Strugurasi Sept-Oct 2011-BV ANDREEA,2011 (97)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Gertruda, si eu sunt multumita de dna dr C-tin. Eu nu am trombofilie, doar D-Dimerii mi-au iesit mariti cu muuult la primele 3 testari, toate facute la Medlife. A-4a oara le-am facut la medcenter unde e dr hematolog la care m-am dus, la recomadnarea dnei dr C-tin. La ei intervalul de referinta e altul, valoarea e peste acel interval si totusi dr hematolog mi-a zis ca e normal asta ptr varsta sarcinii.

O sa continui cu Clexane, chiar daca parerile sunt impartite, cum ca nu are nici o legatura cu valoarea D-Dimerilor, dar nici nu dauneaza in vreun fel.

Eu sunt ingrijorata pt ca primul baietel a iesit micut si la 2 ani si jumatate inca e mic ptr varsta lui Abia are inaltimea unui copil de 2 ani Si speram ca la al2lea sa nu mai am aceeasi problema
Inca mai sper, o sa vad ce zice si dr C-tin saptamana viitoare cand ma duc la control la ea.

Poate diferenta e si de la aparat si de la dr, cum ziceai. Ca la dr C-tin a iesit ca e mai marisor cu 6 zile, iar la ecograf la alta clinica a iesit ca e doar cu 1 zi mai mare.

Eu sper sa nu fie nevoie sa-l scoata pe bebe mai devreme, ci cat mai aproape de termen (28-30sept as vrea eu)

burticile si o noapte cat mai linistita sa aveti!

Citat:
citat din mesajul lui gertruda32

Kora - din cate am vazut avem acelasi dr. ( Roxana Constantin), si aceleasi preferinte ca si spital in care sa nastem...
Am vazut ca si tu faci clexane. Mie mi l-a recomandat dr. ginecolog tocmai pt a preveni imbatranirea placentei( am trombofilie ), desi dr. Hematolog mi-a spus ca nu e necesar pt ca D dimeri ies ok, dar de cand am inceput tratamentul cu clexane placenta arata mult Mai bine.
Eu cred ca n-ar trebui sa te ingrijorezi din moment ce bebele are greutatea pe care ai zis-o chiar daca difera de cea care era la ecografia anterioara.
Bebelusa mea avea cu 200 g mai mult la ecografia facuta de dr. meu ginecolog, comparativ cu cat avea la ecografia facuta de Herghelegiu dupa 4-5 zile. Motivul se pare ca a fost faptul ca s-a folosit un alt tip de ecograf. Asa ca, nu te ingrijora, si la mine s-a intamplat la fel, fetita parea mai mica decat era la ecografia anterioara cu cateva zile. Oricum, suntem pe maini bune, dr. nostru e de toata increderea si sunt sigura ca o sa faca tot posibilul sa avem bebei sanatosi :-)

34 + cu

32+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

Mi-a adus cumatra mea 4 l de laptic proaspat muls si am pus la fiert cu macaroane, ca in copilarie Ceva usor pe seara

deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
35, 36 sau 37 sapt.

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

sei la ce pret ai gasit tu Garmastan?
lali de unde pot lua lanolina asta? E vreo marca anume mai ok? Eu tot caut garmastan ca vreau sa incep sa imi dau, am sanii fff sensibili, ma gandesc ca poate ii mai pregatesc putin, altfel cred ca o sa fie foarte dureros pt mine sa alaptez, cel putin la inceput..

33+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

http://www.pcfarm.ro/produs/2087/Garmastan

35, 36 sau 37 sapt.

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

http://www.farmablu.ro/farmacie/garmastan-unguent-20g

35, 36 sau 37 sapt.

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Multumesc, lalic. Dar de ce sunt preturi diferite, difera in functie de gramaj sau de ce anume?

33+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

SEIdraga tare bine esti tunsa, si arati asa sexi..
Mie mi-a placut mult bobul, si eu am fost tunsa dar am innebunit pana a crescut.Acum e prea lung sa ma lase inima sa il tund..Dar de vopsit tot ma vopsesc si eu dupa ce nasc..Eu vreau un blond auriu inchis..Abia astept!!!
ALAYNA si eu ma tot rog de sotu sa imi faca niste poze mai "fara haine" dar vad ca nu prea are de gand.
Noua ni s-au sters toate pozele de 5 ani din laptop, ca imi vine sa plang cand ma gandesc.Sunt poze de cand eram noi la inceput pana acum, inclusiv cu George, prima lui poza..Acum tre sa recuperam, sa facem altele in locul lor..

31+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Buna seara fetelor!
Voi cum stati cu durerile de spate?
Pe mine ma termina... si faza e ca apar chiar cand termin treburile si ma pregatesc de nani.Si cum mai sufar si de insomnie ... am cocktailul perfect pt un somn de 2-3 ore pe noapte. Ufff ce ma fac eu ? ... in loc sa fiu si eu odihnita la nastere ... am sa fiu deja zombi de dinainte.

La cursul prenatal .... ni s-a recomandat sa bem ceai din frunze de zmeur 2-3 cani pe zi (incepand cu sapt 34) ca ar ajuta la nastere, inmoaie cervixul, facand dilatarea mai usoara. Am sa ma duc si eu maine sa-mi iau ... poate nu e chiar poveste.

va pe toate si va urez o seara placuta

+34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Stefy ,eu dureri de spate nu am inca ,de insomnii am scapat inainte dormeam 2-3 ore / noapte si ziua deloc ,acum dorm dusa cate 10 ore pe putin . Mi-a recomandat medicul niste pastilute sa pot dormi ,le-am cumparat dar nu m-am atins de ele pana acum ,mi-a fost frica sa iau . Si de atunci dorm neintoarsa .
Ieri la cursul prenatal ne-a recomandat si noua acest ceai din frunze de zmeur ,cica e fff bun ,am sa-l caut saptamana viitoare prin magazine .
Pentru spate ti-ar prinde bine un masaj

Didiin iarna si mie mi s-a ars laptopul ,din pacate nu am putut salva nimic ,e mort ! Cel mai rau imi pare de poze ,cred ca aveam mii de poze acolo,din calatorii ,cand m-am cunoscut cu sotul etc tot am pierdut .Imi vine sa plang cand ma gandesc . Acum am inceput sa scot pozele pe album ,am deja 3 mari albume

Lali , iti recomand : Just go with it (comedie romantica cu Adam Sandler si Jennifer Aniston) , Arthur , Hall Pass (comedie cu Owen Wilson) , From Prada to Nada , Beastly ....
Parca toate sunt din 2011 ,eu le vad direct pe internet cu subtitrare in romana ,nu mai inchiriez si nici nu mai downloadez de pe net

32+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Mama si cate tufe de zmeura am in gradina.......fac un bazin intregia sa vedeti ce o sa ma dilat eu

Am vazut ca sunt preturi diferite dar gramajul e acelasi, 20, eu imi comand pe net cand o sa am nevoie.

Da de ce nu va vopsiti voi fetele???
Eu in fiecare luna m-am vopsit, nu vreau sa imi inchipui cum aratam nevopsita

35, 36 sau 37 sapt.

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput