oligoastenoteratozoospermie 13
Raspunsuri - Pagina 12
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 parca nu ma pot mobiliza sa intru in starea "aia" de FIV. 3 sarcini extrauterine FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A 3 FIV-uri nereusite 2 FET-uri nereusite urmeaza FIV4... in toamna |
asa si trebuie; sa te detasezi de starea "aia" de fiv...
hai, mobilizarea si cauta sa te relaxezi (fizic, psihic, emotional)
samira33 spune:
sabina,tannoo
aristico,vezi ca in zilele urmatoare ne vedem cu Laura,Lylymar,Adina...te bagi???
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
aristica spune:
samiruta da-mi de stire cand va hotarati unde si cand va vedeti. Eu nu promit nimic fiindca sunt in perioada in care las tigarile si incerc sa evit locurile unde se fumeaza. In plus, vineri incepe actiunea fetelor de pe .si tre' sa ajut putin. Nici nu mai spun ca nu mai avem tanti la curatenie si ni se urca miscaraile pe picioare cand intram in casa. Pana si motanul e murdar cred ca tre' sa smotruiesc... N-am desfacut nici bagajele de la bulgari, d-apai alea de la greci, consortul se imbraca in pantaloni cu dunga si tricou (si cica eu is de la tara ), eu epuizez orice chestie decenta care poate fi purtata la munca...
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
aristica spune:
na ca numai de histero n-am vorbit: ai avut progesteron bun la fet, deci nu sti ce s-a intamplat "pe interior"...nu te risca pentru o procedura atat de usoara. 4 fiv-uri sunt de ajuns!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 sabina,tannoo aristico,vezi ca in zilele urmatoare ne vedem cu Laura,Lylymar,Adina...te bagi??? 3 sarcini extrauterine FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A 3 FIV-uri nereusite 2 FET-uri nereusite urmeaza FIV4... in toamna |
adina, mamica gemenilor?
samira33 spune:
dap...Adina,mamica gemenilor.
de ce???va bagati???ca mutam imediat intalnirea in parc
ok,aristico,te mesegiuiesc.
si eu tre' sa prestez curatenie in we.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
aristica spune:
dar poate ne vedem duminica, in IOR, sa ajutam fetele de la sos infertilitatea? asa il cunoastem si pe micutul urmas cu gene de tanno si betty ... e doar o propunere
tannoo25 spune:
depinde si de ora la care vreti sa stabiliti intalnirea; noi suntem inca mici si incercam sa evitam deranjul lui ;
adina vine cu micutzii?
aristico, despre ce ajutor vorbesti acolo? ce proiect au cele de la infertilitatea? sunt cele de la SOS Infertilitatea?
samira33 spune:
tannoo,ne vom intalni pe seara...probabil 7.
zic eu ca ar fi cam mult totusi pentru bebe mic.
aristico,de ce nu vorbesti soro???
detalii te rog,doamna ca eu stau la 100 de m de intrarea principala in parcul IOR-ma rog,fost IOR,actual A.I CUZA.
si zau ca as vei si eu...
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
tannoo25 spune:
sa vad ce zice si betty; ea cam decide cand si cat stam cu la aer; insa, si eu cred ca e cam stresanta o iesire in grup pentru el ; cand vom mai creste vom avea timp destul sa recuperam ... nu?