Aspirante optimiste,Felicitari alina_loca ,J.D.!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

offf YLARI, imi pare asa de rau de Z1!

Speranta moare ultima!

Istoric: sarcina pierduta la 4+
Scopul: Cu ajutorul lui DUMNEZEU, in curand-curand-curand .
Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!!
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna ziua fetelor...Felicitari ALina pentru sarcina, sa fi sanatoasa si sarcina usoara, nastere la termen si un bebe sanatos si frumos iti doresc.
Vad ca sunteti mult mai multe aspirante, eu va tin pumnii strasi tuturor si sper cat de curand sa aud numai vesti cu 2 linite de la fiecare dintre voi, nu va dezarmati si aveti incredere ca Dumnezeu le aseaza cum stie El mai bine, va spun din propie experienta , nici eu nu mai credeam dupa 6 ani ca se va intampla minunea si iata ca acum imi tin strans la piept baietelul meu mult orit care pe 9 august a implinit 2 luni, are 5500 grame si 62 de cm, este perfect sanatos, gangureste si rade toata ziua si ne umple sufletele de multa fericire si bucurie.
Am vrut sa va intreb daca mai stie cineva ceva de Bella, am vazut ca nu a mai intrat demult si nici la odiseea de nov-dec nu a mai scris, tine cineva legatura cu ea?
Va pupacesc molipsitor pe toate si va tin pumnii stransi dragele mele prietene.Capul sus...dupa furtuna vine intotdeauna soarele.

Mergi la inceput

Multumim mult Luiza.
Si eu am prins de molipsire de la tine

De Bella eu nu stiu poate te ajuta celelalte fete.

Iti doresc si tie SANATATE la bebel si tie ca mamica, multa RABDARE si INTELEPCIUNE ca in ingrijirea si educarea puiutzului mult dorit de atata timp de tine.

Mergi la inceput

Fetelor, voi cum mai sunteti?

Vad ca de 2 zile cam bate vantul pe aci .

Eu ma simt mai bine dupa ziua de ieri pt ca am intrerupt cardiomagnilul.
TB la mine ba creste, ba scade, ca nu mai inteleg ce se intampla.
Culmea e ca ieri am facut inca un test de ovulatie si linia T era cat de cat aproape de cea de C, si m-a dat peste cap asta si nu mai inteleg nimica.
Din pacate alaltaieri nu am facut test de ovulatie, nici azi nu am facut ca sa stiu unde ma aflu. Posibil ca eu chiar azi-maine sa ovulez dupa testul facut ieri. Dar dupa mucus+TB+siptome eu stiu ca deja am ovulat. Nu stiu cum sa mai inteleg la mine ca m-am zapacit.
O sa mai fac inca o proba-experiment si luna viitoarea ca luna asta am cam dat-o-n bara cu teste de ovulatie, nu le-am facut din timp, si am sarit peste o zi(adica 2 zile am facut, a3a-nu si a4a-iar test) ceea ce e drept aveam doar 3teste de ovulatie.
Luna viitoare imi cumpar 10.
Ma tem ca ma dezorientez mai tare cu testele astea ca eu m-am obsinuit sa-mi monitorizez ovulatia doar dupa TB+mucus+simptome, si acuma cu testele--parca nu sunt in concordanta cu celelalte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

DenyAnd eu sunt pe aici dar stau pitita
eu una am renuntat de mult la teste de ovulatie, TB, stiu sigur ca ovulez, am facut la monitorizari ca stiu sigur si ziua ovulatiei
sper sa nu te superi dar mie toate astea mi se par un stres in plus
fetele sigur sunt plecate in mini-vacanta asa ca de data asta le iertam
proaspetele gravidute sunt cam retinute in informatii, nu vror sa ne dea si noua reteta succesului nici de molipseala

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Felicitari, Luiza!
Eu n-am prea multe vesti,temperatura inca e ridicata dar testul de sarcina de sambata dimineata(ieri) a fost negativ. Vineri si de dimineata am avut ceva crampe ca la menstruatie, posibil sa-mi vina menstruatia in curand.

http://www.fertilityfriend.com/home/36843c/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bettercy

Felicitari, Luiza!
Eu n-am prea multe vesti,temperatura inca e ridicata dar testul de sarcina de sambata dimineata(ieri) a fost negativ. Vineri si de dimineata am avut ceva crampe ca la menstruatie, posibil sa-mi vina menstruatia in curand.

http://www.fertilityfriend.com/home/36843c/

graficul tau arata pomitator poate ne faci o surpriza, tinem pumnii sa nu mai vina armata rosie

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Ylari, se va intampl ain curand si pentru tine.

Camcris, sa stii ca sunt de acord cu tine. De cate ori am ramas insarcinta, am ramas pentru ca am fost relaxata si nu m-am agitat foarte mult cu monitorizari. Am avut un monitor de ovulatie, un mini-calculator, care se presupunea ca prezice cu exactitate cand ovulezi. Dupa vreo 4 luni de folosire si o groaza de bani in teste in fiecare luna, am renuntat sa-l mai folosesc. Si in urmatoarea luna am ramas insarcinata.

Luatul temperaturii nu este un obiect care sa te ajute sa ramai insarcinata ci doar sa vezi unde te situezi pe parcursul ciclului.:) Inainte, temperaturile mele erau foarte predictibile de la luna la luna. Acum, dupa ce mi-au extirpat un polip, corpul meu este inca in dezechilibru. Simt dezechilibrul iar temperatura a confirmat asta de-a lungul celor doua luni.

Mergi la inceput

Camcris, nu am sperante sa fiu insarcinata luna asta. Cum am zis mai devreme, pun nebunia asta de temperaturi pe seama dezechilibrului hormonal.
Am simtit acum doua saptamani un "ceva" in sanul drept. Am fost la doctor si l-a simtit si doctorul dar zicea ca nu-i nimic grav, ca nu era fix. M-a trimis sa fac ecografie totusi. Pana am ajuns la ecografie, nu se mai simtea nimic la palpare. Mi-au descoperit totusi un mic chist pe care trebuie sa-l verific in 6 luni din nou. Alta indicatie pentru mine ca m-am dereglat hormonal de la interventia aia de extirpare a polipului. Sper sa-mi revin in curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

salutare viioare mamici
stiu ca nu am intrat de mult timp pe aici, sper sa nu ma fi uitat de tot
felicitari gravidutele iar pentru restul va doresc sa aveti teste pozitive cat de repede si sa va bucurati de cele 9 luni pana la intalnirea cu puii vostrii
va pup pe toate si sa va intoarceti din vacanta 2 in 1

luiza, felicitari pentru baietel..iar legat de intrebarea ta, ti-a raspuns diana la odisee..

23+

Mergi la inceput