Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***339***
Raspunsuri - Pagina 11
anamariame spune:
Spor si tie, Olga!Eu imi caut un parfum de iarna, sunt plictisita maxim de ce am acum. Deja am acumulat o lista de vreo 30 de parfumuri pe care sa le incerc.Stiu ca ati mai scris candva ce parfumuri va plac cel mai mult, dar pe atunci nu eram preocupata de asta si nu am retinut nimic.Poate mai scrieti o data.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Supa asa de chimion e in meniul gradinitelor de cand eram eu mica...si eu o uram, mai ales ca atunci pluteau semintze de chimen prin ea...acum a fost un fel de supa-crema cu crutoane, va zic drept ca am mancat-o io, doar e veggie!:)) |
Pai io nu am zis ca nu o fi buna... doar ca nu stiu eu... ca n-am mancat in viata mea...
A-propos de mancare, facui si io una "de Targoviste" (sau o fi de Bucuresti, ca e cosmopolita?
) So: Ciorbitza radauteana
, fasolakia yahni (Sper ca am scris bine
. Astept sa mi se trezeasca familia, sa vaz ce succesuri inregistrez.Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Sa va povestesc ciudata zi a lu' Phiphi. Ma rog, dimineata ne-am plimbat, am mers sa mancam un sandwich (eu) si sa bem un iaurt (ea), ne-am plimbat, jucat blabla. Foarte cald. Pe la 14 ne-am intors si pe drumul de intoarcere vai, ce somn parea ca-i este, toropita, e mai. Ei, acasa m-am pus cu ea in pat si am vrut s-o adorm. A fost ceva de genul: supt, toropeala, semi-adormire- tanana-fresh! Hai cu cartea! Hai cu mingea! Apoi iar supt-semi-adormire- de la capat! Si tot asa. In fine, la 16 n-am mai rezistat, m-am ridicat din pat si ea l-a fel, am continuat activitati prin casa amandoua. Pe la 18 am zis ca asta e, n-a dormit, nu-i niciun bai, mergem la niste cumparaturi, la joaca, dupa Andrei la serviciu la 20... In timp ce faceam dush ea s-a indispus brusc, a inceput sa planga, da-i cu plansul...Am luat-o in brate si-i tot ziceam ca mergem pa, se-nerva si-mi facea semn sa tac...pana mi-a adormit pe umar...Asta era la 18.20. Scenariile posibile erau: - trezit mirait dupa 1 ora; - trezit ok dupa 2 ore; - trezit super fresh dupa 3 ore si noapte alba:))) Huzband a ajuns pe la 10 ca petrecerea copiilor s-a prelungit pana la 21 si l-am pus sa aduca si o pizza la pachet pe cand se trezeste Phiphi, ca nu mancase decat iaurturi si o banana si un patratel din sandwich-ul meu cu branza. Sophia tot dormea, s-a shocat huzband, faceam pronosticuri: ori se trezeste la miezul noptii fresh ori ne da trezirea la 4-5 dimi. Care credeti ca a fost "deznodamantul"?:))) |
Io zic ca acum v-ati trezit!
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui chatonel io m-am visat azi-noapte la intilnirea de saptamina viitoare |

Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui olishka Am schimbat semnatura ![]() Luni fac 14 ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 13+ |

Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui olishka Eu in fiecare zi spal si tot am ambele cosuri de rufe pline De calcat nici nu mai zic...Dar mi-e si frica s-o pun pe ea sa-mi calce hainele ![]() Toata noaptea le-am visat pe Anaan, Novus si Denisamada. Au venit impreuna dintr-o excursie si eu le-am intampinat la aeroport. Eram un pic invidioasa ca nu am fost si eu cu ele |
Se vede ca se apropie intalneala si numai la asta ne gandim! Costin zicea astazi (treaz, nu in vis), ca peste 1 saptaman bem o bere cu Nelu!
Asa ca Adela a inceput: "Nelu e Ada e Monica! A mu'te" (la munte) Si uite asa a trebuit sa-i spun cine mai vine "a mu'te", ca sa-si faca planurile! (Adela) So, Shefa, ia mai fa o strigare cu gashk, sa vedem care suntem, sa informez copilul corect!Denisa-Madalina
fericita de
novus spune:
Hellouuu !!
Noi de dimineata ne-am mobilizat toti la curatenie, Ada a sters praful, da ?! apoi am plecat la shopping ca ne facuse pofta Denisamada si nu mai aveam pampersi, apoi am revenit acasa si plecam imediat la gratare
!!
Olga, v-am tot pomenit de dimineata da' nu am apucat sa te sun !! multi
sa-ti treaca pasa asta proasta si fara chef ca nu esti tu !!
Denisamada si noi abia asteptam sa bem o bere impreuna cu voi
!!
Anamariame, eu tocmai am ochit si imi place ff mult Womanity de la Thierry Mugler , asa ca stiu ce-mi doresc de aniversarea casatoriei ![]()
Anaan, spor la ordonat hartogarii !! venira musafirii ? maine va asteptam la o cafea, ce ziceti ? hai fie si o pizza !! 

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
La cererea publicului afisam lista excursionistelor vesele : ![]()
Novus, Denisamada, Olga, Monnvas,Ilinca, Chatonel, Pisigri, AncaNicolae, Ela, Gaza, Dyanna, Iuca, Gigelica, Anaan
V-am pupat , ne auzim mai tarziu !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Anamariame acum parfumul meu este Ydille de la Guerlain.
Novus faina gasca ne-am strans
Mada ati recapitulat lista? Ati avut succes la bunatatile pe care le-ai facut tu acolo?
Daca nu, zi-mi si vin si ajut ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
13+
chatonel spune:
| citat din mesajul lui novus La cererea publicului afisam lista excursionistelor vesele : Novus, Denisamada, Olga, Monnvas,Ilinca, Chatonel, Pisigri, AncaNicolae, Ela, Gaza, Dyanna, Iuca, Gigelica, Anaan V-am pupat , ne auzim mai tarziu !! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
de la aris nu avem nici o veste? poate vine si ea separat, la alta pensiune, daca nu vrea la turc? :))

De calcat nici nu mai zic...Dar mi-e si frica s-o pun pe ea sa-mi calce hainele