Aspirante optimiste,Felicitari alina_loca ,J.D.!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

eu daca iau vitamine am sanse sa imi mai dreg Proteina S si Pro C Global?

http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/

Sindrom fosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Kovacs, DA, se vedea ca/i bate inima.

Fetelor, am pus poze pe picasa. Lorena,

M/am uitat si eu la cateva albume si mi/au placut pozele. sunteti niste frumoase.

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, girls !
Lorena, bafta azi la HSG, sa fie cu noroc !
Racheel, ai ales o combinatie superba de prenume Sarcina frumoasa (cat mai aveti) si nastere usoara !
Irmaria, sper sa aiba dreptate feelingul tau
Eu zilele astea am fost mai optimista, constatam ieri in metrou ca de vreo 2-3 zile nu mai vad gravidute si azi m-am pomenit flancata de doua de nu stiam pe unde sa dispar mai rapid. Si erau si foarte dragastoase cu burtica, de-mi venea sa plang pe peron M-am dus departe de ele si acum sunt intoarsa pe dos si trista.

Mi-am luat iar acifol si maine reincep Robitussinul. I-am promis sotului 2 luni de ragaz si trebuie sa ma tin de cuvant onorabil.
Uhhh, imi face fente semnatura

Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te #9829;, Bob !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Lorena, bafta multa azi si sa te vedem cat mai repede cu doua liniute pe test!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Eu sunt la ovulatie si am niste dureri de ovar drept, cred ca din cauza BIP. Cred ca o sa ma apuc si de polidin in paralel cu antiinflamatoare si antibiotic. O sa intreb medicul. Oricum, la ce dureri mari am avut luna trecuta la CM slabe sanse sa se fi rezolvat nesuferita de anexita, deci slabe sanse de bebe la mine. Voua insa va tin pumnii stransi. Pup pe toate!

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
http://lt1f.lilypie.com/C8eip3.png

Mergi la inceput

Daca ti-ai facut analizele astea inainte de sarcina, e f bine. Acum o sa trebuiasca sa vorbesti cu medicul sa iti dea alte analize de facut (in fiecare luna de sarcina te pune sa faci ba una, ba alta in functie de cum te simti tu). Iar daca era ceva in neregula cu cele din martie, sigur iti spunea (de ex daca nu ai anticorpi prezenti la toxmoplasma iti recomanda sa nu te apropii de pisici sau sa faci curat in cutia cu nisip a pisicii; daca nu ai anticorpi prezenti la rubeola inseamna ca nu ai facut boala cat ai fost mica si trebuie sa te vaccinezi; daca analiza de lysteria a aratat ca nu ai infectia asta in corp trebuie sa te feresti de branza de tara, lapte nepasteurizat, carne insuficient preparata si inca cateva). Si mare atentie acum ca esti insarcinata la bolile copilariei (pot provoca avort spontan). O sarcina usoara, cu la termen!

Citat:
citat din mesajul lui alina_loca

Merci mult Torch-ul l-am facut in martie si era ok.
Ma tem de ce vb voi trombofilie si genele acelea....
La trombofilie mi-as face ceva analize dar nu am bani sa fac tot pachetul...cam care din ele ar fi mai relevante?

Doamne iti multumesc din suflet ca mi-ai daruit un , nu vreau decat ca el sa fie sanatos si noi la fel sa-l putem creste in tihna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor am adaugat pozele din concediu

problema e ca nu prea mai avem spatiu de stocare

dupa ce le vedeti sa-mi ziceti sa le sterg ca eu ca nesimtita am papat aproape tot spatiul

pupici

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

offf si vad ca s-au amestecat cu cele vechi

va dati voi seama care cum sunt...

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Buna fetelor. Ieri m-am inscris la un nou medic de familie si pot face f multe analize gratuit. Printre ele sunt multe prezentate si in prima pagina, la analize preconceptie. Daca noi abia de luna asta am inceput sa prestam pt un bebe, are rost sa ma apuc de analize de pe acum? Sau sa mai astept cateva luni? Am o lista imensa cu analize si ecografii si vreau sa fac cat mai multe . O zi buna!

Mergi la inceput

fetele, m-au apucat emotiile pe ultima suta de metri

Mergi la inceput