LMA Eva,Mara si Medeea-Delfinasi sarbatoriti(171)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Maria a prins picioare si siguranta in miscari...acasa aranja toate dulapurile ...la mama face la fel numai ca isi pune vesela din plastic in cap!
Azi dimineata cand vb la tel cu ei, tata se pregatea sa se duca in gradina din fata blocului sa isi recupereze tel mobil!
Trage de Vlad sa se joace cu ea, de draperii sa vada afara...nu sta locului in scaunul de masa se ridica in picioare...asa ca masa se ia in fata geamului ... si dupa ce termina de mancat spal si geamul!

la comenzi nu are nici o intentie sa raspunda se uita la mine si isi vede de treaba ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

salu

Larisa, ce frumos ai spus tu acolo!

Am fost la medic intr-un final. Bebe e foarte foarte bine, mai mare cu 1 saptamana. Pare ca are pasa (uf! nu stie al meu barbat sa faca decat fete). Placenta e integra deci am scapat de utrogestan. In rest toate bune. Peste 2 saptamani merg la TT si apoi tocmai la 21-22 sapt la morfofetala. Pupici

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Bebe e foarte foarte bine, mai mare cu 1 saptamana. Pare ca are pasa (uf! nu stie al meu barbat sa faca decat fete).

felicitari pentru si pentru vestile bune

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

adriana felicitari...e frumu tare si cu 2 fetite! tatal meu asa spune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Fete dragi si mie mi-e dor de rau de voi dar devenisem pur si simplu dependenta de forum si neglijam multe din atributiile mele de mama si sotie. Plus de asta stiti ca eu si lucrez si chiar nu mai pot sa le fac pe toate. Am acum pe cineva care ma ajuta multa cu Nectarie, curatenie, uneori si mancare....dar na tot e mereu de treaba. Si cum sunt si perfectionista si vreau sa fie totul gata in timp util si copii mereu cu haine curate, mancarica, treaba in regula et...e tare greu. Plus de asta imi place si mult sa citesc si tare bine ma simt dupa cateva pagini dintr-o carte. Seara noi avem program, la 18:30 iesim cu gasca in parc. Alexia cu trotineta iar Nectarie cu tricicleta. Masa de seara o ia in parc. Mananca si fitosul meu super bine acum, Slava Domnului! Dar am tras ceva cu el pana sa manance. Oricum inca papa si tzatzi la greu cam de 3-4 ori pe zi si numai cu tzatzi lui adoarme.
Eu cred tare ca fiecare familie are modul ei de a functiona cu succes. Eu si Robert simtim nevoia sa iesim in doi chiar daca noi suntem 24 ore din 24 acasa si petrecem mult timp impreuna ( cafea, mancare etc). Totusi cand putem mai iesim si in 2 dar doar 1 ora maxim 2 si in timpul zilei doar ca seara nu are cine sa stea cu cei mici. Bun si asa. Venim cu bateriile incarcate.
Cris, chiar daca perioada de raceala dintre voi dureaza mai demult pozele frumoase cu voi2, cu Vladut imi zice clar ca puteti tare usor sa reaprindeti flacara. Acum cat tine de tine, cat de el numai voi stiti. Cred insa ca in cele mai multe cazuri femeia are rolul decisiv. Ea stie cel mai bine sa conduca din umbra cum se spune. Pur si simplu lasati copilul la soacra si iesit doar voi2 la un film, la o papa..va plimbati etc. Daca nu pentru voi2...pentru Vladut trebuie sa incercati pentru ca pe copil in timp il afecteaza raceala parintilor. Si sa stii ca dupa parerea mea fiecare familie trece printr-o criza mai usoara sau mai grea la primul copil. Doar ca nu toti povestesc despre asta. parerea mea! nu dati cu rosii!

Am vazut ca s-a discutat si despre relatia cu parintii. Si noi am avut niste discutii in ultimii ani si in timp am regretat unele cuvinte rostite. Am ajuns la concluzia ca tacerea si rabdarea sunt de aur in relatia cu parintii. Parintii nu ni-i alegem, ii primim si asa cum sunt buni sau mai putini buni avem porunca divina sa ii cinstim. E tare greu uneori sa taci, sa nu te certi dar eu am observat din experienta proprie ca desi e tare greu pe moment e singura cale sa nu ai regrete pe termen lung. Si pe mine ma doare ca, copii mei nu au bunicii aproape ca atunci cand ii au relatiile nu sunt asa cum m-as astepta...dar na, mergem mai departe. Hai ca am ajuns sa scriu prea mult si cred ca deja primesc multe rosii.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

larissa, tu te astepti la rosii, noi iti dam pupici .

eu cand e vb de parintii mei, mereu ma gandesc ca sunt si eu mama, ca mi-as dori ca relatia cu fetele mele sa fie perfecta si acum, si pe viitor. acum doar timpul va arata ce si cum . cat despre soacre, si ele sunt mame, eu mi-am respectat soacra in toti anii in care si-a batut joc de fiul ei pana mi s-a acrit si mie si pana am avut si eu copil. i-am si spus soacrei ca ma rog la DD ca, daca eu ma voi purta vreodata cu copilul meu asa cum se poarta ea cu al ei, pai sa ma scuipe in fata copilul, nu sa ma mai respecte si sa ma iubeasca, poate asa ma trezesc la realitate! si de-aici s-au incheiat zambetele de pe fata mea...

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

in legatura cu parintii/soacra

M-a invatat cineva trecut prin viata ca decat sa regret ce am spus mai bine tac ...si asa este, o vb doare mai tare decat 1000 de palme!

cu ai mei nu am motive sa ma cert-sunt ff saritori si ma ajuta enorm cu copiii si ...nu am ce sa le reprosez!
soacra e ff posesiva cu copiii ei, am avut fff multe divergente, acum m-a slabit si pe mine dar ma mai inteapa..nu o mai bag eu in seama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Gina, ce tare esti, cum te-ai apucat de condus! Si eu am reusit sa imi inving teama dupa nastere cu ajutorul sfaturilor fetelor, si in special cu incurajarile Aelitei!!!! Imi explica ea pe indelete cum sa fac, cum sa merg pe distante scurte, cum ii canta ea Sofiei de se uita lumea la semafoare la ea, ce tot lalaie. Ei, de stiam ca ea de fapt nu conduce...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex
hehe ,n-am mintit,parol !! doar ca eu vorbeam ce faceam cand avea doar un copil apoi cu 3 m-am legat de maini si de picioare,mi-a fost imposibil sa ii pun pe toti 3 in scaune,doamneeee ce greu era acum un an sa ii leg pe toti,erau si ceilalti mai mici si sareau,se jucau,nu stateau...uf,transpiram !! nu aveam cum sa plec cu toti departe,ca imi era frica ..adica de plimbare doar as fi putut,dar nu se merita efortul ca parcuri avem si in cartier,iar ca sa ma duc la magazine era imposibil cu 3 !! unul in carut,2 pe jos ar fi taiat-o ,,carutul de cumparaturi l-ar fi tinut cine?haha ...si uit-e asa a trecut anul si nu am condus decat cu sotul in dreapta,si cand am vazut cat de prost conduc si cat transpir si cat de rau imi e,am zis ca probabil nu mai invat niciodata !!problema e ca de cand cu Miguel trebuie sa merg cu ei in masina mare,cu care eu nu sunt obisnuita,in a mea nu incap aliniate 3 scaune in spate...Deci e o masina pe care eu nu am parcat-o niciodata ! habar nu am reperele !
si uite ca vine septembrie si eu ziceam ca am toata vara la dispozitie sa invat !!!!

VICTO-
Citat:
ha ha ha..deci aelita nu conduce,da cris conduce, ca a incurajat-o aelita...sa nu faci ce face popa..:):)
HAHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
deci macar sunt buna sa ridic moralul

OCHIDUT -
Citat:
acum larisa cum vede o masina deschisa se duce la ea sa traga de portiera, sa se urce. inainte aveam un caine, pe care il uam peste tot si la fel facea, cum se deschidea o masina, sarea inauntru
ca m-am si amuzat cu paul ieri cand am vazut-o pe larisa cum se dusese la o masina a unui necunoscut, care tocmai parcase, am zis:"ia uite, zici ca e dara (cainele nostru

hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tareeeeeeee

ANCA VLAD baaaai,ce tare faza cu bomboana !!!!!!!! foarte buna educatoarea !! zici ca e din povesti !! superb !
lucruri mici trebuie sa faca si parintii,pt ca fratii maimaricei care sunt gelosi sunt in parte din cauza comportamentului adultilor din jurul lor,in special bunici,unchi,vecini...care de cele mai multe ori comenteaza de cum se naste un bebe " o sa iti ia jucariile "...adultii ii fac sa le fie frica de cel mic.nu e gelozie,e teroare ce simt ei,de-aia vor sa-l arunce :))
tare tare faza cu bomboana !mi-a placut!

CRISTINA SERBAN FELICITARI PENTRU MERS !!!!!

ADRIANA sarcina usoara in continuare !ma bucur de vestile bune!

LA MULTI ANI ANTONITO!

LA MULTI ANI DAVID !!

SA CRESTETI MARI,SANATOSI !!!

Mergi la inceput

dar a tinut poanta cu bomboana, cat despre mama cred ca a facut tot ce e posibil sa imi schimbe comportamentul fata de bebelus, dar daca aveam ambit', iar mama nu a avut bomboane.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Larisa, ce frumos ai scris! Va trebui sa ne facem timp pentru noi, ca de la sine sigur nu se rezolva problemele. Acum am culcat copilul, e abia 9 seara, am putea sa ne uitam la un film.

Ma duc.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput