Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 2

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

kovacsc te asteptam cu vesti ff bune.

strumfy unde faci DT? si cat te costa?
eu fac dry testul care este mai complex detecteaza anomalii cromozomiale (sindrom Down, fibroza chistica, hipoacuzie)fata de DT care detecteaza doar sindromul Down. sete ff scump dry testul dar nu mai conteza la cati ani de investigatii si bani cheltuiti in 8 ani nu mai conteza acum 550lei pt bebe facem orice sa fie bine.
te asteptam cu vesti bune de la eco.

10 sapt. si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Neatza fetele!
Alina nu e obligatoriu cu sanii sa te doara mult timp.Si la mine s-au marit .Nu ca nu ar fi fost deja mari.A durat perioada de durere cam 2 sapt.

Lauraa si ce greturi am.Aseara efectiv ma scurgeam prin pat.Mi-a facut sotul o limonada puternica cu lamaie si m-am culcat si m-am mai linistit.Dar imi era rau tare de la greata si o stare de slabiciune in tot corpul.Mi-e ciuda de mor ca nu mai sunt bagata in priza si ca nu mai pot face multe chestii de la starea de rau.Sper sa treaca mai repede aceasta perioada de rau.Casa mi-e varza , sotul 2 joburi, si se ocupa cat poate de rianna.

Strumphy eu sunt la mihaela grigore.E medicul meu de 8 ani- am incredere totala in ea.Analizele le-am facut la synevo: HLG, RH sot sotie, glicemie, calcemie,uree,creatinina,VDRL,HIV,Ag HBs, Ac HCV, sumar de urina, urocultura, Complex Torch (ASTA A COSTAT 3 MIL), MG, FE, TGO, TGP.

Vreau si eu parola pe PM.Multumesc
Mi-am cumparat 3 chestii de gravidutza: un tricou haios si un hanorac de pe bonprix cu mesaje de gravidutza si o pereche de blugi ca mi-a crescut burtica si toti blugii erau stramti ca asa purtam.
Inca un aspect care a lipsit la rianna sunt poftele: duminica salivam efectiv intr-un magazin dupa masline si pana la casa am mancat multe din ele iar azi dim am mancat intr-un minut un hotdog (e a doua oara in viata mea cand mananc hotdog).Dimineata greturile sunt mai slabe se accentueaza pe la ora 12 si ma tin frate pana noaptea si adio sa mai bag mancare decat cu forta foarte putin.

Zi frumoasa si cu cat mai putine greturi pt. cele care experimenteaza.

Mami de 7.11.2006 si 8 +sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simvis spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

din pacate vestile mele nu sunt bune
embrionul nu e nicaieri! sacul embrionar de 22mm!
opresc tratamentul,lunea viitoare merg iar la echo! daca nu vine CM - chiretaj!
ce sa va mai zic : ne a picat cerul in cap!

va doresc o odisee frumoasa!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

suntem cu tine,draga noastra!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Buna fetelor!
Voiam sa va intreb daca e normal sa am zile in care mi-e greata si alte zile cand nu?
Abia astept martea viitoare sa vad ce fac bebeii mei, sper sa fie bine.
In rest, am o lene si un somn...Poate trec, trebuie sa incep serviciul de la 1.
va pup.

Multumesc Bunului Dumnezeu!
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele!

alina, eu de exemplu la sani nu am nicio sensibilitate; la Maya ma usturau fff tare sfarcurile si acum ii simt un pic grei;

fetele cu sarcini pierdute si eu am avut 3 pierdute inaintea Mayei si apoi la Maya a fost bine; doamne ajuta sa ajungeti cu bine la termen caci nu aveti idee cat de bine va inteleg; sarcina Mayei pt mine, inafara de cea mai frumoasa, a fost cea mai lunga perioada din viata mea si mi-am demonstrat ca am o rabdare de fer;

acum mi-e tare teama ca incep serviciul, am 2 job-uri, teza de doctorat de sustinut, sunt cam prinsa; abia astept maine doar sa vad ca e embrion si sa ii ascult inimioara.

lorrym, si eu experimentez niste greturi care la Maya nu au existat; oare sa fie baietei? si e starea aia de "lasa-ma sa te las"

va pup cu drag

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) printesa noastra, minune mica si 7+
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Apropo daca e fata sau baiat.
Fina mea care naste in octombrie i-a zis medicul la inceput ca e baiat si rianna a zis: nu, e fata .Si la ecografiile ulterioare s-a dovedit a fi fata de fapt.
Acum la mine ria zice ca e baiat.Sa vedem daca are dreptate din nou

Mami de 7.11.2006 si 8 +sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns istrategreta spune:

Fetelor eu nu am greturi, nu mi-e somn, dar in schimb mi-au aparut niste pete rosii pe burta si pe sani si imi vine sa ma scarpin intr-una. ce-o fi?

Mami de Justin (9ani)
Graviduta fericita 9 saptamani si 5zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

gabrielarusu DT ma costa 300 din care 200 eco(se poate si 100) si 100 analiza de sange. Oricum nu mi se pare relevant...e doar o statistica...
Lorym ai PM cu parola.
Nush dak sunt relevante greturile...adik stiu persoane care au avut greturi si la fata si la baiat. Iar despre sani... la prima sarcina s-au marit dupa prima sapt de intarziere si au devenit si sensibili tot atunci. Acuma nici nu s-au marit si nici nu-s sensibili...

Mami fericita de strumfita si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Am revenit si eu din concediu dupa 3 saptamani si vad ca s-a inmultit semnificativ numarul burticilor! Felicitari tuturor si sarcini usoare!

In alta ordine de idei, ieri am fost la ecograf si am aflat ca bebe e fetita! Este dezvoltata perfect, ieri s-a miscat non-stop in timpul ecografiei, translucenta nucala era ok, asa ca nu mi-a recomandat dublu sau triplu test.

Si pentru lista: UM: 28.05.2011, DPN: 03.03.2011.

12+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

buna burtici,
Sunt mamica de Rares (4 ani )si butrica in acelasi timp
Ma alatur si eu voua, va rog sa ma treceti si pe listuta:
Mihaela UM 05/07/2011 dpn inca nu stiu...dar va anunt mai tarziu dupa ce ma intorc de la dr...dupa estimarile mele conceptia a fost la inceputul lui august...deci ar trebui sa nasc la sf lui aprilie.
e un bebe mult dorit si asteptat, ne tot chinuim de aproape 2 ani...si iata ca s-a intamplat minunea cand ne lasasem pagubasi si nu mai speram...
va pup cu drag

Albumele noastre

Mergi la inceput