Iul-Aug 11-Bv Mady&Eska! Hai Michelle&Krissy! (83)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui Krissy

Fetele, io nasc azi, am ajuns azi noapte la spital cu dil 5, mi-au pus deja epidurala si mi-au rupt apa. Acum astept sa mai inaintem, dar pot naste si tripleti ca nu ma mai doar
e nimic.

Hai Cristina!!!!!!!!!!!!!

Iti tin pumnii, Doamne-ajuta, sa nu doara chiar deloc, pana la capat Abia astept povestea nasterii.Iti doresc sa fie un eveniment asa frumos cum ti l-ai dorit tu. Ca asteptat...stim cu toate cat a fost

am deja un cavaler!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"

Mergi la inceput

Eu toata noaptea am incercat sa citesc (in timpul "mulsului"), dar s-a lucrat mereu pe server si nu am reusit
Urez si eu cu intarziere "La multi ani cu sanatate" tuturor sarbatoritelor/sarbatoritilor de ieri.

Felicitari Mady si Esca pt bebelusi! Va doresc tot binele din lume! Ce ma bucur ca mai e un Tudor la noi in odisee

am deja un cavaler!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Hai Krissy!!
Si
Hai Michelle_12!!

In sfarsit reusesc sa intru si eu 5 minute (oricum in curand se trezeste pitica si o sa ii dau de papica).

Felicit si eu noile mamici cu ocazia asta!

Felicitari eska!!Recuperare cat mai ushoara si laptic cat cuprinde! Bine ai venit bb Tudor!!Adaptare ushoara in lume si sa cresti mare si sanatos!!
Felicitari madybulancea!!Recuperare cat mai ushoara si laptic cat cuprinde! Bine ai venit bb Rares-Mihai!!Adaptare ushoara in lume si sa cresti mare si sanatos!!

Rapid cateva lucruri si despre noi:

Suntem intr-un program foarte foarte incarcat,de papat somnic ragait si kk.. Dar pitica mea incepe sa se simta din ce in ce mai bine (de la nefacut pipi pana la umplut pampersul ...un pas important in viatza noastra ). Are si icter insa vad ca incepe sa treaca.
A pierdut 200 grame insa de ieri am vazut si primul salt in sus...sa speram ca de azi va fi ok.

Despre mine: recuperarea e ok, insa am avut un moment vineri cand eram pe punctul de a fi reinternati in spital...dar am facut rapid un test de urina si, spre fericirea mea, e doar o infectie urinara care o tratez acum cu antibiotice. Chiar si asa alaptatul merge super bine.
Din cauza ca am pierdut cam mult sange arat ca o stafie, inca sunt galbena ca ceara asa ca sunt pe tratament intensiv cu fier.
In afara de aceste mici inconveniente ma simt aproape bine, cred ca in 2-3 zile voi fi refacuta complet :)

Ce sa zic...totul a fost o experienta de neuitat, ma bucur enorm ca am reusit sa am nasterea naturala (cu toate inconvenientele ei). Daca ar fi sa pun in balantza cele 2 nasteri, cu mana pe inima pot spune ca pentru mine nasterea naturala a fost cu mult mai bine decat cea de cezariana.

Si acum vreau sa va multumesc din suflet pentru toate urarile de bine, imi vine sa va tzuc, asa ca o fac virtual tot !

Felicia,de (Gabriel) si 40+ cu bulina Ana-Maria AMR

Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput

Am o mana libera, haideti ca fac eu capitol nou.

am deja un cavaler!

Mergi la inceput

Poftiti de ciripiti pe ramurica nr. 84

am deja un cavaler!

Mergi la inceput