Licurici de ianuarie-februarie 2009 (150)
Raspunsuri - Pagina 7
iuliacris spune:
Lissa
! Tocmai a plecat cu tati la gradi, sper sa fie mai bine azi!
Cadia, lume noua, am crezut ca ne-ai uitat :)! Ati avut o vara plina, cum s-ar zice...Bafta la gasit cadou!
Anna, tu cum te mai simti azi?
cami_antonia spune:
salutare fteleeeeee
vero felicitariiiii
sa fiiti sanatosi si fara colici
lissaaaaaa multa rabdare iti doresc
pe noi ne-au tinut colicii astia idioti la antonia pana la 4 luni
'pe cand la petra doar 40 de zile
si eu sunt suparata ca saptamana trecuta antonia a avut ceva muci
i-a dat si petrei
care ii are si acum
si care i-au dat si ceva febra
simpt ca explodez
cred ca deja o vom baga a doua oara pe antibiotic
offffffffffffff
Carmen_Marieta spune:
Vero felicitari! sa va traiasca baietelul Leonard, sa fiti sanatosi sa va bucurati de ei.
Cadia plimbareti nu gluma!
Cami poate scapati de antibiotic, oricum multa sanatate va doresc.
Eu iar sunt in depresie, pana acum Elena nu a mancat decat 150 ml de lapte.. nu mai poooot
, cum sa-i dau Nurofen daca nu mananca? ii frige gurita si e rosie.. saracuta cred ca nici ea nu mai suporta..
iuliacris spune:
Vero, zapacita cum sunt, abia acum realizez ca voi nu stiati sexul lui bebe, ce surpriza placuta! Tati cum se simte, cred ca e in al noualea cer
!
carmen, incearca sa-ti pastrezi calmul! sigur ca o doare, mititica
. Nu prea stiu ce sfaturi sa-ti dau ca n-am avut ghinionul sa faca asa ceva, poate ii dai un tel Irinei sa te mai sfatuiasca.
By the way, oare ce mai face Irina, ce mai stiti de ea?
lisssa_ana spune:
vero, felicitari

micola,multa sanatate si rabdare!
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)
Fashion
anna-mama spune:
Vero, felicitari, refacere usoara! Bine ai venit, puiut dulce! Ce ma bucur pt voi! 
Crisspy, eram sigura ca o sa ai vesti bune de la eco de azi, nu ai de ce sa-ti faci griji, fata a luat in greutate chiar daca putintel 
Iulia, imi pare rau ca nu se simte bine Carla la gradi, eu ma gandesc ca pt ea e f greu ca nu intelege limba si nu poate sa comunice...sper sa nu fie prea traumatizant pt ea, mi-a fost asa mila cand am citit cum a reactionat azi
Pup eu dulceata. Eu sunt binisor... 
Cadia, ooo, sa ne mai pui pozici cu voi, abia astept sa mai vad fetele
Si sa fie bine cununatul, sunt f dragute evenimentele astea 
Lisa, Cami, Carmen, sanatate multa la fete, sa nu le mai doara nimic 
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si
22+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Naty spune:
Vero FELICITARI! Ce zice frumoasa Alice de fratior?
crisspy mi se zbarleste parul cand aud de retard de crestere intrauterina. Mai faci eco pana nasti?
Cu greutatea stai linistita, atata vreme cat e sanatoasa nu e nici o problema. O sa ti se para un pic ciudat la inceput, mai ales in comparatie cu Razvi care a fost mare; copiii cu greutate mica arata cam ... ca niste pui de gaina. Dar usor-usor te obisnuiesti.
Mi se pare totusi ciudat ca nu te-a programat mai devreme (sper sa nu te superi pe mine, sti prin ce am trecut si as sufla si-n iaurt), mai ales ca dupa masuratorile doctoritei tale are o intarziere chiar mai mare de 2 saptamani.
cadia bine ai revenit! 
cami din pacate trebuie sa te obisnuiesti cu bolile la dublu. O sa vezi, de cate ori aduce Antonia ceva va lua si Petra, iar la ea va fi mai rea boala (fiindca e mai mica).
carmen sanatate!
miere ce mai face Nadia?
miereamara spune:
Veronica felicitari si recuperare rapida! Bebe Leonard bine ai venit !
Iulia, chiar voiam sa iti zic...la noi Lucian il duce la gradi, cand il duc eu se lasa cu lacrimi chiar si acum dupa un an jumate de gradinareala:)....si obligatoriu sta cu el cam 10-15 minute in fiecare dimineata.
Cu virusul este bine, a trecut dupa 24 de ore.
Bebe Nadia este bine,a zi am avut control, i-a ascultat inimioara si din pipaite cica e tot cu capul in sus si picioarele in jos, asta stiam si eu ca ii vad capul cum se proiecteaza in capul pieptului si simt picioarele cum ma lovesc in cicatricea de la cezariana
. Sper sa se intoarca...
Tiny baby gator
Baby gator