Strugurasi Sept-Oct 2011-BV ANDREEA,2011 (97)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

hai ca am pus 2 poze cu capatana mea si 2 deocheate cu ansamblu.. de gasesc pozele cu mine despuiata pe net va dau Ban la toate

Maine le sterg... le-am lasat intoarse pt ca daca incerc sa le intorc ma deformez.. nu am reusit sa pozez bine capatana pt ca sunt singura acasa ... aaa .. va dati cu parerea da? inclusiv de s-a lasat au ba burta...

Lore... cauta adanc in buzunare si gaseste stropul de putere da?

37+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Iti sta foarte bine Seidana.

De burtica, nici nu mai spun... e foarte dulce. Nu stiu sa spun daca s-a lasat sau nu

Lena - 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gertruda32 spune:

Kora - din cate am vazut avem acelasi dr. ( Roxana Constantin), si aceleasi preferinte ca si spital in care sa nastem...
Am vazut ca si tu faci clexane. Mie mi l-a recomandat dr. ginecolog tocmai pt a preveni imbatranirea placentei( am trombofilie ), desi dr. Hematolog mi-a spus ca nu e necesar pt ca D dimeri ies ok, dar de cand am inceput tratamentul cu clexane placenta arata mult Mai bine.
Eu cred ca n-ar trebui sa te ingrijorezi din moment ce bebele are greutatea pe care ai zis-o chiar daca difera de cea care era la ecografia anterioara.
Bebelusa mea avea cu 200 g mai mult la ecografia facuta de dr. meu ginecolog, comparativ cu cat avea la ecografia facuta de Herghelegiu dupa 4-5 zile. Motivul se pare ca a fost faptul ca s-a folosit un alt tip de ecograf. Asa ca, nu te ingrijora, si la mine s-a intamplat la fel, fetita parea mai mica decat era la ecografia anterioara cu cateva zile. Oricum, suntem pe maini bune, dr. nostru e de toata increderea si sunt sigura ca o sa faca tot posibilul sa avem bebei sanatosi :-)

34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Lena si mie mi se intareste uneori burta ,cel mai des pe partea dreapta ,de parca ar fi un pietroi acolo ,iar pe partea stanga e moale
Ieri stateam in pat si partea dreapta era umflata ,usor cocosata ,iar partea stanga era burta dreapta ,de parca nici nu eram gravi
Eu zic ca astea nu sunt contractii ,iar acea parte tare dureroasa si umflata e spatele bebelui

Sei,imi place la nebunie cum esti tunsa,te prinde mult mai bine decat frizura cu breton
Burtica e mare si frumoasa si mi-e ciuda pe tine ,se pare ca n-ai facut celulita pe picioare ,la mine e fff vizibila acum
Mie nu vrea sotul sa-mi faca poze mai dezbracata ,adica cu burtica goala si nici aparatul nu-l pot programa

Eu am bagat azi 2 filme comedii si m-am distrat copios ,urmeaza al 3 film si o punga de seminte

32+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

LEna multumesc...

Alayna
.. multu..nu am celulita si nici vergeturi , mai multe decat inainte sa raman gravida..
Eu fac mamali cu br si la.. ca la maramu

Mai fetelor... bebita e deja mare.. si se cuibareste mai intr-o parte mai in alta nu e neaparat contractie , trebuie sa simtiti si o stare de vidare unde e tare , sau disconfort oricum..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

buna , fetelor!
Eu am fost in oras azi, am platit facturi si am cumparat cate ceva :paturica, prosopel, camasa de noapte urata pentru operatie ca la noi asa te opereaza, cu camasa de acasa, sutien de alaptat. Am intrebat de Garmastan in vreo 3 farmacii dar nu aveau, oare nu se mai gaseste, voi ati gasit?
Cert e ca am obosit ingrozitor, am mers pe jos vreo 3 ore, sunt terminata acum...
Ma ingrijoreaza bebelina, ma loveste numai jos...dar jos, mai jos de buric, sus deloc, ce o fi cu ea? Luni cred ca ma duc la dr, maine sun sa ma programez...
sei te-a tuns super si burtica e frumoasa foc...nu ai vergeturi deloc, asa e?
eu am fost tunsa bob dar sotului nu i-a placut, a spus ca imi scoate nasul in evidenta ( si e cam mare) si ca lui ii place sa am parul lung

33+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui alayna

Lena si mie mi se intareste uneori burta ,cel mai des pe partea dreapta ,de parca ar fi un pietroi acolo ,iar pe partea stanga e moale
Ieri stateam in pat si partea dreapta era umflata ,usor cocosata ,iar partea stanga era burta dreapta ,de parca nici nu eram gravi
Eu zic ca astea nu sunt contractii ,iar acea parte tare dureroasa si umflata e spatele bebelui

Sei,imi place la nebunie cum esti tunsa,te prinde mult mai bine decat frizura cu breton
Burtica e mare si frumoasa si mi-e ciuda pe tine ,se pare ca n-ai facut celulita pe picioare ,la mine e fff vizibila acum
Mie nu vrea sotul sa-mi faca poze mai dezbracata ,adica cu burtica goala si nici aparatul nu-l pot programa

Eu am bagat azi 2 filme comedii si m-am distrat copios ,urmeaza al 3 film si o punga de seminte

32+

Se pare ca va fi

:)

Da, mi se intampla si ce spui tu Alyana (desi la mine se ridica putin intr-o parte si se intareste foarte tare, in partea cealalta ramane la fel), dar mai rar, mult mai rar. S-a intamplat odata la doctor si mi-a confirmat ca e contractie. De asta nu mai stiu, daca doar atunci cand se cocoseaza e contractie sau si cand se intareste in general.

Lena - 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

Foarte misto coafura iti sta super

De corp ce sa mai zic ai pus pozele sa ne faci in ciuda
nu tu celulita nu tu vergeturi ce inseamna asta??

deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
35, 36 sau 37 sapt.

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

Mikka... eu am gasit garmastan..insa nu am luat.. si eu zis ca bobul imi scotea nasocul in evidenta..
Felicitari pt cumparaturi, inca un pas inainte

Lalic.. secretul meu pt vergeturi cred ca e hidratarea, celulita am, dar pe buci

Mergi la inceput

Lali ...
Mai esti supi? eu am nervi pe dolce ca au schimbat programele si nu mai gasesc nimik..

Kora.. la 36 s l-am intrebat pe dr ce inseamna placenta imbatranita si gr de maturare.. aveam 3, mi-a zis ca in trim 3, adik luna 7,e normal sa avem placenta 2/3 sau 3.. nu te ingrijora chiar asa.. dr tau ce a zis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Eu m-am calmat,gata!!! Am baut un ness cu lapte mult si mi-am revenit,acum am prea multa energie...

Seidana iti sta foarte bine tunsa asa,si nu imi dau seama daca s-a lasat burica mai mult sau nu.
Despre vergeturi si celulita, nici eu nu am mai multe decat inainte,decat cu doua vergeturi,atat au aparut la sarcina asta,una pe stanga si una pe dreapta.

Nuu,nu mai sunt supi,acu sunt prea in verva...

Alayna ce comedii ai vazut? Poate ma inspirationez si eu,si ii spun la sot sa le ia sa le vedem.

Mikka sa folositi cu placere ce ai cumparat azi. Eu nu imi iau garmasstan, folosesc lanolina,nu mai stiu cine spunea de ea,am de la socrul meu o cutiuta cu lanolina si atat. Ma gandeam sa ii adaug niste ulei de catina sau de galbenele, dar ma mai gandesc.

Ma intorc la ciorba mea de porcus,care e aproape gata,si la tocana de cartofi,fara carne...asta e pentru mine,ca in ultimul timp am ocolit carnea,nu stiu ce am avut...

Va pupesc.

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 36+ cu Ioana Teodora
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput