Viatza in Germania - cap.71
Raspunsuri - Pagina 19
bombi spune:
www.med-kolleg.de/arzt/allgemein/2466.html" target="_blank">Dr. Winter
Nu am fost personal la el. Am auzit doar ca exista. Si pareri impartite.
Si mai stiu unul, dar nu-mi amintesc numele. Revin mai pe seara, daca-mi amintesc.
corina78 spune:
pfff am incercat astazi la Varsani, Anton, Dr.med.
Ostendstr. 60
70188 Stuttgart
Tel: (0711) 283281, si e deja la pensie, maine o sa incerc la cel indicat de tine Bombi, merci.
Daca mai stie cineva ceva, e binevenita orice informatie.
bombi spune:
Am gasit o www.pagini-aurii.forum-gerrum-stuttgart.de/asistenta%20medicala%20-%20cabinete%20medicale.html" target="_blank">lista.
Cred ca despre Scheffel vorbeam in mesajul anterior. (nici despre el nu pot da relatii, l-am cunoscut (personal, nu profesional) prin intermediului unor prieteni)
corina78 spune:
merci mult Bombi, acum am de unde alege :)), sper sa gasesc si un pediatru roman ca e jale cu limba germana pentru moment :((
tinatache spune:
neatza
intereseaza pe cineva scrisorile de intentie (Anschreiben)?
Daca da, uitati-va aici, pag. 12 si 13, articolul "kein Tag wie der andere" este scris cam in acelasi stil, poate fi luat ca exemplu:
http://www.vaterstetten.de/city_info/display/dokument/show.cfm?region_id=276&id=345472&design_id=5442&type_id=0&titletext=1
clarabel spune:
da,f tare, tocmai am trimis cateva initiativbewerbungen
din pacate la mine nu a mers link-ul, eventual desrie-ne, pls, in ce meniu sa intram din pagina principala ca sa citim
tinatache spune:
nu stiu ce are, la mine merge si de la serv si de acasa.:(( E vb despre un fel de scrisoare a unei tipe care a terminat Ausbildung, continutul nu e interesant, dar e construita asemanator cu o Anschreiben. Eu scriu de cativa ani buni la Bewerbunguri si tot am luat vreo 2 idei de acolo.
eventual mergi pe www.vaterstetten.de apoi Aktuelles&Presse, Lebendiges Vaterstetten, si de acolo pe Ausgabe Sept. 2011. La pag 12-13 e articolul. Viel Glück! Tu pe ce domeniu cauti?
clarabel spune:
vielen dank!pe medical caut;cu descrierea pas cu pas am reusit sa ajung la articol,intr-adevar e buna structura, se poate plia pe ceva variante de scrisori de candidatura; multumim de idee
aschiutza spune:
Chrytel, sanatate multa la sot! Cum se mai simte dupa operatie?
Eu am ramas cam in urma la discutiile de pe aici, am tot avut musafiri pe cap .