Aspirante optimiste,Felicitari alina_loca ,J.D.!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

fetelor joi la ora 4 sunt programata la hsg
oricum o sa vb cu dr inainte si sper sa-mi si faca

e cel mai bun dr de aici din sibiu si imi fac la polisano

sunt super fericita

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Bafta multa.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Fsh-ul are legatura, dar AMh-ul este mai precis. Pana acum e cea mai scumpa analiza de sange pe care mi-am facuta, inafara de "Prolactina in detectie", a fost 45eur si am platit-o integral.
De altfel si singura pe care am platit-o ca in rest au fost gratuite

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Aha, o sa retin informatiile astea. Pana acum nu am facut si Amh-ul, doar estradiol, LH, FSH si progesteron care erau OK. Parca FSH-ul arata si el scaderea rezervei ovariene? Cred ca am facut analiza in ziua 3 si in apropierea ovulatiei.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

aaaa fetelor
am uitat sa va zic ca am fost duminica la manastirea Curtea de Arges si erau acolo moastele Sfintei Filofteia

m-am rugat pt voi toate si v-am avut in gand la rugaciuni
sper sa ne dea raspuns repede la toate

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Multumim Lore,

PS am reusit sa intru sambata pe siteul Peles insa nu am reusit sa gasesc (de pe telefon, ca le stickul de Romtelecom n-aveam semnal deloc) orarul
m-am chiorat degeaba....sper ca ati reusit sa intrati...

http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/

sindrom antifosfolipidic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Felicitari JD, sarcina usoara!!!

Deny eu sunt cu capu' rau de tot, nu stiam ca mai ai un bebe nu mi-am dat delos seama de asta din toate postarile tale, sau nu am inteles bine????

Fetelor eu nu prea pot sa scriu zilele astea ca sunt singura la birou am colegele in concediu si am muuuuuuuulta treaba sunt cu gandul la voi si va iubesc sper sa citesc de cat mai multe liniute duble cand o sa am timp sa intru. Pupici

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

Miky, Katy, !

Eu sunt franta... Azi ma duc sa platesc cresa si de saptamana viitoare o sa/l las pe Finn de la 8 la 12 cate o zi sau 2 pe saptamana pana face 2 ani. Am stat treaza de la 4.30 la 7 pt ca a marait in somn si s/a miscat prin tot patul.

Finn Constantine 15.10.2009

Faza cu Finn mi-ai amintit de altcineva
Probabil ca el simte deja ca vine un fratior/o surioara de aia si a marait
In cazul meu, a fost agitat copilul si nu putea sa adoarma la pranz ca de obicei, lucru ciudat pt noi. Doar ca la mine a simtit ca pleaca fratiorul/surioara.

Istoric: sarcina pierduta la 4+
Scopul: Cu ajutorul lui DUMNEZEU, in curand-curand-curand .
Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!!
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8

La postarea asta ma refer Deny. Eu inteleg de aici ca mai ai un bebe, ei bine, nu stiam Pupici

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ylari, ! Poate vii si tu cu II!
Deny, trebuie sa mai primesti rezultate la analize?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

CAPITOL NOU

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

cand iti doresti foarte mult un copil si nu mai ai 20 ani nu ai cum sa stai prea calm.
In prima luna cand mi-am pus in minte ca vreau bebe eram tare stresata, numaram zilele pana la ciclu, perioada fertila si abia asteptam luna urmatoare sa vad ce s-a intamplat. Bineinteles ca nu am ramas insarcinata.
Dar totusi chiar daca mi-am dorit foarte mult, cate luni nu am facut nimic special, stiam teoretic ca sunt in perioada fertila, atunci eram pe pozitii si gata. Dupa vreo 7, 8 luni am vazut ca nu raman zic sa trec la planul B, am luat branca ursului si daca nici asta nu ar fi dat rezultate in 3 luni mergeam la medic. Din fericire a dat rezultate.
In rest nu am facut teste de ovulatie, nu mi-am luat temperatura etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

multumesc tare mult de urari, nimic nu imi doresc mai mult decat sa ajung cu sarcina la termen si bebele sa fie sanatos.....dar va zic un secret, imi doresc la fel de mult sa fie fetita !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xdidi

salutare fetelor,
felicitari gravidurelor si bebei la termen si sanatosi...
eu am inceput cu ova-mit azi cate jumatate, abia am gasit nu se mai aduce nu stiu dc...
gaby e a doua luna de stimulare cu al doilea dr deci , injectabile nu stiu dc nu-mi dau...eu cu ovulatia nu stiu daca am prb, ca testele de pipi mi-au iesit din ainurie in coace pozitive in fiecare luna...dar eu am si endometrioza si din cauza ei cred ca ajung si la insuficienta ovariana...nu e roz situatia la mine, nu prea am timp cu toate ca am 26 ani
lauricea dar tu ce schema de stimulare faci de ai atatia foliculasi
va puuup

mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul

Scuze, scuze, scuze, pentru asa multe zile de intarziere a raspunsului!

Ova-mit 5 zile, din ziua 3, la aprox. aceeasi ora, dimineata; Femibion 1tb/zi(continuu, de la 1 IA de pe 6 iunie), Aspenter 1 tb/zi(de la a doua IA, din 5 aug). Inseminarea am facut-o in ziua 14, iar in seara precedenta, la orele 20,00, 10000ui Pregnyl. Medicul meu este Cezara Bucur, Dacia Medical Center.
Vineri este a 15 zi de la IA, cand m-am hotarat sa fac beta.

A, inca ceva, la mine n-au fost niciodata pozitive testele de ovulatie, dupa cum am mentionat in postarile anterioare.

Acum am sunat la Sanador, iar progesteronul, recoltat in ziua 21, este 65,10. Din cate stiu eu, asta-i o valoare mare, de 1 sau 2 trim de sarcina. Poate fi influientat de 10000ui Pregnyl? Care este parerea ta/voastra?

Mergi la inceput