Prichindei nazdravani 2008 (10)!
Raspunsuri - Pagina 16
doinita_g spune:
deocamdata pensiunea unde doream nu e libera
si-s mega ocupata la serv...tb sa caut urgent alta cazare...
Nyny...super de-a ciresarii
de stiti vreo pensiune ok ...spuneti-mi si mie pls...!!!
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Fetelor ma bucur ca sunteti ok,eu ma simt foarte rau ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Offf, Alina
! Tot inima? Cauta sa te mai linistesti
!Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui doinita_g deocamdata pensiunea unde doream nu e libera si-s mega ocupata la serv...tb sa caut urgent alta cazare...Nyny...super de-a ciresarii ![]() de stiti vreo pensiune ok ...spuneti-mi si mie pls...!!! ![]() Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Un coleg de-al meu a fost in Eforie Nord la www.turistinfo.ro/eforie_nord/cazare-eforie_nord/vila_roz-c59349.html" target="_blank">Vila Roz. Mi-a spus ca a fost multumit, camerele sunt mari, curate. Se poate negocia pretul!
Succes
!Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Fetelor deja cred ca numai rezit imi tremura tot corpul numai rezit
Si am atata treaba ca nu stiu pe unde sa scot camasa si starea de rau persita
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Fetelor deja cred ca numai rezit imi tremura tot corpul numai rezit Si am atata treaba ca nu stiu pe unde sa scot camasa si starea de rau persita ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Bea un ceai de tei, intinde-te in pat macar 10 min., stai cu ochii inchisi si respira adanc de mai multe ori. Pune cateva picaturi de ulei de levantica pe o bucatica de laveta si incearca sa inhalezi incet (sau pune-o pe perna si respira in directia ei). Hai ca o sa-ti revii, o sa vezi!

Mariana, mamica de
MarianaPop spune:
Si altceva...departe-i de mine gandul sa-ti tin teorie
, dar sper ca dimineata gustaresti cate ceva...ca altfel...cu stomacul gol...nu prea e bine. Sa nu te superi
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Diminatza mananc,e vorba de inima nu stiu ce medicamente sa mai iau.
Treaba mi-o fac eu incet incet
Al meu frate dp ce vede k imi e rau ma pune s ayi incalzesc si mancare asta este deja nesimtire
Sper sa reusesc sa fac cate ceva azi
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Diminatza mananc,e vorba de inima nu stiu ce medicamente sa mai iau. Treaba mi-o fac eu incet incet Al meu frate dp ce vede k imi e rau ma pune s ayi incalzesc si mancare asta este deja nesimtire ![]() Sper sa reusesc sa fac cate ceva azi ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Offf, fie ca DD sa fie mereu langa tine ca sa treci mai usor peste necazuri. Dc nu incerci si remedii naturiste
?Uite... am o colega care are probleme la inima, a incercat nenumarate medicatii de la n medici si incet incet a capatat incredere si pe langa tratamentul medicamentos il ia si pe cel naturist.
Pt. palpitatii si stari de tremur:
- 3-4 pahare de compot de caise uscate si stafide;
Consuma zilnic smochine si stafide, o jumatate de pahar de suc de morcov.
Mai bea si un amestec din suc de sfecla - 1 pahar, miere -1/2 de pahar si sucul de la o lamaie. Se pastreaza la frigider si se bea 50 ml la o ora dupa masa.
Poate incerci si tu o varianta, rau nu-ti face!

Mariana, mamica de

>>