Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***339***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am dormit si eu la pranz cu fii-meu, m-am trezit buimaca deoarece nu mai stiam daca este dimineata sau seara.

Acum i-am trimis iarasi prin oras, iar eu ma apuc sa calc ce mi-a mai ramas.

Ar fi tare fain sa vina si Aris

Olga, mamica lui David iepurasul si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui novus

La cererea publicului afisam lista excursionistelor vesele :

Novus, Denisamada, Olga, Monnvas,Ilinca, Chatonel, Pisigri, AncaNicolae, Ela, Gaza, Dyanna, Iuca, Gigelica, Anaan

V-am pupat , ne auzim mai tarziu !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

de la aris nu avem nici o veste? poate vine si ea separat, la alta pensiune, daca nu vrea la turc? :))

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Pai eu asa sper, am vrut sa o si trec in lista de start dar asteptam vesti de la ea ca s-a dat la fund de saptamana trecuta !!poate vine direct la munte
Ariiiis, unde esti ???

Mergi la inceput

Noi am fost la gratare la niste prieteni care stau la casa si iar m-a apucat cheful sa ma mut la casa , e supeeerr !!
Maine avem program de cafea la conac si apoi odihneala cred ca sau mai stii ce idei ne vin ?!!

Mergi la inceput

Neataaa !!
Dam noi cafeaua daca tot ne-am trezit cu noaptea-n cap !!
Ada si-a scos bijuteriile si face monolog , noi ne tot uitam la ceas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hello!
Phiphi asta e de o "simetrie" rara, daca ieri a dormit 14 ore (de la 18.20 la 8.20!) ieri a stat treaza tot 14 ore, deci pana la 22 juma seara n-a fost chip sa cedeze lu' mosh Ene!!
As vrea sa vad io gradinita care sa-i vina ei de hac si sa bage "program" in ea...
Tufete, imediat e Moeciu. Huzband se tot uita la prognoze, ieri era afisata doar pe joi (ploaie!) azi si pe vineri. Zice el:"e soare vineri!". Apoi:"no bine, nori cu soare de fapt":)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Olishka, am uitat sa zic: rasu' plansu', ai luat femeie pentru curatenia casei, vorba aia- "profesionista" si tre' s-o instruiesti tu!! Auzi, sa stearga praful cu carpa uscata, asta si io, care nu-s cine stie ce gospodina, stiu ca nu se face...si inca de pe la 7 ani:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata!

Nouvus, deci a decis fata sa nu mai trandaviti?!

Andrei ieri a facut diaree, i-am dat Smecta si saruri de rehidratare; azi-noapte nu a mai produs nimic, sper sa nu mai avem surprize neplacute azi.

Olga, deci vorbea al meu copil ca unul de cinci ani?! Desi asta tine doar de visul Olgai ( de care imi este dooooor!), evolutia Guliei in domeniul palavragelii ma surprinde cel mai mult, fiindca pe la doi ani n-as fi putut anticipa o asemenea evolutie. Vorbeste si iar vorbeste, repeta tot ce aude si dupa il auzi folosind nonsalant te miri ce cuvinte; trebuie sa cenzuram ce vorbim, ca intelege tot. Aseara , de exemplu, am decis sa nu-i mai facem baie, fiindca ii facusem de doua ori pe parcursul zilei din cauza fundului kkcios. Cum el, cand aude de baie, intra in transa si nu mai ai cu cine te intelege, discutia mea cu barbatu-meu a decurs in felul urmator: - Ce zici, mai e necesara imersia in lichidul incolor? In public, nu prea vorbeste, ii ia destul de mult sa se adapteze la mediu si sa se simta in largul lui, in schimb "se razbuna" acasa, unde nu-i tace gura nicio secunda.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Buna dimineata!

i discutia mea cu barbatu-meu a decurs in felul urmator: - Ce zici, mai e necesara imersia in lichidul incolor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

salutare
noi vinerea trecuta am fugit pur si simplu in grecia. ne-au sunat niste prieteni ca au patit nu stiu ce incurcatura cu rezervarile pt vacanta la allinclusiv si ca o iau spre grecia cu masina. reactia sotului? "pai treceti pe aici ca venim si noi" si am plecat la 3 noaptea.
ne-am oprit de abia in corfu. piticul a facut fata cu brio nebuniei noastre...si cel mic din burta la fel. cam ingramaditi, ca am plecat cu o singura masina dar super ok per global. ne-am intors cam din pusca ca au aparut niste probleme la fabrica dar oricum ne-a prins tare bine calatoria

asa ca imi scuzati lipsasper ca toate sunt bune pe la voi
ne auzim de maine, de la birou, daca nu am prea multe adunate...sa vedem

mama de mic +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Buna!
eu sunt foarte "drogadita" de la aerul asta de munte, e ceva de nedescris, seara e chiar frig frig si iarasi adormim de pe la 22.asa ceva........
mda Ari era foarte incantata la restaurant manca absolut tot, n-aveam probleme, avantajele comunitatii, regret ca nu incepe acum gradi, cai baga "program" in ea vb Ilinkai.
aiici haotic si eu alerg pe la curcani si toate dobitoacele sa bage ceva in ea.
de curatenie cred ca am acasa un metru cub de praf pe mobila...
vine gratarelul,plus mesele regulate, din acest concediu o sa ma intorrc cu 2 kg in plus sigur sigur...si poate si o cutie de acid folik...simt eu ceva prins, insa nu ma pronunt, mai e

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput