Licurici de ianuarie-februarie 2009 (150)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Veronica felicitari!!! Sa va traiasca micul print si sa fie sanatos!!!

Crisspy e bine ca a crescut totusi, cat de putin tot e bine. Urmareste miscarile bebelinei si stai linistita pana cand trebuie. Sper ca te-ai mai linistit un pic!

Iulia, Karina cu e chiar asa mare in realitate :)) are 94 cm si 15.5 kg. Multa bafta cu gradinita, am si eu emotii ca din toamna incepe si pitica.

Carmen, Cami, Cadia multa sanatate copiilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

aaaa...Criss nu ne-am luat inca saltea. Asteptam sa ne redresam nitel financiar. Marca de saltea pe care o vrem este Kalenda Poket Anatomic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronica75

Fetelor, va pup pe toate
Am nascut
Am un baietel Leonard - Cristian nascut pe data 16/08, la ora 19:20 de 3.370 kg, sunt supeeeeerrr fericita
Deocamdata suntem tot la spital, asteptam sa plecam cat de curand acasa
Vin mai pe seara cu amanunte.

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

AMR 3 zile :D

Felicitari, vero!!! Suuuper! Sa iti traiasca flacaul!

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Vero,felicitari!!!!Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!!!

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty
crisspy mi se zbarleste parul cand aud de retard de crestere intrauterina. Mai faci eco pana nasti?

Mai fac o echo marti si probabil in ziua operatiei adica vinerea viitoare...diferenta este totusi de 2 sapt, chiar daca a crescut un pic...

Am mai vb cu dr azi si ea zice ca sa stau linistita ca nu e problema daca sta matza pana vinerea viitoare...cred ca e si un pic de comoditate la ea, cred ca ii cam convine sa ramana pe sapt viitoare.

Ea spune ca daca toate celelalte masuratori sunt OK, sa nu-mi fac griji...bebelina este foarte activa deocamdata ceea ce ma bucura.

Acum eu nu-mi doresc decat ca ea sa fie sanatoasa, ca de crescut o sa creasca ea. Si oricum imi imaginez ca o sa nasc o matza lesinata, norocul meu ca mami lucrand la neonatologie am tot vazut copii mici (chiar si de 1,700kg)

Multumesc de gandurile bune si de incurajari

Crisspy, fericita de Razvi si 38 sapt Andra - Maria

AMR 8 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Veronica, felicitari pentru baietel! Sa fie sanatos si fericit! Ce surpriza placuta! Tati cred ca e super incantat.

Crisspy
, mai creste bebelina pana saptamana viitoare. Stai linistita si bucura-te de burtica!

Noi am fost la mare cu Ale. A fost foarte frumos, Alexiei i-a placut foarte mult apa si nu o mai puteam scoate din mare. Am fost intr-un loc special, la anul vom merge tot acolo pentru ca ne-am simtit f bine, aproape ca uitam ca sunt in Romania.

Problema este ca la nici 48 ore, Ale a inceput sa verse in jet de multe ori, am ajuns la spital la Tulcea, ne-au internat, pus perfuzii, facut fenobarbital pentru ca Ale era de nestapanit fiind speriata de atatea varsaturi si uite asa am stat pana la doua zi la pranz cand ne-au lasat acasa pt ca fata nu mai varsa si urma weekend-ul. Ideea este ca acasa a inceput diareea Dr ne-a dat biseptol, tot felul de prafuri si substante pe care Ale nu le lua etc. Ideea e ca am luat boala cu totii, insa intr-o forma mult mai usoara. Timp de 6 zile, Ale nu a mancat decat banane (cam 3 pe zi) si 2-3 grisine. Imi venea sa innebunesc cand vedeam ca fata nu manca nimic, nici macar lapte. Abia de ieri a inceput sa mai guste din mancare, insa nu mai vrea lapte deloc. Bine ca eram la Tulcea, la parintii si sora mea si bine ca sora mea este cadru medical, ca altfel cred ca ar fi fost si mai greu. Spitalul Tulcea ok si personalul f de treaba.

Irina a fost alaturi de mine, ca intotdeauna! E o prietena de nadejde si un medic foarte bine pregatit!

Cam atat de la noi. Fac o selectie de poze si trimit linkul pe mailul comun!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronica75

Am un baietel Leonard - Cristian nascut pe data 16/08, la ora 19:20 de 3.370 kg, sunt supeeeeerrr fericita

felicitaaari!!! sa fiti sanatosi, norocosi, sa aveti parte numa de bucurii!!!! hihihihi cica are sub 3 kg.... super baiatul!!!

Iulia bafta multa cu gradi! sa stii ca o sa mai fie ceva lamentari vreo doua saptamani, fii tare! dar Carla e o fata asa de draguta si sociabila... o sa fie bine, sunt absolut sigura!!

Cami, nu da copilului antibiotic ptr 3 muci si un pic de febra, zau. las-o cu anti-termice.

Carmen, daca nu ii e bine, nu poate manca. da-i antitermicele, da-i apa sau suc daca vrea, proaspat. niste vitamina C nu ii strica, mai ales naturala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Bee, imi pare rau ca s-a imbolnavit Ale, nu v-a zis ca e de la apa de mare? Off, ma bucur ca acum e mai bine Asteptam poze sa va vedem
Crisspy, o sa fie totul bine cu bebelina

Azi-noapte am visat ca am nascut prematur, un bebe f gras si lung care mai era si baietel si ma gandeam cate erori dau aparatele astea de eco In plus nu aveam cu ce sa-l imbrac ca nu ma asteptam sa nasc si nu-i pregatisem lucrusoare

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 22+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Vero felicitari, sa iti traiasca baiatul maaaareeee

\Bee imi pare asa de rau de ce ati patit, bine ca s-a terminat totul cu bine.

Eu sunt f suparata din cauza Irinei, dupa tratamente peste tratamente, respiratia urata nu ii trece, nu mai suport sa o vad asa. Nu cred ca exista raceala cu haraieli si respiratie urata care sa dureze peste o luna si sa nu se trateze. Imi e teama ca e vb despre altceva. Doc mi a zis ieri sa ii cumpar lapte praf antireflux ca poate are Reflux...nu mai pot nici sa dorm, de cand am vb ieri cu Irina la tel ma gandesc si la lucruri mai rele. Nu stiu ce sa facNu mai suport sa o vad asa. Ea e vesela in res, mananca f bine, doar ca haraie urat, tuseste mai mult dimineata, si are muci (pana acum nu a prea avut, doar daca o aspira ii ieseau f mult)

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Bebelusi, imi pare tare rau ca se chinuie asa mult Irinuca, si nici nu stiu ce sfat sa-ti dau. Imi imaginez ce e in sufletul tau, spers sa se insanatoseasca rapid

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 22+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput