Prichindei nazdravani 2008 (10)!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Mariana u ma gandesc cu groaza la perioada gradinitei deoarece nu am bani sa o pregtaesc pe pitica si mi se rupe sufletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Mariana u ma gandesc cu groaza la perioada gradinitei deoarece nu am bani sa o pregtaesc pe pitica si mi se rupe sufletul

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina, . Gandeste pozitiv, o sa vezi ca DD o sa-ti arate calea spre o rezolvare . Eu caut oferte avantajoase si cumpar mai multe ca sa scap de o grija.
O sa fie bine, ai sa vezi !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Sa dea dumnezeu doearece eu nu vad nici o iesire mai ales k inainte trebuie sa merg si la pneumolog si asta va costa foarte multanalize platite si ptr gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza fetelor...

Mai e cafea? Ma servesc si eu cu una... sarumana Mariana. Sa ai spor la calcatura. Noi facem sarmale.

Doinita sa poarte sanatoasa Teo pantofiorii. Ma bucur ca e mai bine. Eu am avut-o pe Mara la gradi (pana la ora 12) si nu i-am dus de acasa decat papucei si un rand de haine de schimb (pe care nu l-am luat nici acum inapoi) sa fie acolo daca se murdareste, uda etc. S-au strans bani la inceput pt rechizite si mai duceam din cand in cand servetele, domestos si saci de gunoi.

Alina ai incredere in DD. Se vor rezolva toate intr-un final.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Cum sa nu Nyny, gand la gand doar esti de-a casei ! Chiar vroiam sa-ti trag un apel !

Si zici sarmale . M-a inspirat ideea Doinitei cu peste... O sa iau file de pangasius si il pregatesc la cuptor pe un pat de legume (ardei gras, rosii si ceapa) si rulouri din piept de pasare cu o garnitura de...nu stiu deocamdata. Omului meu sigur n-o sa-i placa, el e adeptul "cea mai buna pasare e porku'". Sa vad ce-i pofteste inimioara !

Alina, . Noroc cu Nyny, am uitat sa precizez de lucrusoarele din traistuta: 1 maieu, 1 pereche chilotei, un tricou, un pantalonas, in functie de anotimp .

Va las cate un Kinley cu lamaie !

Mergi la inceput

Fetelor eu am reusit sa fac o ciorba de egume,am bagat 2 ture la masina mi-a mai ramas de facut smotru sa ma ajute Dumnezeu sa pot sa fac si asta
Va las un capuccino ptr adunarea fortelor si fug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Mariana ca de obicei, gatesti dupa preferintele fiecaruia. Ma inclin... jos palaria. Eu daca stau cu mama soacra m-am cam puturosit la capitolul asta. Gateste asa de bine...

Alina sarumana pt capuccino. Ai PM.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Mariana ca de obicei, gatesti dupa preferintele fiecaruia. Ma inclin... jos palaria. Eu daca stau cu mama soacra m-am cam puturosit la capitolul asta. Gateste asa de bine...

Si noua inainte ne gatea socrela, dar nu tinea cont de preferintele fiecaruia . Ca sa evit alte discutii fac ceea ce ne place . Sunt cam mofturoasa la mancare , asa m-a "invatat" mama .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Mariana, pai eu am zis numai...dar tu vii acu cu detalii de-mi lasa gura apa
Nyny, ziua buna si multam de sugestii
Alina, nu fi suparata, sa rezolvi cu pneumologul ca pt. gradi nu cred ca o sa fie chiar asa rau...macar sa fie piticutele noastre sanatoase...ca de restul ne mai ocupam si din mers Eu am mai primit diverse lucrusoare de la prieteni...si n-am refuzat nimic, le tin asa pe categorii de varsta, bine ca nu-i mofturoasa pitica si poarta si de la prieteni
Tu cum te mai simti?

la toata lumea si we linistit si relaxant

Mergi la inceput

Doinita eu ma simt simai rau sper sa imi revin
DFelia nu primeste haine decat cateodata de la soacra si aleea sunt binevenite.Sunt foarte dezamagita deoarece am vb k mama mea pe mess si iam spus de starea mea de rau si ea mi-a spus Magne cu B6,am luat si de ala dar degeaba eu am probleme cu inima.
Acum incerc sa imi revin cat de cat
Nynyai Pm

Mergi la inceput