Viatza in Germania - cap.71

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Fetele multumesc pentru incurajari, inca nu s-a internat, joi l-au sunat de la spital ca nu pot sa-l opereze ca inca e doctorul ocupat cu alte urgente si l-au mai amanat inca o saptamana(asta e a doua amanare deja). Chiar nu inteleg ce planuri au ei acolo, ma gandesc ca puteau sa zica de la inceput exact data, nu sa te amane in fiecare saptamana, ca stresul asta in care stam nu ne face bine niciunuia.
Macar sper ca Bunul Dumnezeu sa ne ajute sa fie totul bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo

Christel, poate e bine sa mergeti si sa vb cu medicul sau asistenta sa nu va tot amane. acuma ma gandesc ca poate au motive intemeiate, dar totusi o discutie fata in fata nu strica. sanatate sotului si tie multa putere.

Amonar, nu stiu pe nimeni care sa te ajute. sper insa sa gasesti pe cineva. bafta.

Ramoon, in medie o persoana ar cheltui cam 200 euro lunar pe mancare. asta insemnand si fructe, legume, sucuri naturale. si mancare destul de variata. e aproximativa suma, ca acuma difera de la persoana la persoana fiecare ce ce preferinte are. apoi mai sunt si alte mici cheltuieli, gen spalat rufe, cosmetice personale, poate un tuns la frizer (sotul meu se tunde luna). dar repet, depinde de fiecare si ce standard de viata are.

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua,

Fetelor am o intrebare, se gaseste ulei de ricin in farmacii? cum se spune in germana? aveti idee cat costa si cati ml are sticluta?
Imi cade foarte mult par si vreau sa incerc niste masti cu ulei de ricin ca nu mai stiu ce sa fac

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Citat:
citat din mesajul lui maraki

Buna ziua,

Fetelor am o intrebare, se gaseste ulei de ricin in farmacii? cum se spune in germana? aveti idee cat costa si cati ml are sticluta?
Imi cade foarte mult par si vreau sa incerc niste masti cu ulei de ricin ca nu mai stiu ce sa fac

Monica

Rizinusöl:

http://www.google.de/search?q=rizinus+%C3%B6l&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a#hl=de&client=firefox-a&hs=lGM&rls=org.mozilla:en-US:official&sa=X&ei=OGJ3TsOjKZGDhQfIwf2xDA&ved=0CCIQBSgA&q=rizinus%C3%B6l&spell=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=81bcf61ef9d21b7f&biw=1024&bih=634

ce masti faci, ca si eu am aceeasi problema :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Maraki, Rizinusöl ii spune. Exista in Ro niste tincturi f faine gen ardei iute, urzica, lavanda, caut acasa mai detaliat si iti zic, puse in ulei de masline+galbenus de ou...peste noapte daca poti lasa , face miracole. Mai gasesti pe aici la Reformhaus prafuri sau pastile ca sa iei, dar sunt destul de scumpe si trebuie tratament de cel putin 3-4 luni ca sa vezi ceva rezultate. Ar fi o optiune pt ca Reformhaus are produse naturale, si venind din interiorul corpului ar avea o mai mare eficienta, dar e clar, optiunea ta daca vrei asa ceva.

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Si mie imi cadea parul foarte tare, ajunsesem sa ma gandesc la varianta unei peruci
Am incercat toate dracoveniile comerciale si a durat ceva pana mi-am dat seama ca arunc bani pe fereastra fara nici un rezultat. LA mine au functionat bine mastile cu ulei de masline, miere si galbenus de ou. Am pus masca de 2 ori pe saptamana cate 30 de minute minim si apoi m-am spalat cu sampon de bebelusi.
Rezultatul e ca nu port peruca, nu imi mai cade parul ba chiar si-a revenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anduc spune:

Cu aceeasi problema ma confrunt si eu acum:( Cade fff mult, ma dispera M-am tuns ca sa-l regenerez, dar la periat si mai ales la spalat strang o gramada.
Cica asa cade dupa nastere, e ceva legat de hormoni. O sa incerc si eu mastile de care ati zis, poate au efect si la mine.

Anduc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Fetele,buna seara!

Si mie imi cade parul.Mi se si usuca tare asa ca la capeti ma dau cu ulei de nuci sau arganöl.Am si eu rizinusöl dar e asa unsuros,Miriluta,l-ai scos usor din par ?

Eu va recomand si un set de analize,eu mi-am facut si sunt cam anemica,iau si pastile de fier,ma rog,din plante.
Si iau si capsule de Bierhefe,au toate B-urile si sunt bune pt par si unghii.Sunt 100% din bierhefe,le cumpar de la Bioladen si sunt chiar ieftine,250 capsule/3 euro,6-12 capsule/zi.

Da,stiu ca si tinctura de ardei iute e f buna,are efect revulsiv si accelereaza circulatia sangvina.

Christel,si eu zic sa vorbiti cu doctorul,ce e cu aminarile astea si oare de ce.Oricum sanatate multa si sa ne spui cind va fi operatia!

Seara buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Va multumesc mult de tot pt raspunsuri Imi salvez pagina ca sa scriu toate informatiile maine Va spun ca am ajuns sa imi fie frica cand trebuie sa ma spal pe cap Ma gandeam ca nu imi prieste clima si apa care este foarte calcaroasa.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Pt fetele cu probleme de caderea parului: m-am uitat pe sticlute acasa si tincturile sunt asa: ardei iute, urzica, levantica si rozmarin. Cateva picaturi din fiecare puse in galbenus cu un pic de ulei de masline, asta ca si masca la radacina. Cat mai mult timp posibil lasate in par. Pe varfuri, eu avand par ff lung pun separat numai ulei de masline. Nu le-as recomanda insa la proaspetele mamici care alapteaza, pt ca din pacate nu am gasit info legate de cat si cum se transmit in corp. Si eu am avut aceeasi problema legata cu uleiul de ricin,adica de-abia l-am scos din par.

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput