LMA Raducu si Berti- Delfinasi in sarbatoare (169)
Raspunsuri - Pagina 13
ainotna spune:
Am vazut poze frumoase de la motul lui Denis de Princess
si am mai vazut poze cu baietii faini ai Andreei
.
Victo, eu cu Nanul n-am avut probleme sa nu se dizolve. Si il agit f putin, adica vreo 3 secunde. Despre domeniul finantelor/bancilor/dobanzilor n-am nici o idee...
Baby, sa aveti o vacanta frumoasa!
Saddie, of, ce ti-e si cu serverele astea Imi pare rau ca v-au stricat bunatate de concediu.
Lalala, Ketoful din ce imi amintesc da stari de somnolenta, sa il dai doar inainte de culcare daca poti. Foarte frumos ce povestesti tu acolo 
racusor2010 spune:
Seara buna
Nu am mai apucat sa intru azi, desi am venit mai repede de la munca. piticania era cu febra, moale si maraita, nu a papat fructele, numai in brate voia dragul de el.
nu i-am mai dat nurofen, i-am luat temperatura in fundic (azi am cumparat cel de-al treilea termometru la colectie
) avea 38. asta inseamna 37.5
pediatra a zis sa nu mai sarim cu antitermice daca copilul are sub 38
asa ca i-am dat 3 granule de formula 1, astea sunt homeopate si a trecut. mi-a mai zis de extras de scoarta de salcie, cica si asta scade febra.
problema e ca e fonfanit, are muci, si totul i se trage de la vaccinul ala nenorocit 

speram sa trecem cu bine. trebuia sa mergem la parintii mei, dar cu piticania bolnava ...
Cris vezi ca e bine Vladut 
asta e adevarat cu exersatul, asta a fost motivul pentru care l-am dus la kineto pe andrei si dupa 8 sedinte s-au vazut rezultatele. tii minte ca andrei nu statea pe burta, nu facea rostogoliri, nimic din ce faceau alti bebei de varsta lui
Btz ma bucur ca ai primit alte vesti, si mie mi se parea exagerat primul doctor! curaj iubita si multa rabdare, te inteleg ca iti e greu, dar si bucuria cand vei vedea progresele lui Paul vor fi pe masura si o sa uiti de toate greutatile si toate lacrimile 

fug sa ma usuc pe par si la nana, ca sunt franta, la cat am carat copilotul prin casa 
aaa, dar in seara asta, dupa ce a scazut febra si am administrat si imunorezistan si formula 1 sa vedeti ce activ era, parca nu mai avea nimic 

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
ainotna spune:
Crispro, bine ca te-a linistit dr. Ai intrebat si de picaturile de ochi, ca nu mai stiu daca ai scris? Ce faci, i le dai?
Racusor, bine ca nu mai are febra mare Andrei.
Rodyka, ce face Isa? A adormit sau tot cu formele e
? Febra mai are?
Cred ca ma duc si eu la culcare, dar inainte:

La multi ani Raducu!

La multi ani Albert!

tina_80 spune:
Buna seara mamici!
COTEASCA, te inteleg perfect
......multa putere!
Noi, suntem relativ bine!
Raducu merge in picioare si zic eu ca nu se mai tine dupa fusta mea, cel putin prin casa.
Eu nu ma simt f bine, nu stiu ce am, ma simt ametita, vad stele verzi sau negru in fata ochilor, ma dor toate oasele de zici ca maine tb sa-mi vina menstra......vineri merg sa-mi fac niste analize si mi-e si frica de momentul in care tb sa iau rezultatul
A inceput sa ma doara si o masea deci tb sa ajung si la stomatolog.
Ne ocupam de apartament, am fost iar la Ikea, stim ce vrem si ne vom lua, numai ca nu aveau pe stoc un dulapt pt camera lui R.
Vreau sa ii iau un patut pt copii de peste 2-3 ani. Credeti ca am sa-l pot obisnui in el sau este prea devreme?
Cand am sa intru in acel apartament, vrem ca R sa doarma in patul lui
, adica singur in pat si camera.........acum doarme cu mine, noapte de noapte si mufat la tzitzi![]()
![]()
![]()
M-a muscat de san de mi-a dat sangele, imi venea sa-l arunc pe geam(eram in masina) si daca o zi nu i-am dat ma durea sanul, deci nu era bine nici asa......si acum suge la el si eu strang din dinti
I-am facut vaccinul sapt trecuta, Luni si azi a avut ceva temp 37 si un pic, chiar si ceva muci, i-am dat Panadol (7 ml) la pranz si acum seara nu i-am mai dat ca nu avea febra deloc.
Vedem de maine.......
Termometru, am vazut si eu la dr de fam si ne-am comandat de pe net. Sunt f f f multumita de el! Nici eu n-am avut incredere la inceput dar am comparat rezultatele (si de la unul cu mercur) si erau la fel.
EU am de la Medlife, cu inflarosu, se ia temp pe frunte, in doar 5 sec si costa aprox 200 lei.
Nb delfinariu
rodyka spune:
aicea-s, pe baricade... Isa iar a facut febra, 37.5 (sub brat), i-am pus supozitor, am iesit putin afara... RACUSOR, si mie mi-a zis pediatrul ca nu e nici un bai sub 38, eu insa am asa o reticenta de a o lasa peste noapte cu febra... a scazut putin, asa ca am mers intr-o vizita scurta la Feria de Motril (adica zilele orasului), Maria s-a tinut deoparte de cam toate atractiile, asa tare s-a speriat dupa stirea din zilele trecute din Toledo. Isa a adormit in masina si s-a trezit cam la vreo ora de plimbat prin muzica aia asurzitoare, habar n-a avut! a facut si un kk tare mirositor, asa ca am luat-o catre casa incetut, a crescut iar temperatura, a luat-o somnul, am stat o vreme s-o pazesc... 37.5 are si-acum. nu-i mai dau nimic sa vedem cum evolueaza, ca si-asa nu prea scade sub 37.
am citit din urma, dar imi cer scuze ca nu-mi amintesc acum sa raspund, imi e gandul tare aiurea... poate pana maine ma mai adun. ca de unde pana acum imi faceam griji ca nu gasesc o gradinita ca lumea, sau ca nu stiu exact cand poate mama veni, sau ca ma tot presa seful sa ma intorc la munca, de-acum e simplu: si sa vreau de maine, se pare ca nu mai am unde munci ![]()
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
rodyka spune:
paula, sa te certam? te iertam si-l pupam pe Raul
. mi-l imaginez cum da iama in plantele tale
lalala, deci e iubaret Sebi
. Isa a ramas azi in salon cu 2 fosti vecini exact un minut, timp in care s-a bagat sub masa si a inceput sa urle efectiv!! 
crispro, deci ti-a vazut casoiul dr!
poate astepta si ea ceva, o atentie
. ce ti-a spus de picaturile pentru ochi?
palomina, ainotna, ca ati pomenit de clatite, reteta asta am tot vrut s-o fac 
saddie, pacat ca ati scurtat concediul...
racusor,
pe Andrei si
pe mami
tina, pe Maria am mutat-o in camera si in patul ei la 1 an si 4 luni, de la nastere a dormit in patut cu mine in camera si de la 10 luni dormea in pat intre noi. n-au fost probleme, i-a placut. a cazut de vreo 2 ori din pat, auzeam bufnitura si mergeam de-o puneam inapoi in pat, ca ea acolo jos isi continua somnul 
ma duc si eu la culcare, sa vad daca mi se inchid ochii. nb
am implinit un anisor!!
am implinit 10 ani!!!
rodyka spune:
Raducu
Berti
Maeva Caterina si Tudor Stefan
am implinit un anisor!!
am implinit 10 ani!!!
crispro spune:
Racusor, pupam Andreiu sa ii treaca febra si fonfaneala.
Ainotna, ce draguta si atenta esti.
a zis dr ca is ok picaturile pt ochi, pot sa i le dau, dar totusi mai astept putin. Sa terminam cele 7 zile de tratament pt alergie-eu sper ca atunci nu se va mai freca la ochi.![]()
Tina, Vlad doarme numai in patul mare de vreo 4 luni. In patut se trezea la 30 de min, si nu il puteam adormi decat daca il luam in brate. Are bara de protectie acum pe lateral, sa nu cada.
Rodi, deci e sigura treaba cu locul de munca????
pai si ce veti face??? Cred ca sunt foarte multi romani afectati de decizia asta.
De la ora 1 am venit langa copil, ca sotul sforaia mult peste puterile auzului meu. Copilul cam plange in somn. Acum la 6 a papat si a adormit la loc, rapid. Eu de cand scriu mesajul asta pe tel,i-a zburat somnul...
Sa-l ajutam pe Alex
racusor2010 spune:
neata , va invit la
mare si gustoasa
Andrei inca doarme, pe mine ma ia raceala 

de asta am nevoie acum, sa ii mai dau si eu lui andrei
culmea e ca nu a avut noaptea muci deloc plus ca nici febra nu a mai facut, sa il vedem azi. poate trec efectele de la vaccin si isi revine si el.
rodi chiar voiam sa te intreb ce faceti? dar sotul e cu carte de munca? am inteles ca cei cu carte de munc nu sunt impactati. 

s-a trezit
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
crissy77 spune:
LMA sarbatoritilor zilei: Radu, Albert, Caterina, Tudor!
baby, concediu placut si vreme frumoasa!
paula,
Raul
cu plantele. Bine ca nu se atinge de pamantul din ghiveci.
lalala, crispro, in ziua de azi cam toti copiii sunt alergici la cate ceva
lalala,
Sebi cum te dragaleste el...
rodyka, am citit ce ai postat pe fb
... am ramas muta
puiutz, sper sa rezolvati problema fara interventii serioase. Eu nu ma pricep la asa ceva.