stea undeva...nu am chef sa deschid subiectul "soacra"
Uite ca deja am aparut pe blogul gradinitei:))):
http://jurnalulgradinitei.wordpress.com/2011/08/20/in-august-la-gradi-ii/la-gradi-in-august-17/
fac baloane la copii, de fapt dorisem s-o distrez pe Phiphi si au venit ceilalti gramada iar Phiphi a plecat:))) Uitati-va in continuare la poze: vedeti curtea, intre pavelele alea este nisip+pietris. Ei bine, copiii nu au voie sa se joace cu nisip acolo, cum vine unu' mic (aia mai mari stiu deja "poezia") cu lopatica cum e pus la punct, ca nu-i voie acolo, ca nisipul e dincolo (in niste caditze de plastic sub chestia aia din lemn!!)
Imi vine sa innebunesc cand aud, n-am zis nimic dar imi vine sa urlu...de ce, fratzica?! Dupa ce ca-i curtea mica nu-i voie nici unde vor ei? Mai, reguli reguli...dar asa absurde?!
Nu-mi place nici ca-i trambaleaza cu autocarul ala caci mi-am dat seama ca sigur n-au inaltzatoare/ centuri/ scaunele etc; vedeti si intr-o poza cum stau doi copilasi pe scaune. Aia au ambii 1 an si 10 luni. Pai la o frana neasteptata nu zboara cat colo?
In fine, is multe chestii care-mi scot peri albi dar pana in 15 septembrie vad io incotro o luam...da' mai dati-mi sfaturi, pareri ceva, ca-s debusolata rau
A, Anaan, vad ca in parcul ala nu i-a dus deloc in aproape 2 saptamani, poate nici nu-i duce decat f. rar. Acel parc e plin doar in week-enduri; m-am plimbat eu prin el azi, era aproape pustiu.
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.