Fulgusorii de nov.dec2009{15*}

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Si eu intru mereu dar n-am intotdeauna cate ceva de zis... sa va mai povestesc de piticii mei... au inceput sa prinda gustul sa se joace impreuna... sunt asa de dragalasi... zilele astea au tot preferat un joc cu 3 sarme pe care se deplaseaza niste cubulete de diverse forme si culori... si sunt asa haiosi cum trage fiecare de partea lui si de cuburile lui... asta mica tremura toata sa prinda cubuletele si el hotul i le fura ... sta din ce in ce mai sigura in sezut, sper ca pana la 6 luni sa reuseasca sa se tina cat de cat singurica... deocamdata serveste perioade scurte de sezut sprijinita intre perne sau o mai tin eu in brate... e ff incantata... imi place ca mihai e f generos si ii aduce jucarii de-ale lui sa se joace... ma buucr ca e asa ca nu mi-ar fi placut sa le tina numai pentru el... asa ca sper ca se vor juca frumos in viitor... cu vorbitul facem progrese mici mici mici... am ajuns la concluzia ca nu pronunta cuvintele sa nu se faca de ras... este genul de copil care se inhiba sa nu rada lumea de el... si am observat ca dupa ce l-am laudat si am apreciat ce frumos pronunta si ce voce frumoasa are, a inceput sa-si dea silinta sa spuna dupa mine si el... ieri de exemplu mi-a venit pe limba sa-i spun yupi yupi yey! nu stiu daca asa se scrie, in fine, stiti la ce ma refer... si s-a luat si el dupa mine si a strigat pti pti pta! si imi venea sa rad ca mi-am adus aminte de faza din friends daca va mai aduceti aminte cand incerca joey sa invete limba franceza si phoebe spunea intr-un fel si el repeta in cu totul alt fel... cam asa se intampla si cu maimutica mea... dar bineinteles ca l-am apreciat si l-am laudat... macar sa inceapa sa incerce sa imite ce-i spun eu... tot e ceva... ieri era un film cu caini vorbitori... in fine, faceau si surf cainii aia, dar nu ne miram... si-i zic uite mami catelul ham ham, si incepe si el: hau hau! azi am incercat sa-l fac sa zica salut si i-a iesit ceva fff neasemanator.. dar ne-am amuzat... sper ca in curand sa-si dea drumul sa vorbeasca bine sa-mi iau si eu de-un stres...

pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Si am mai pus si niste poze pe picasa

pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Fetele,
Intru in mare viteza ca de-abia ne-am intors din Bulgaria, de la mare... Am plecat pe 19, cu toata familia mucita si cu rosu in gat. Dupa 3 zile de instilatii cu apa naturala de mare ne-a trecut tot.
Dutzu e broasca maxima... a stat in apa tot concediul... sper sa pun si poze pa FB pana in we De vorbit nu-i mai tace gura... seara tragea de mine sa-l duc la "mini dico"... Sunt multe de spus, dar mooor de somn... si maine la 7.30 sunt trainer

Asa, ce am mai citit din urma in diagonala - si noi papam masline de multisor. Dar acum vrem numai: paia, pine, cane si catosi. Pup si de poimaine revin in peisaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

unde3 umblati mandrelor(vorba lu'getik)???

busy..pup pui vorbaret!sotul tau cum mai e cu sanatatea?Andi...e ok?!Tu?Cu serviciul sotului ce ati mai rezolvat?

Vias..ce-ti fac neamurile bune"?Ceface juniorul?Mananca?E ok?Tu?Ti-ai gasit job?Mai plecati pe undeva?

Lauriciu....miss u much!Pe bune acu'...mai hai la noi!

Roxaly...si cat stati singuri fara tatti?Te descurci?Matei cum face fata?

Alexxa...tu?Voi?Mama ta cum mai e?Ce a reusit sa faca cu apartamentul?Sotul tau e ok..cu boala aceea?I-a trecut definitiv?

Sunshine...te rog sa-mi trimiti PM cu toate linkurile posibile despre alaptat!Te rog din suflet!Voi cum sunteti?Dominic cu cine sta cat esti la job?E la cresa?Cum se descurca?Are cine va ajuta?Mai croiesti hainute pentru el?Tare frumos a mai fost la botez!!!

Ragapie...voi?Iar ai disparut?

Pishko...si tu cand te intorci la job sau tu esti fericita posesoare de a nu merge la un job?Am vazut poze..Emma e un inger din vata de zahar!Sa-ti traiasca!

Katy...tu?mai zi-ne de voi!!!Povesti vrem...de orice gen...de la horror la romance

Alexia_07...cum mai e cu soacra loca?

A_driana..ai vazut apartamentul?Iti place?Ai gasit mobila?Vrem poze cu posesori fericiti!!!!

Restul fetelor care ne cititi....scrieti dragelor..nu muscam, parol!

la voi cum merge operatiunea olita?Avem vreun premiant???

Noi ne reapucam de antrenament de astazi!

Cu cresa...am scapat....pana la anul!O voi da direct la gradi!O gradi cu educatori-maicute...super..sper sa reusesc acolo...iar bebe va avea bona dupa un an,cred!In niciun caz cresa!

Azi fug la tara sa coc ardei!

Cu vorbitul cum stati?Noi tot la gradul de cuvinte, mai mult chineza..lacare avanseaza!Ieri a facut o propozitie:Micea baubau(adica Mircea se ascunde)repeta cuvinte..le poceste..are logoree dar nu pe romana

*Blackmoon Lady 17+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Bine ai revenit, Lady cu interogatoriile directionate, ca mi-era dor

Deci:
1. Sotzu s-a dres de tot, fara operatie... De la 1 august e fara job si nici nu se vede inca luminita de la capatul tunelului...
2. Andi incepe scoala E mandru nevoie mare Si a avut parte si de primul sarut pe botic cu o fata, in tufis Cand l-am intrebat "Da ce ti-a venit?" mi-a raspuns " Ne iubim prea mult sa mai steptam"... deci creste baiatu' muuuult prea repede
3. Cu olitza stam foarte bine... adica ea sta bine de tot, in baie. Ca noi facem de tote peste tot
4. La capitolu' vorbit... nu-mi ajunge spatiul, sincer! cu' la mare si-a dat drumul Nu face el propozitii... dar repeta aproape corect orice cuvant... isi arata partile corpului si le denumeste, ii striga pe toti din familie sau prieteni, isi manifesta preferintele alimentare...
5. La capitolul familie...... tensiuni maxime cu sotzu... in concediu ne-am discutat si despre divort. Si ca un facut, bunica-mea se cearta cu mine ca de ce nu ii dau mai multa atentie mamei mele, mama ca de ce e Andi mai revolutionar in ultima vreme... si uite asa toata lumea are ceva de impartit cu mine...

Gata raportu' ma duc la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Ne-am intors de la control, suntem bine, urmatorul control peste 3 luni.
Iarina s-a distrat si nu prea, a avut un oarecare rau de masina/avion. Data viitoare mergem in formula restransa.

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

salutari si de la mine

in primul si in primul rand, Magda ma bucur tare mult pentru Rares...asa sa va ajute DD si in continuare!

My_Lady ma bucur sa vad ca te-ai intors din concediu..ceva poze?????
cu olita: nimic...nu ne place si pace..
cu vorbitul: din ce in ce mai bine, leaga cuvinte, chiar a spus aseara ca il doare burtica..si noi nu-l credeam (parinti nebuni) pana a varsat mititelul
chiar stie si culorile: alb, gri, mov, galben, maro, verde si rosu
gradinita: la anu' si neaparat la una in care sa fie in limba germana
serviciu: la propria firma

Busy deci baiatul tau e super tare un pupic special de la mine pentru el...
Cu sotul tau...eu cred ca nu e nimic, pur si simplu el probabil se simte "inutil", prost ca "sta pe banii tai", de aici frustrari inchipuite..plus realele probleme...ca na, nu o fi tocmai usor sa traiti dintr-un salariu..dar cu incredere in voi, intelegere si iubire, toate vor trece mai usor, ca de trecut, tot trec!

Noi...ce sa zic, lucrez de acasa, mai vine soacra la mine sa stea cu JR pana imi rezolv eu treburile, mergem la piscina si ne place tare mult , mergem pe afara, gatim impreuna, ne jucam, desenam tot ce prindem si uite asa crestem...

A_driana si eu vreau poze din noua casa...hai cu pozele...

LauraB si mie imi e tare dor de tine, sper sa revii cu vesti bune...pupici

si acum .."back to work"

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

asaaaaaaaaaaa....si in caz ca va intereseaza, voiam sa va las 2 retete incercate de mine care au dat rezultat in cazul "sclifositului " meu la mancare:

reteta1
paste cu parmezan.
Am fiert pastele, le-am spalat, am adaugat parmezan, busuioc, putin unt...si a papat JR de se lingea pe degetele (langa i-am pus si putina carnita de pui, fiarta)

reteta2
file de salau cu legume
Jumatate de file de salau, pus intr-un vas termoizolant pe cateva bucatele de unt. de jur imprejur am pus bruccoli, morcov si cartofiori, am pus bucatele de unt si printre legume, am pus deasupra sare, piper (f putin) si busuioc) la cuptor facut a mancat tpt pestele cu bruccoli..si eu am papat cartofii si morcovii..el doar a gustat aceste legume

pupici...

voi?????? mai puneti va rog frumos retete incercate de voi..

azi de ex i-am facut pilaf..e putin la regim dupa episodul de aseara cu voma

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Camy...totul e ok? Fla e bine?

poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput