oligoastenoteratozoospermie 13
Raspunsuri - Pagina 13
samira33 spune:
si mi-au venit nervii nervosi ca m-au mintit de la clinica ...azi m-a sunat o don'soara sa-mi spuna ca de fapt nu imi vor face histero gratuit....da nu stie nici sa-mi spuna cat costa la ei interventia....
poooiiiiiiiiii....mi-am anulat in cazul asta programarea de maine si am zis ca vreau doar sa vin sa-mi iau rezultatele analizelor...si cica nu le gaseste...sa mai sun maine...poate stie colega unde sunt.
moooaaaa....sa vezi ce ma burzuluiesc la ele daca mi-au disprut analizele.
le bat si obrazul ca e jenant la asa un nivel si cand sustii ca esti high life....nu bati pe casa absolut nimic.
asa ca mi-am luat calabalacu si maine dupa-amiaza sunt protap la usa Albisorului
deh...asa imi mai vine mie cateodata sa schimb cate ceva si uite ca se intampla sa nu ma lase DD sa gresesc.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
samira33 spune:
sigur ca avem timp tannoo...si ce urmeaza va fi din ce in ce mai frumos.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
aristica spune:
...mie imi parea putin cam roz...
Fetele de la SOS Infertilitatea au o actiune incepand de vineri, pana duminica, inclusiv, in IOR (langa statuia lui Cuza).
Celor care vor sa ajute (adica sa imparta pliante, teste de sarcina si de ovulatie mocca, cercurile infertilitatii - de astea sunt mandra tare, ca-s capodopera mea)
Pentru "voluntari'- pentru inscrieri, uite link: http://forum../viewtopic.php?f=2&t=86&start=100
Sa trimiti un mail de confirmare cu prenume, telefon si orarul la contact@.
Aaa, si talia, pentru tricouri.
Eu zic sa mergem impreuna de la 16:00 la 18:00 duminica. ce zici?
Se mai baga cineva?
Sunt si concerte, filme, o groaza de minunatii
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
samira33 spune:
stiu ca sunt concerte si o groaza de minuni prin parc...asa sunt mereu in IOR.
da' daca vin fara sa ma inscriu...ma primiti???
ca nu vreau sa promit ceva si sa nu ma tin de promisiune si nici nu stiu ce poate interveni in we.
poate le revad pe Claudia,pe Felicia,pe tine si cam atat am recunoscut din lista de pe SOSI.
cu Claudia am vorbit chiar azi la telefon.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
aristica spune:
nu-i bai, ii scriu eu mail ralucai, ca sa-ti dea tricou. Cea mai mica masura e M. Eu vreau tricoul, vreau sa ma duc cu el la Albu cand m-o punctiona, sa-i arat ce publicitate negativa ii fac daca nu reuseste
Tu poti sa-l ti pentru PK - il traduci
da-mi numele tau complet pe pm
tannno, poate reusiti si voi sa treceti, macar sa ne vedem - duminica intre orele 16-18
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica tannno, poate reusiti si voi sa treceti, macar sa ne vedem - duminica intre orele 16-18 |
sa vedem; nu promit nimic; vb la tel daca ajungem.
aristica spune:
samirutaaa in IOR, de la 4, e trecuta Felicia pe orar, alaturi de mine
Cum a fost la clinica?
samira33 spune:
azi???
ca taman azi imi programasem vizita la Medlife ca ieri nu mi-a iesit.
aseara l-am visat pe Albisor....era foarte vesel si vorbea arabeste fluent...si m-a pus sa ma dezbrac sa ma consulte cu degetul...eu m-am conformat si l-am vazut ca incepe sa se dezbrace...si-a dat camasa jos si a ramas in maieu...apoi si-a dat si maieul jos si a ramas doar in pantaloni...imi spunea ca e "foarte cald aici" si m-am trezit
ce ciudat s-au combinat gandurile in mintea mea....m-am culcat cu gandul ca azi as vrea sa ajung neaparat la el si inainte de culcare m-am uitat pe Zone Reallity la un documentar despre Al Qaeeda...si uite ce a iesit
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
aristica spune:
Doamne-Dumnezeuleee
Nu, nu azi, duminica, in IOR.
Samiruta...... cum se ajunge in IOR? e metrou pe acolo?