Aspirante optimiste,Felicitari alina_loca ,J.D.!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

corina_s eu nu am uitat de tine, ma bucur enorm ca esti fosta aspiranta am prins si eu pupici de molipsire si sper sa te ajung si eu din urma pe la odisee.
Iti doresc sarcina usoara in continuare si la termen cu bebel sanatos

Legat de TB, si monitorizari, chiar aveti dreptate fetele, eu un stres in plus.
Cand m-am apucat de monitorizare(din ianuarie2011)o faceam asa de curiozitate ca sa-mi cunosc mai bine organismul, si chiar corect Bettercy, odata ce te lasi de atatea calcule si devii relaxata prinzi mai repede. Luna trecuta cand am prins gravida, uitasem de TB si nu puneam mare valoare pe calcule, o faceam asa din reflex plus ca fusesem si intr-o minivacanta am si uitat de ele. Dar cand m-am intors, nah m-am reapucat si normal iarasi stres chiar daca eu numi dadeam seama la moment.

Camcris, desigur ca iertam fetele lipsa. Ca sigur dupa o relaxare si odihna in toata legea, ne vor bucura cu muuuuuuuuuuuuuuuuuuulte II, ca multe fete sunt plecate in concediu
Eu abia astept vestile bune si sa raman numai eu aici la aspirante. Pe toate va alung la odisee cat mai curand

Istoric: sarcina pierduta la 4+
Scopul: Cu ajutorul lui DUMNEZEU, in curand-curand-curand .
Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!!
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetele.
Ylari imi pare asa de rau ca au venit uratii.
Legat de teste, temperatura si celelalte la ovulatie sigur e un stres in plus, recunosc ca si eu am facut teste de ovulatie dar de vreo 2 ori si dupa am lasat-o balta ca nu are rost sa stric si banii si nervii mei.
Ieri nu am intrat am avut treaba, am facut compot de mure, azi la biserica si dupa somn.
Fetele de maine vreau sa intru la dieta sper sa pot tine si sa slabesc macar putin ca azi am luat o fusta care imi era mare-mare si acum abia a intrat pe mine, sunt dezastru ce urat am ajuns dupa ce am venit de la spital.
Va pup pe toate.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

La multi ani tuturor ce poarta numele MARIA, MARIANA, MARIOARA, MARIAN, MARIO!!! Si voia si celor apropiati voua! O zi de sf. Maria frumoasa va doresc, si o saptamana asemenea!

diana21+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Neata.
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza onomastica.
Xdidi ai pm te rog cand poti sa imi raspunzi.
O zi buna tuturor.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Neata!

Eu am avut intepaturi in ovare si ieri si sambata. Sambata au fost chiar dureroase. Azi dimineata nu puteam sa deschid ochii de somn. Asa ca am facut un test. Am vazut 2 liniute! A doua liniuta a aparut imediat, chiar daca este foarte palida. Sunt asa bucuroasa. Haideti fetelor cu mine la odisee! Cine vine?

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

Neata!

Eu am avut intepaturi in ovare si ieri si sambata. Sambata au fost chiar dureroase. Azi dimineata nu puteam sa deschid ochii de somn. Asa ca am facut un test. Am vazut 2 liniute! A doua liniuta a aparut imediat, chiar daca este foarte palida. Sunt asa bucuroasa. Haideti fetelor cu mine la odisee! Cine vine?

Felicitari, sa ai o sarcina usoara si negretoasa si la termen.
Vin si eu cu tine dar in decembrie ca abia in noiembrie ma apuc de treaba.
Ce frumoasa e ziua asta, am inceput cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:

Neata!

FELICITARI!!!!
Vai, s-a inceput saptamana cu vesti bune!!!

Sarcina la termen si bebel sanatos!!!

Si eu vreau la odisee cat mai repede, dar m-am alaturat Mihaelei si un pic mai tarziu voi incepe din nou pt bebe

Istoric: sarcina pierduta la 4+
Scopul: Cu ajutorul lui DUMNEZEU, in curand-curand-curand .
Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!!
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Buna dimineata fetelor!
La multii ani celor ce-si searbeaza onomastica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Felicitarii din toata inima,sa ai sarcina super usoara si la sfarsit un bebe sanatos si frumos sa va bucure sufletul!

Citat:

Neata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

neata fetele vesele

eu am fost la tara si n-am avut semnal sa va scriu si sa va citesc, desi mi-am luat laptopul

eu declar ziua 3 deja
maine vreau sa ma duc sa imi fac hormonalele de ziua 3
in ce zi trebuie sa mai fac? cine-mi zice?
o sa verific si la pagina de inceput....
voi?
va citesc acum din urma

http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/

sindrom antifosfolipidic

Mergi la inceput