Prichindei nazdravani 2008 (10)!
Raspunsuri - Pagina 15
doinita_g spune:
Buna seara dragutelor!
E liniste...acu ne ducem si noi la culcare...
Doar am intrat sa va spun...ca ma bate-un gand sa plecam la mare de vineri pana duminica
, asa ca de ultima oara pe anul acesta
Sa vad cum shuntez botezu' lui var-miu care-i taman vineri seara

MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor
!
Poftiti la 

proaspete si aromate
!
Noi ieri nu am facut nimic deosebit. Am luat-o pe Bianca de la cresa, am facut o mica shopping-uiala, am fost pe la Praktiker si Metro sa ma uit de o canapea pentru mama. Cam greu de gasit una trainica, ca daca se tranteste al meu tata cu peste suta de kile...
. Mai tarziu corcodusa a iesit cu tati la parc, de unde a venit cu praf pana la gat
. Eu am ramas acasa sa mai fac unele, altele...L-am pregatit pe omu' ca azi a plecat cu un job in Oltenita si cam atat. Iar am ratat "Anatomia lui Grey"
.
Alina, ai reusit ieri sa faci tot ce ti-ai propus
?
Doinita, bravo voua ca reusiti sa mai plecati inca o data la mare
. Cu botezul...lasi darul sau ce ai pregatit si fuga la mare...![]()
Apropo, Teo cum mai e la burtica? Dar tati, cum se mai simte? Nu ne-ai mai spus nimic despre ei
. Citind partea cu saratelele
chiar ma miram dc plangi...
Yamii
...ce as mai manca si eu, dar sa mi le faca mama ca ce bune mai sunt alea cu chimen
.
Nyny, nu mai spui nimic
?
Va doresc o zi racoroasa si linistita!

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Mariana spun prezent la cafea,ieri am facut cate ceva,mam mai odihnit si u un pic.
Astazi gatesc o ciorba de vacuta si o tocana de pui cu multa ceapa.
Doinita,Nyny pe unde mai sunteti?
Mariana distractie placutra la mare
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Mariana spun prezent la cafea,ieri am facut cate ceva,mam mai odihnit si u un pic. Astazi gatesc o ciorba de vacuta si o tocana de pui cu multa ceapa. Doinita,Nyny pe unde mai sunteti? Mariana distractie placutra la mare ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina, ar fi fost super sa plecam noi
...Doinita e cea care planuieste sa mearga la mare 
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Sorry am scris gresit dar ar fi foarte bine daca ati pleca si voi ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
No chance! Poate ne ia Doinita gratis la bagajele de mana

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
nyny spune:
Neatza dragelor...
Beau si eu o cafea cu voi ca se cere. Mariana sarumana.. draguta ca de obicei
.
Doinita nu mai sta e ganduri. Gooooooo la mare.

Alina
.
Aseara ne-am plimbat cu bicicletele (am fost prima oara dupa multi ani duminica si acum am prins gustul). Am lasat copiii la mama la curte si noi ne-am plimbat cu niste prieteni prin padure, pe malul apei... afara din oras oricum. Tare bine e
... zici ca eram Ciresarii
. Am zis ca o sa facem treaba asta cel putin de 2 ori pe saptamana. Ce bine ar fi daca am reusi. Si ca sa fie tacamul complet, dupa ce am culcat copiii, am lasat-o pe mamaia de garda si noi ne-am dus la prietenii nostrii la o barfa mica. Pe la 1 noaptea cred ca ne-am culcat... daca nu mai tarziu, ca n-am apucat sa ma uit la ceas... asa ca sunt un pic cam zombie azi
...
Sunt prin zona...
Sa aveti o zi frumoasa
.
Mamica fericita de Mara si de David
doinita_g spune:
'neata!
Aici sunt...trag tare ca vreau sa bag si o tunsoare azi![]()
Alina, ce bine suna ciorba de vacuta
!
Mariana, pai cam asta am hotarat si noi aseara...dam plicu...cu scuza de rigoare, oricum nu stateam cu Teo noaptea la petrecere (nici eu nu mai rezist), acum suntem mai mult cu petreceri de ziua![]()
Am gasit cazari cu 60 ron la eforie nord, apropo...plaja asta Belona e ok?...se inchiriaza umbrele, sezlonguri, poti sa stai si pe rogojina ta? Tu ai fost in ef. nord, nu ?...
Va putem lua si pe voi![]()
Teo e bine cu burtica, omu' mai schioapata putin dar se oblojeste loco singurel![]()
Dar...acu 2 zile a piscat-o o ganganie pe Teo la piciorus...asa ca sa fim in priza non stop
...dimi a servit 5 pic de zyrtec, am uns-o si-am pansat-o putin...ca era si cam rosu ...
Saratelele au fost delicioase...a facut si cu chimen si cu susan

MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui nyny Neatza dragelor... Beau si eu o cafea cu voi ca se cere. Mariana sarumana.. draguta ca de obicei ![]() .Doinita nu mai sta e ganduri. Gooooooo la mare. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alina ![]() . Aseara ne-am plimbat cu bicicletele (am fost prima oara dupa multi ani duminica si acum am prins gustul). Am lasat copiii la mama la curte si noi ne-am plimbat cu niste prieteni prin padure, pe malul apei... afara din oras oricum. Tare bine e ... zici ca eram Ciresarii ...Sunt prin zona... Sa aveti o zi frumoasa ![]() .Mamica fericita de Mara si de David |
Cu cea mai mare placere
!"Zombie", da' multumita sufleteste nu? Nu-i asa ca esti inca cu zambetul pe buze? Ferice de voi ca reusiti sa mai petreceti timpul si in doi
!
Mariana, mamica de
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui doinita_g 'neata! Aici sunt...trag tare ca vreau sa bag si o tunsoare azi Mariana, pai cam asta am hotarat si noi aseara...dam plicu...cu scuza de rigoare, oricum nu stateam cu Teo noaptea la petrecere (nici eu nu mai rezist), acum suntem mai mult cu petreceri de ziua Am gasit cazari cu 60 ron la eforie nord, apropo...plaja asta Belona e ok?...se inchiriaza umbrele, sezlonguri, poti sa stai si pe rogojina ta? Tu ai fost in ef. nord, nu ?... Va putem lua si pe voi Teo e bine cu burtica, omu' mai schioapata putin dar se oblojeste loco singurel Dar...acu 2 zile a piscat-o o ganganie pe Teo la piciorus...asa ca sa fim in priza non stop ...dimi a servit 5 pic de zyrtec, am uns-o si-am pansat-o putin...ca era si cam rosu ...Saratelele au fost delicioase...a facut si cu chimen si cu susan ![]() ![]() ![]() Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Da' ce tunsoare vrei sa-ti tragi doamna
?Imi pare rau, nu stiu. Noi am fost in Eforie Sud
, n-avem timp Sanatate omului
!
bubica Teodorei sa-i treaca mai repede. Se vede ca o "plac" mult ganganiile
.Ce-mi faci tu cu saratelile alea
, salivez pe birou nu alta
.
Mariana, mamica de

>>