Prichindei nazdravani 2008 (10)!
Raspunsuri - Pagina 9
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nyny Mariana nu ai unde sa vezi continutul Bine de stiut daca Doamne fereste o fi nevoie vreodata .Mamica fericita de Mara si de David |
Nyny,
pentru info! Acum stiu despre ce e vorba in povestioara, frumos...Astept sa aflu data si numele restaurantului 
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Zacusca a iesit ff buna,mi-au iesit 4 borcane si mai am 1 un borcanel de 275 de grame l-a mancat Delia singura ieri:)si acum trag de mine sa fac curat in casa:(( si nu am chef deloc http://alinahandmade.blogspot.com/ |
ti-as cere si eu o lingura asa sa gust dar mi-e rusine Ce pofta mi-ai facut! Dar se face greu si se mananca repede
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Daca ai fi in Bucuresti ti-as aduce cu cea mai mare placere,iti dau asa virtual un borcan
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Daca ai fi in Bucuresti ti-as aduce cu cea mai mare placere,iti dau asa virtual un borcan ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Intentia conteaza
! Sarut mana pentru masa
!
Mariana, mamica de
doinita_g spune:
Alina...si eu macar o lingura de zacusca
.
Mai am putin si mananc in sifonier
...ieri ma urmarea Teo...'vleau sa mananc ce mananci tu!' ...iar mie imi facuse mama putina fasolica scazuta...si nu stiu cum a simtit-o
si dai fugareala...'vleau fasoleee'
Nyny, acum mi-am amintit schema ta de impingere colostru
...eu cred ca gresesc undeva o manevra...ca imediat ce-i bag seringa ii si vine sa dea la boboci
...vad eu pana la urma cum il imping.
MarianaPop spune:
Buna dimineata dragele mele
!
Aromata-i gata 

! Poftiti!
Alta-i viata cand nu te zumzaie nimeni la cap la prima ora
. Aseara am picat lata
...n-am reusit sa vad decat jumatate de episod din "Anatomia lui Grey"
. Dupa amiaza mi-am propus sa-i trag o calcatura
, am ramas in urma la capitolul asta. L-am rugat pe omu' sa dea cu aspiratorul, sa vad daca m-a luat in serios
. Iar n-am idee ce o sa gatesc...
.
Va
si va doresc o zi buna!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Mariana multumim ptr tratati,astazi am si eu 

o groaza am de facut si imi e fff rau nu stiu cum ma voi descurca
doinita_g spune:
'Neata fetelor!
Alina daca te simti rau las-o mai moale cu treburile
multa sanatate.
Nici eu nu-s in forma maxima...m-a pocnit CM-ul ...chiar mai devreme si-s stoarsa de vlaga, asa ca si eu azi ...mai iau o pauza de la munci![]()
Teo e bine cu burtica si kk asa ca acum sper sa reintram in normal![]()
Ieri i-am achizitionat o pereche de pantofiori pt. gradi, incerc sa mai iau si eu una, alta mai din timp...mai caut ceva pijamalute dar nu prea groase, dresulete...
Fetele care au puiutii deja la gradi ...cu ce sa ne mai pregatim?
Mariana, iti lasi asa munci nasoale pt. vineri dupa-amiaza, adica calcatura
...succese, sa scapi macar de aspirat!
Despre mancare...eu am facut o supa cu galuste si felul 2 Teo a vrut legume mexicane cu putina carnita de pui...mie imi e pofta de-un peste, asa ca la asta ma gandesc pt we....nu ne aglomeram burtile greu incercate![]()
Maine dimi sunt in Braila...imi fac niste analize pt tiroida, apoi dau o fuga si-n Caref....tu, nimic nici o shopinguiala mica?![]()
Nyny, Tati, Magda....

alina_satena spune:
Doinita eu as incerca sa o las mai moale k treburile doar ca nu are cine sa mi le faca si inima asta nu imi da pace deloc sange imi curge in continuare din nas nu stiu ce sa fac,ca daca pic eu doar al meu sot ma ajuta restu nexam
MarianaPop spune:

Ia uitati fetelor ce mai pregateste sistemul de www.obiectivbr.ro/invatamint/59731-evaluare-intre-clasa-pregatitoare-si-clasa-i.html" target="_blank">invatamant . Copiii or sa ajunga sa fie evaluati din
bebelusie!
Alina, sanatate multa
!
Doinita, Teo sa poarte sanatoasa pantofiorii
!
Depinde de gradi. La noi au cerut incaltaminte de interior, olita, o carticica de colorat, creioane colorate, plastilina, caiet dictando, un jucarie si un joculet (astea sunt la alegere). Si dam in fiecare luna consumabilele: 1 pachet servetele umede, 1 sticla cu sapun lichid (special pt. copii), 1 pachet servetele de bucatarie, 2 buc. hartie igienica, batiste de hartie pentru nas. Daca serveste masa acolo o bavetica lavabila.
Shopping-uiala o fac de astazi...maine am mult de trebaluit ![]()

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**