Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 2

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_loca
Fetelor sunt in sapt 5-6 aproximativ, pana acum aveam sanii putin durerosi la atigere si mariti acum sunt doar mariti si f putin sensibili, este ok?

Doamne iti multumesc din suflet ca mi-ai daruit un , nu vreau decat ca el sa fie sanatos si noi la fel sa-l putem creste in tihna...
5+

pe mine nici acum nu ma dor sanii, doar noaptea tre sa-mi schimb pozitia de somn ca ma cam dor. de marit ai mei nu s-au marit foarte mult, sunt putin mai tari doar atat.
eu zic sa stai linistita ca pana la 9 luni or sa tot creasca

Monica, fericita 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Monna, ma bucur ca esti in US, mai schimbam si noi experiente cu doctorii nostri.Eu am sunat azi la doctor si deocamdata o sa-mi masoare HCG-ul, sa vada cum evolueaza. Ecograf la 7 saptamani, daca nu sunt probleme pana atunci.

Kovacsc, sa te intorci cu vesti foarte bune maine!

Alina_loca, mi-as pune eu semnatura dar nu stiu cum...cand descopar, o s-o pun.

Despre simptome de sarcina, deocamdata e prea devreme la mine. Am 4 saptamani si 2 zile, abia astazi am vazut doua linii serioase pe testul de sarcina. Sanii se maresc, mai simt din cand in cand cate o tensiune in ei, mai ales noaptea intra-adevar, dar nimic foarte dureros.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bettercy

Monna, ma bucur ca esti in US, mai schimbam si noi experiente cu doctorii nostri.Eu am sunat azi la doctor si deocamdata o sa-mi masoare HCG-ul, sa vada cum evolueaza. Ecograf la 7 saptamani, daca nu sunt probleme pana atunci.

eu sunt nou ajunsa in US si inca nu stiu exact cum merg treburile. asteptam sa vina SSN-ul sotului si cardul de la asigurari sa mergem sa ne inscriem la un medic de familie si apoi sa merg si eu la midwife (am inteles ca la midwife e mai ok pt ca ele iti raspund la intrebari oricand. daca ai o problema oricand o poti suna spre deosebire de medic la care trebuie sa-ti faci programare). am o prietena din Canada care a nascut cu midwife si mi-a zis ca oricum daca Doamne fereste e vreo problema la nastere tot voi fi preluata de medic si ca doctorul nu face nimic in plus fata de ce face midwife. avantajul e ca midwife e alaturi de tine la orice ora din zi, inclusiv in weekend mai ales atunci aproape de nastere asa ca eu o sa merg pe midwife.

Monica, fericita 9+

Mergi la inceput

Bine ai venit in US, atunci! Eu nu stiu mai nimic despre midwifes, trebuie sa platesti cand mergi la consultatie sau cand nasti? Poti sa folosesti asigurarea cand mergi la ele? Eu am avut doua sarcini pierdute si de aia merg la doctor acum.

Mergi la inceput

Am vazut ca avem si fete din Canada, suntem mai multe care sa stam la povesti cand fetele din Romania dorm.

Marcella, inteleg foarte bine prin ce treci. Eu si sotul meu nici nu indraznim sa ne bucuram acum foarte mult. La sarcina trecuta sotul ma pupa de doua ori de fiecare data, unul pt mine, celalalt pentru bebe, vorbea cu el seara cand venea de la lucru, imi mangaia burta, era asa de fericit!Cand am pierdut sarcina, cred ca a fost mai greu pentru el decat pentru mine. Acum vad ca a inceput sa ma pupe de doua ori din nou...dar ii e teama. Si mie imi e teama...

Mergi la inceput

Bettercy multumesc . noi am intrebat de cei de la HR de la serviciul sotului (ei ne-au facut asigurarea; noi suntem veniti aici cu viza de munca pt sot) si au zis ca asigurarea acopera nasterea cu midwife. E exact acelasi lucru ca si cum ai merge la medic. Daca tu ai mai avut probleme atunci sunt de acord cu tine, e mai bine sa fii monitorizata de un medic. Eu zic sa gandesti pozitiv si sa te rogi la DD si-o sa fie bine de data asta .

Monica, fericita 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcella777 spune:

Da, eu greu Bettercy, de aceea imi e si frica sa trec la semnatura saptamanile. Nici macar prietenii nu i-am anuntat..mi se pare o presiune in plus fata de ceea inerenta situatiei in care ma aflu...prefer sa mai astept, pana ce sarcina devine "viabila". Va marturisesc doar voua (mai ales tie, ca esti de acelasi leat imi pare) ca sunt in + 4 saptamani (UM : July 23, 2011; DPN: April 25, 2012).
Imi doresc foarte mult sa ma "bucur" de toate simptomele aferente sarcinii(greturi, pofte,etc)...sa simt ca sunt insarcinata si sa prind curaj..Deocamdata astept data de 8 sept. cand va fi primul ultrasound si urmaresc atenta orice se intampla cu corpul meu.

Mergi la inceput

Monna, m-ai facut curioasa cu midwife-ul. Abia astept sa ne povestesti experienta ta. Eu intr-adevar nu pot sa vorbesc cu doctorul direct dar sun asistenta. O intreb pe ea, ea il intreaba pe doctor si apoi ma suna inapoi. Pana acum a fost foarte prompta.

Marcella, ti-au facut ceva analize in Canada? Stiu care ar fi cauza pierderilor de sarcina?

Mie mi-au facut teste genetice si alte analize si au decoperit o mutatie MTHFR pentru care iau acum doze mai mari de vitamine. Dar doctorul nu a fost convins ca asta a fost cauza. Mi-a dat si progesteron, asa ca-l iau si pe ala de doua ori pe zi. El a zis sa incercam asa si "knock in wood" sa nu se intample din nou. Nu prea mi-a placut mie chestia aia cu "knock in wood" dar inteleg ca nimeni nu poate sa-mi garanteze ca va fi totul perfect..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcella777 spune:

Off, da am facut analize multe. Dupa cum am mai mentionat, acum sunt in evidenta clinicii de fertilitate. Am ajuns foarte greu la ei, pentru cu e o lista de asteptare mare. Doctorul de familie mi-a facut recomandare catre ei cand am pierdut sarcina nr.3(Clinica nu te accepta decat daca ai pierdut mai mult de 2 sarcini). Intre recomandare si momentul in care m-au programat au mai trecut cateva luni bune si am mai pierdut 2 sarcini. Au inceput testele in sept. anul trecut, care au tinut pana in ianuarie anul asta.Ecografii, teste genetice, HCG, MRI..tot tacamul. Au descoperit ca aveam o malformatie a uterului, acesta fiind septat,care putea fi corectata pe cale chirurgicala. Am facut operatia in februarie. Ei spun ca a fost "successful". I-am intrebat daca de aici incolo o sa fie bine, dar stiti cum e...ei nu garanteaza. Mi-au spus ca aceasta a fost singura cauza medicala documentata pe care au identificat-o...si eliminat-o. A durat mai mult decat m-am asteptat sa raman insarcinata dupa operatie. Adevarul este ca s-a modificat si CM care daca inainte era destul de regulat, dupa operatie a venit haotic, ba la 6 sapt. imediat dupa interventie, ba la 23 de zile...oricum media pe care am facut-o in ultimele 4 luni a fost de 25 de zile. Am asteptat mult sa se intample miracolul, si dupa cateva luni de dezamagiri si multi bani cheltuiti pe tot felul de teste (sarcina, ovulatie) am vazut mult doritele II, si YES+..si Pregnant 1-2weeks. Nu cred sa existe pe aici vreun fel de test pe care sa nu-l fi incercat. Cum am avut rezultat pozitiv am sunat la clinica si deja in aceeasi seara aveam reteta trimisa la farmacie, programare la anazlie (BHCG) si ultrasound. Cam asta a fost pana acum...sa vedem de aici inainte ce este. Sper ca nu am plictisit, dar nu prea am vorbit cu nimeni despre asta (parintii mei de ex. nici nu stiu ca a existat vreo data o sarcina) si doar noi 2 am trecut peste asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Neatza!!!
Marcella sa dea Domnul sa fie cu noroc data asta.
De fapt sper sa fie o sarcina usoara pentru toata lumea...
Eu maine merg sa sa fac DT si parca nu am stare...abia astept sa vad ce mai face ala micu.

Mami fericita de strumfita si 11+

Mergi la inceput