LMA Raducu si Berti- Delfinasi in sarbatoare (169)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CRISSY daca ai deja in casa masina de facut paine,chiar daca e noname,trebuie sa fie buna ,de ce nu o incerci?nu are sens sa cumperi alta,foloseste-o pe asta cat tine,si cand s-o strica iei alta mai buna daca vrei.dar pt facut paine e sufiecienta.

PRINCESS tare frumosi sunteti!!!felicitari pt mot!

ELADEA 77cm pe burta????? esti de vis!!!
ce baieti frumosi ai!!!

COTEASCA,of,atat de rau imi pare ca treceti prin asa ceva !! imi pare rau pt tatal tau ,pt mama ta,pt toata familia !! sper sa aiba aclitate buna de viata si multi ani de trait ,totusi !!!!multa sanatate ii doresc si voua multa putere !!!! o mare imbratisare!

BTZOVI va fi bine scumpul mic,aisa vezi! ai incrdere !!!

vreau sa iti spun ceva de KIWI.eu i-am dat lui Andres la 1 an,si a facut alergie.(defapt a furat el de la Sofia )pe loc,s-a umflat..pEDIATRUL mi-a spus ca nu trebuia dat asa devreme kiwi,ca e alergen puternic.
NORMAL ca nu toti fac,dar ar fi fost mai bine daca evitam !
lui Miguel nu ii voi da.
Andres nu a mai gustat de atunci,si acum la 3 ani nu stiu daca mai are alergia asta,in noiembrie o sa ii afcem testul,sper sa fi trecut.dar era mai bine daca amanam eu..

SI NOI SUNTEM CU TZITZI!!!

PAULA hahhahaa ai plantele cu frunze muscate hahaa:))))

TINA depinde mult de copil,unii dorm singuri,altii nu.important e sa se faca totul fara plans si traume.daca el accepta,e ok.ai mei au acceptat,dar au venit si vin oricand la mine in pat noaptea,stiu ca e la libera alegere:))Sofia a trecut in pat normal la 1 anjumate,Andres la 1 an.
ei..Miguel cred ca mai intarzie ca inca nu merge.fratii mergeau,coborau ,urcau..

CRISTINA SERBAN am pozele pe fb,nu stiu daca ma ai ca amica ..

MASINA-
asa zic de mult,sa iau masina si sa ma duc,mai ales ca prin oras nu mi-e frica,ma descurc(sau descurcam )bine,nu am avut niciodata probleme cu parcarea in orice loc stramt...dar acum nu mai stiu "teoria" de parcare haha,si ma fastacesc si sigur nu-mi mai "iese"..insa pe autostrada imi era frica si inainte,mai ales la incadrari ,si acum deja fac pe mine !!!!
plus ca la frica mea se mai adauga faptul ca eu mergeam cu masina mea,pe care o manevram altfel,si acum cu 3 copii trebuie sa iau masina cealalta care mi se pare mare,am impresia ca nu vad in spate cand dau ,nu am parcat-o niciodata si nu stiu reperele...In a mea nu incap 3 scaune aliniate in spate...De cand s-a nascut Miguel nu o mai folosesc.Mi se pare ca sunt in tanc..imi vine sa ma duc la scoala sa platesc niste ore,dar nu stiu daca vor aia cu masina mea..ca altfel pe masinile lor stiu...
Ma bazez doar ca in septembrie,vreaunu vreau,mi-e frica nu mi-e frica,trebuie sa duc copiii la gradinita,si fortata de imprejurari o sa ma descurc.

RODICA,inca nu e mare febra,dar probabil e in crestere,si de-aia se simte asa ,i-ai mai luat-o?
[...]citesc mai jos si vad ca nu a crescut febra.
cum nu mai unde sa muncesti???de ce?
decizia aia te afecteaza pe tine??

LAURIKA bafta si tie cu condusul! sper sa depasim candva chestia asta!

CRISPO,nu stii ca sunt buna la dat sfaturi?hihi cand e nevoie iti redau incrderea in tine ,chiar daca eu sunt varzaacum am eu nevoie

MICHELLE ti-a trecut de tot teama de masina??dureaza mult??

atat de mult imi doresc sa nu ma mai simt asa rau in masina ! si in dreapta acum imi e rau,tot din cauza fricii,cand am mers la mare a trebuit sa oprim sa vomit..bineinteles ca afara nu am mai avut nimic..dar tot de la teama ma ia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

aiotna, arata tare bine jucaria... mi-ai dat si mie idei ce jucarie sa-i mai iau... tot sa scap de plimbatul de manuta. cred ca ar functiona, ca a mea e innebunita sa impinga carutul ei prin parc...

pupam si succes la achizitionare. Oare pe aici pe la noi nu gasim???

gasesti! daca ajungi in mall la Br au intr-un magazin de jucarii si este in jur de 130 lei....daca vrei pot sa merg sa vad daca mai au pe stoc.......si poate ne si vedem cu delfinasii

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Multumim tina, esti foarte draguta. eu una sper sa reusim sa ajungem duminica in Br, sa vedem Cars in 3D, cu Razvan. Si daca ajung ma uit si dupa antemergator. Ramane sa mai dau un semn daca ajungem, caci nu stiu exact daca am cu cine s-o las pe Riana...Te pupam.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aelita

CRISTINA SERBAN am pozele pe fb,nu stiu daca ma ai ca amica ..

Nu, nu am pe nimeni in lista. Am cont dar nu stiu cum sa dau de voi. Am intrebat mai devreme, dar nimeni nu m-a lamurit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Hello!

La multi ani, Radu Stefan de Puiutz mic!
La multi ani,Bebe de Iulia_N!
La multi ani,Albert Simon de Crissteo!
La multi ani,Maeva Caterina de Raluk31!
La multi ani,Tudor Stefan de babiela!

Btz, te cred.. sunt convinsa ca mi s-ar clatina lumea la auzul unui astfel de diagnostic.. DAR, sincer, nu cred ca e cazul.. Adica mai degraba o dezvoltare cognitiva mai .. lenta. Singurul lucru care NU iti trebuie acum este sa te blamezi. Inarmeaza-te cu rabdare, iubirea o ai in dotare si veti vedea rezultate imediat! Stiu ca la voi problema cea mai mare e din cauza diagnosticului de la nastere, DAR Paulica fara frica va arata ca e un copil absolut ca toti ceilalti, (poate cu o personalitate mai puternica).

Rody, cum mai e Isa?
Alina, delfinasul sef?

Crisu', ehhh, tare medicul de familie, pai daca te speli cu bani pe cap, trebuia sa-i arunci un lingou in ochi sa-i treaca grijile astea . Pediatra mea e genul care ne trimite sa facem absolut toate investigatiile profilactice, dar nu pt ca i se pare ca suntem noi cu aspect burghez/nobil, pur si simplu, la inceput mi se parea ca le ia cam usor pe latura financiara, dar in timp a demonstrat ca nu e cazul..
Asa-i cu ceilalti care-si lauda odorul.. eu stiu ca suntem in stare sa ne mandrim si cu cantitatea de deseuri lasata de puiuti, dar nu suport atitudinea aroganta . Cand ma mai intreaba cate o cucoana de asta plina de ea, ce face V. Eu le mai spun, pai face curatenie, mancare.. Vorbeste? Cum sa nu, doar in versuri.
Nu am niciun complex in privinta dezvoltarii lui V, chiar daca sunt altii care fac mai multe, dar nu-i concurs.. Toata viata e cumva plina de asteptari (uneori nerealiste) din partea parintilor. Macar acum, cand e in frageda copilarie, cand se bucura si la o scama, vreau sa-l las..

Crissy, dintisorul e la fel, nicio schimbare. Oricum, ii verific gura in fiecare zi, ca-s caninii in floare .
Avem deja primul canin, ieri l-am simtit si la mana.

Aelita, eu am un stres teribil in a conduce noaptea, in afara localitatilor, am impresia ca in dupa fiecare deal/curba fara vizibilitate ma asteapta un maaare hau.
Partial si din cauza sotului meu. El e un om extraordinar, dar are o pedagogie , se enerveaza rapid si urla. Eu ma inhib si plang. Bine, astea0s vechi, dar la inceput, dupa ce urla, la mine se bloca creierul, nu mai judecam absolut deloc.
In schimb, ultimele drumuri lungi au fost super relaxate, el calm, eu mai increzatoare.
Tu esti o femeie echilibrata, pe partea de incredere cred ca sotul te poate ajuta.. La inceput, tu singurica pe distante scurte, dup-aia, cu sotul langa tine, pt ca alaturi de el cred ca te vei simti mai linistita in ceea ce priveste siguranta copiilor.

Corina, mi s-a rupt sufletul cand am citit postarea ta.. Sa iti dea DD multa putere si sa iti mangaie sufletul, sa iti stearga lacrimile.

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

Mergi la inceput

aelita, nu te mai gandi la teama cand e vorba de masina. Programeaza-ti o zi cand trebe sa faci ceva, pleci fara copii ca trebuie sa ajungi musai "acolo", te urci in masina ta frumoasa, te gandesti ce tipa sexy esti intr-o masina care te pune in valoare, pui ochelarii de soare, dai muzica la maxim si privesti superior pe cei din jur. Pentru ca tu esti o tipa puternica, frumoasa si nu te temi de nimic. Nimic nu te poate opri sa-ti atingi scopurile. Hai ..astept vesti ca ai plecat cu masina si ca totul a decurs bine. PUP.

Eu cand conduc ma binedispun intotdeauna, pentru ca dau muzica pe volum un pic mai tare si ma relaxez stiind ca eu "dictez|conduc|sunt sefa".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Rody exact la tine m-am gandit cand am vazut stirile ieri seara si apoi la verisoara mea care lucreaza la negru si sotul ei care lucra in constructii, apoi a fost in somaj si s-a terminat si somajul luna trecuta
ei mi-au spus ca situatia e nasoala in Spania

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi
orpul?In sensul,cum a spus si RODY,daca le cereti sa ridice mana sau piciorul o fac??Dar daca le spuneti sa mearga la tata??O fac?Intreb deoarece atat kineto cat si neuro mi-au spus ca ar trebui sa stie deja lucrurile astea.

sa nu te superi pe mine, dar mi se pare putin cam repede sa faca asa ceva, adica sa ridice piciorul daca ii ceri, parerea mea ...sau poate 1 din 10 copii fac asa ceva

Matei spune mama si tata clar si cu adresa + baba, vava care numai el stie ce inseamna
daca il intreb unde e nasul - azi mi l-a aratat prima data
se ridica in fundulet din pozitia culcat, merge sustinut de manute si din pozitia sezand se prinde cu manutele de masa si incearca sa se ridice dar nu reuseste tot timpul, se deplaseaza singur prin tarare sau invartire cand sta in fund
daca ii spune sa ma pupe, cand vrea ma pupa cand nu intoarce capul
ma chinui sa il invat sa ii faca "pa/tai-tai" lui tati de 2 luni...in ficare dimineata exersam cu stoicism dar nu vrea si pace in schimb le face cu manuta oamenilor de pe strada cand mergem cu caruciorul

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Krys, Eladea, Btz_ovi, Rodyka, Tina 80, multumesc pt raspunsuri despre walker
Eladea, vad ca ai de toate in geanta cu ce-i dai daca se juleste mai tare (lui Eric, ma refer la julituri zdravene..)? Nu cred ca o sa-i iau premergatorul, nu am nevoie de inca o jucarie, asa de impins am destule (de genul bat cu ceva cu roti la capat), vroiam ceva mai stabil sa invete el sa mearga.
Paula, multa sanatate surorii mamei!
Senty_Mary bravo pentru turele lui Bogdan!
Crispro, Btz_ovi, v-au zis fetele cam tot ce era de zis...sunteti doua mame grozave cu doi copii grozavi!
Michelle, m-am lamurit ce-i cu cardio, acum sa vad cum pun in aplicare. Poate cu bicicleta!?!...tot n-am apucat sa-mi iau si eu, dar imi iau sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Krys, ai Pm.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Fetele, multumesc de incurajari. Eu acum nu is asa stresata, mai ales ca a zis dr ca e ok, are muschii bine dezvoltati, doar ca tb sa exersam mai mult. Sunt convinsa ca va recupera si el.

Acum il culc, stam deja de ceva vreme.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Cris multumesc mult!

Mergi la inceput