Viatza in Germania - cap.71
Raspunsuri - Pagina 20
DidiAlex spune:
Cristina,
la noi in firma cele mai bune joburi raman pe intern mult timp si apoi apar in public.
De ce nu apelezi la relatii?
DidiAlex spune:
Cristina (bombi) ce iti mai face finutza?..mereu imi aduc aminte de numele de fetitza Stanca..era si o rima cu piatra..
Banuiesc ca merge déjà la scoala :)
bombi spune:
Didi, wow, ce memorie ai!
Stanca inca nu merge la scoala, are 5 ani si 4 luni. Mai are o surioara de 3 ani juma'te.
ubipus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea gasca! Fetelor, in afara de Lefax, cunoasteti si altceva eficient contra colicilor? Keutu cheliutu |
Fetita mea a avut colici f puternice si i-au trecut cu supozitoare homeopatice Carum carvi. Incearca, la noi au facut minuni.
DidiAlex spune:
Panselutza..cum ati petrecut? Ai deja baiat mare. La multi ani!!! Sa va traisca..pana ieri asteptai sa nasti..acu te certi cu el :)
Panseluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DidiAlex Panselutza..cum ati petrecut? Ai deja baiat mare. La multi ani!!! Sa va traisca..pana ieri asteptai sa nasti..acu te certi cu el :) |
Am petrecut super, mersi de intrebare! In febra pregatirilor am uitat sa scot tortul pt copii , iti dai seama ce draci am avut pe mine cand seara am descoperit tortul in frigider !
Asa e, Julius a implinit un anisor, iti multumesc pt urari! E minunat la varsta asta! inca nu ma cert cu el, da e un smecher, deja stie sa se impuna, prin tipete :))!
Am "retrait" cu emotie momentele de acum 1 an, de la nastere, mi-am adus aminte cu placere de ele, chiar daca nasterea n-a fost ea una usoara...
Anduc spune:
La multi ani, sa va traiasca Julius, sa fie sanatos si sa aiba mult noroc!
Pupici cu drag din Frankfurt,
Anda