Aspirante optimiste,Felicitari alina_loca ,J.D.!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Hai sa va zic si eu cu gandirea pozitiva, daca credeti, sotul meu a zis ca a fost o conjuctura nefavorabila.
Luna trecuta dr meu a intrat in concediu, dar pana sa intre mi-a propus o monitorizare pe ciclu natural (adica nestimulat-desi eu nu ovulez, dar avea sperante ca dupa stimulari, mai ramane valabil pana la 3 luni stimularea). Sotul meu avea sperante ca o sa ovulez si eu la fel, de altfel nici nu imi imaginam altceva, scopul era sa ovulez, nu neaparat si sa raman. Z8, Z 10 -monitorizari si nimic, nici urma de foliculi, Z12 la fel, dr decide ca nu e nevoie sa mai fac eco ca nu ovulez... Z14 dureri ca la ovulatie, facut test de ov, pozitiv, wow, sun la cabinet (vb cu asistenta care spune ca ii transmite dr -deja plecat) Dupa o ora, ma duc la cabinet sa iau trimitere pt analize express, rezultatul 2 ore mai tarziu- estradiol care nu indica folicul, dar LH de ovulatie .
Sun la cabinet zic rezultatele, ramane sa sune asistentala dr sa vb cu el. Ma suna la nici o ora si imi zice ca ma primeste colega dr, in urgenta, la un eco, sa vada ce si cum...La ora 18 eram la eco si stupoare, nici un folicul, dr decide sa faca un 3D... nimic...concluzia: aveti LH de ovulatie, dar este indus...fara foliculi.
Asa ca poate mi-am influentat singura, LH, poate nu, cert e ca am facut ce aveam de facut, dar fara rezultat.

Ce ziceti de asta?
Ah si eu nu sunt stresata de loc, nervoasa si suparata pe corpul meu, poate, dar atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

E bine ca LH-ul a fost de ovulatie, inseamna ca mai trebuie lucrat (cu stimulare) un pic si vei ovula.
Tu ai avut acum simptome ca ai ovula? Sau in general, cand ovulezi, ai simptome?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Pai deobicei nu aveam, dar in timpul stimularii, dupa ce faceam ovitrellul, aveam dureri in ovarul cu foliculul (da, ca max 1 am avut ) adica pe dreptul si cand se spargea, parca simteam pana si asta. Plus "egg" - plus: greata, ameteli, bufeuri de caldura...
In timpul stimularii nu am nici o reactie ciudata.
Oricum durerea nu tinea mai mult de cateva ore, iar dupa ce simteam ca o "bula facand poc" mai ma durea cam 3 ore, dar difuz.
Asa a fost si luna trecuta, dar fara poc. Luna asta nu am nici o idee, ca nu ma monitorizez ecografic, iar graficul arata mai tarziu, iar testele numai negative

Mergi la inceput

Te-am intrebat asta pentru ca de obicei eu am dureri si s-au dovedit a fi in ziua ovulatiei...luna trecuta am fost la ginecolog la o zi dupa ovulatie si a zis ca aveam un folicul dar ca e cam mic, 17mm, pana la urma a scris pe eco ca e posibil corp galben. Eu stiu ca durerea provine de la faptul ca are loc ovulatia, adica ovulul este expulzat si sutn niste enzime pe acolo care rod mucoasa ovarului facand posibil sa iasa ovulul...deci, eu zic ca daca ai dureri, clar e ovulatie, nu ai dureri de la cresterea LH-ului sau a altor hormoni. Ce imi zici tu, imi confirma inca o data ca am dreptate.
Poate pana revine medicul tau mai citesti despre stimulare si folosirea anticoagulantului. Sau macar te gandesti la baby aspirin sau la un produs homeoapat inlocuitor. Ti-am povestit ca stiu fete care fac anticoagulant in perioada stimularii.

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

17 mm nu e neaparat mic, in prima luna am facut provocarea la 17 si a zis ca el considera 17 ca fiind minim pt matur.
Si aparent asa e, nu LH iti face durerile.
Am mai citit cate ceva, acum ramane sa il vad, dar el vine cand ma duc eu in concediu, deci am lasat pe ciclul de oct deja. O sa-l vad in sept, dar o sa fiu cam a 16 zi. Oricum preventiv am inceput sa iau cate o aspirina la 3 zile, ca e cam concentrata. (nu am gasit decat upsarin in farmacie de 1g)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

aaaa fetelor
am uitat sa va zic ca am fost duminica la manastirea Curtea de Arges si erau acolo moastele Sfintei Filofteia

m-am rugat pt voi toate si v-am avut in gand la rugaciuni
sper sa ne dea raspuns repede la toate

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

E f bine si la 3 zile, Gaby. Sincer, inainte de ovulatie eu iau una pe zi (de 75 mg), stiu ca sunt fete care iau asa. Eu nu pricep ce vedea el acolo...ma gandesc ca arata diferit corpul galben de folicul...zic si eu :). El zicea ca ar fi bine sa aiba 20 mm, dar eu am ramas cu unul de 18...asa ca nu stiu ce sa mai zic...o fi vorba si de calitatea lor, adica pentru a fi bun, de calitate sa trebuiasca sa fie mare...O sa vedem, poate merg luna asta si ma lamuresc.

pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Monique, felicitari pt rezultate bune la sot.

Tin pumnii ca sa vina bebe cat mai curand.

Mihaela, de ce zici ca o sa te stresezi mult daca vine mai devreme bebe?

Istoric: sarcina pierduta la 4+
Scopul: Cu ajutorul lui DUMNEZEU, in curand-curand-curand .
Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!!
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8

Buna.
O sa ma stresez pentru ca eu am avut sarcina extrauterina tratata cu metotrexat si e foarte toxic, asta a fost in iunie pe 22 si 27 facute injectile.Sper sa intelegi despre ce e vorba.
Am tot intrat aseara dar forumul nu se putea accesa.
Xdidi multumesc mult de raspunsuri, am intrat la dieta si sper sa rezist bine 2 saptamani cat mi-am propus sa o tin.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Ah, legat de calitate, dr a zis ca Amh-ul scazut, da o calitate mai proasta.
Si ca un folicul nestimulat creste cam cu 1,5mm in fiecare zi.

Lore

Mergi la inceput

Aha, o sa retin informatiile astea. Pana acum nu am facut si Amh-ul, doar estradiol, LH, FSH si progesteron care erau OK. Parca FSH-ul arata si el scaderea rezervei ovariene? Cred ca am facut analiza in ziua 3 si in apropierea ovulatiei.

pentru

Mergi la inceput