Prichindei nazdravani 2008 (10)!
Raspunsuri - Pagina 10
alina_satena spune:
Mariana u ma gandesc cu groaza la perioada gradinitei deoarece nu am bani sa o pregtaesc pe pitica si mi se rupe sufletul

MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Mariana u ma gandesc cu groaza la perioada gradinitei deoarece nu am bani sa o pregtaesc pe pitica si mi se rupe sufletul ![]() ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina,
. Gandeste pozitiv, o sa vezi ca DD o sa-ti arate calea spre o rezolvare
. Eu caut oferte avantajoase si cumpar mai multe ca sa scap de o grija. O sa fie bine, ai sa vezi
!Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Sa dea dumnezeu doearece eu nu vad nici o iesire mai ales k inainte trebuie sa merg si la pneumolog si asta va costa foarte mult
analize platite si ptr gradinita.
nyny spune:
Neatza fetelor...
Mai e cafea? Ma servesc si eu cu una... sarumana Mariana
. Sa ai spor la calcatura. Noi facem sarmale
.
Doinita sa poarte sanatoasa Teo pantofiorii. Ma bucur ca e mai bine
. Eu am avut-o pe Mara la gradi (pana la ora 12) si nu i-am dus de acasa decat papucei si un rand de haine de schimb (pe care nu l-am luat nici acum inapoi![]()
) sa fie acolo daca se murdareste, uda etc. S-au strans bani la inceput pt rechizite si mai duceam din cand in cand servetele, domestos si saci de gunoi.
Alina
ai incredere in DD. Se vor rezolva toate intr-un final.

Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
Cum sa nu Nyny, gand la gand doar esti de-a casei
! Chiar vroiam sa-ti trag un apel
!
Si zici sarmale
. M-a inspirat ideea Doinitei cu peste... O sa iau file de pangasius si il pregatesc la cuptor pe un pat de legume (ardei gras, rosii si ceapa) si rulouri din piept de pasare cu o garnitura de...nu stiu deocamdata. Omului meu sigur n-o sa-i placa, el e adeptul "cea mai buna pasare e porku'". Sa vad ce-i pofteste inimioara
!
Alina,
. Noroc cu Nyny, am uitat sa precizez de lucrusoarele din traistuta: 1 maieu, 1 pereche chilotei, un tricou, un pantalonas, in functie de anotimp
.
Va las cate un Kinley cu lamaie
!Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Fetelor eu am reusit sa fac o ciorba de egume,am bagat 2 ture la masina mi-a mai ramas de facut smotru sa ma ajute Dumnezeu sa pot sa fac si asta
Va las un capuccino ptr adunarea fortelor si fug
nyny spune:
Mariana
ca de obicei, gatesti dupa preferintele fiecaruia. Ma inclin... jos palaria. Eu daca stau cu mama soacra m-am cam puturosit la capitolul asta
. Gateste asa de bine

...
Alina sarumana pt capuccino. Ai PM
.
Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nyny Mariana ca de obicei, gatesti dupa preferintele fiecaruia. Ma inclin... jos palaria. Eu daca stau cu mama soacra m-am cam puturosit la capitolul asta![]() ![]() ... Mamica fericita de Mara si de David |

Si noua inainte ne gatea socrela, dar nu tinea cont de preferintele fiecaruia
. Ca sa evit alte discutii fac ceea ce ne place Mariana, mamica de
doinita_g spune:
Mariana, pai eu am zis numai...dar tu vii acu cu detalii de-mi lasa gura apa
Nyny, ziua buna si multam de sugestii
Alina
, nu fi suparata, sa rezolvi cu pneumologul ca pt. gradi nu cred ca o sa fie chiar asa rau...macar sa fie piticutele noastre sanatoase...ca de restul ne mai ocupam si din mers
Eu am mai primit diverse lucrusoare de la prieteni...si n-am refuzat nimic, le tin asa pe categorii de varsta, bine ca nu-i mofturoasa pitica si poarta si de la prieteni![]()
Tu cum te mai simti?
la toata lumea si we linistit si relaxant
alina_satena spune:
Doinita eu ma simt simai rau sper sa imi revin
DFelia nu primeste haine decat cateodata de la soacra si aleea sunt binevenite.Sunt foarte dezamagita deoarece am vb k mama mea pe mess si iam spus de starea mea de rau si ea mi-a spus Magne cu B6,am luat si de ala dar degeaba eu am probleme cu inima.
Acum incerc sa imi revin cat de cat
Nynyai Pm