Aspirante optimiste,Felicitari alina_loca ,J.D.!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Fetelor, mie dr mi-a spus sa iau acid folic de 1 mg si cand o sa raman gravida sa iau de 4 mg (nu are reactii adverse, surplusul de acid folic se elimina prin urina). Iar eu am patit-o ca 2 luni am luat de 4 mg si ma duceam aprox la 2 ore la baie sa fac treaba mica . I-am disperat pe astia la serv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Lorena, fii tare si gandeste-te la mult dorit. Merita procedura, nu? Cu cat esti mai stresata cu atat iti va fi mai greu. Sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Lore, . Ai incredere ca totul va fi bine. tinem pumnii.

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

fetele, m-au apucat emotiile pe ultima suta de metri

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

unde faci?

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

anca, la polisano in sibiu

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Lorena, asa cum deja ti-au zis si fetele, calmeaza-te gandeste-te la bebele care il astepti de atata timp, si o sa te ajute sa te relaxezi. Doar faci totul pe el, nu?
Hai curaj!

Ca sa te provoc uite cum arata el: , si de cand te asteapta!!!

Cu ajutorul lui DUMNEZEU, in curand-curand-curand .
Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!!
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Lore, o sa fi bine, se termina cam in 10 min, la inceput e inconfortabil, dar dupa ce termini nu stii ce s-a intamplat exact. Eu am avut dureri ca la Cm si nimic mai mult. Ah si nu m-a tinunt deloc dupa ce s-a terminat, mi-a cerut sa am tampon la mine si dupa ce a terminat, m-am imbracat si am mai asteptat 5 min developarea filmului. Am vb cu radiologul/dr si a zis ca e ok si mi-a explicat un pic ce a vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

STAI LINISTITA CA O SA FIE BINE,ITI FACE ANESTEZIE NU?

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Mihaela, multumesc pentru incurajari…si la noi sunt siruri de boli si bolnavi in perioada asta…plus problemele mele. Daca as avea un bebe, cred ca le-as suporta mai usor pe toate, m-ar incarca si m-ar ajuta bebele. Concediu placut! Sa ne zici unde plecati !
Draguta, multumesc pentru raspuns. Dar in luna in care continui si dupa ovulatie, prestezi? Eu asa vreau sa fac, citisem ca nu e bine sa iei daca esti gravida.
Monique, asta e tratamentul ca sa scazi Proteina S si ProC Global (vitamine si Aspenter)
Bob, ieri mi-am luat naturiste si vroiam sa imi iau si sirop de tuse…dar nu mi-am amintit deloc numele lui…nu am luat niciodata siropul asta si de asta nu l-am retinut .
Katy, eu am intotdeauna durei la ovulatie, si nu am probleme…adica nu mi-a zis nimeni ca as avea.
Dreambaby, fa-ti acum analizele, e mai bine sa stii ca esti OK, te ajuta si mental chestia asta.
Lorena, am vazut pozele, foarte frumoase! Tin pumnii pentru HSG, gandeste-te ca poate asa rezolvi o problema si dupa aia vine bebe.
Pentru toate fetele cu poze: sunteti f dragute! Si am remarcat ca toate sunteti asa slabute...nu imi vine sa pun poze...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Mihaela, multumesc pentru incurajari…si la noi sunt siruri de boli si bolnavi in perioada asta…plus problemele mele. Daca as avea un bebe, cred ca le-as suporta mai usor pe toate, m-ar incarca si m-ar ajuta bebele. Concediu placut! Sa ne zici unde plecati !
Draguta, multumesc pentru raspuns. Dar in luna in care continui si dupa ovulatie, prestezi? Eu asa vreau sa fac, citisem ca nu e bine sa iei daca esti gravida.
Monique, asta e tratamentul ca sa scazi Proteina S si ProC Global (vitamine si Aspenter)
Bob, ieri mi-am luat naturiste si vroiam sa imi iau si sirop de tuse…dar nu mi-am amintit deloc numele lui…nu am luat niciodata siropul asta si de asta nu l-am retinut .
Katy, eu am intotdeauna durei la ovulatie, si nu am probleme…adica nu mi-a zis nimeni ca as avea.
Dreambaby, fa-ti acum analizele, e mai bine sa stii ca esti OK, te ajuta si mental chestia asta.
Lorena, am vazut pozele, foarte frumoase! Tin pumnii pentru HSG, gandeste-te ca poate asa rezolvi o problema si dupa aia vine bebe.
Pentru toate fetele cu poze: sunteti f dragute! Si am remarcat ca toate sunteti asa slabute...nu imi vine sa pun poze...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

pai eu le am deja mici valorile
cum sa le scad
ar trebui sa fie tratament ca sa le cresc

http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/

Sindrom fosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput