Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(68)
Raspunsuri - Pagina 12
florintunde spune:
Bebelu;saraca buba..draga mica

sa se faca bine repede..noroc ca nu a avut o forma mai grava.
Mamutz;5 picaturi dadeam inaintea meselor cu 10 min
Mayane;numai o mamica poate descifra limbajul bebelui
..ce scump
In legatura cu dezinfectatul..Eu nu imi tin fata asa "steril"..o sterg ,ii fac baie dar nu dezinfectez atata..nici covata..o spal..doar Ea a facut baie in ea si inainte.Vasele ei le spal cu apa f fierbinte fara detergent,nici pe Mario nu l-am sterilizat![]()
Dedicut/Adryii ;aveti [pm
NU STIU CE SA FAC..vorba lui GABIVALCEANU..SUNT O OFTICOASA..
Tati zice sa stau acasa pana vin ei de la mare si mergem impreuna..Eu cand m-as duce,candn-am chef..sa stau singura cu buba..nush..mai vad ce visez..dar maine dupamasa trebuie sa anulez rezervarea..daca nu..ma costa bani![]()
Acusi fac lista de cumparaturi pt maine..sper sa gasesc tot ce mi-ati cerut..la prima ora voi fi acolo
Irinukaaa spune:
Seara buna si de la noi.
Semnalam si noi un bb marait, care (cred eu) o asteapta si el pe Zana Maseluta. Apropo de asta - Vasilasanita - si noi am implinit 8 luni si n-avem nici un dintisor!
Nu ne deranjeaza dar cand va aud pe voi cu 3, 4 deja.... 
Avem o saptamana atat de productiva... Da-i Doamne sa fie asa pana la capat! Am vandut masina (cumparasem deja de cateva luni alta si stateam cu asta aiurea), maine semnam actele la notar pentru dchimbul de apartament - casa, dupa care plecam intr-o mini vacanta de vreo 3 zile pana in statiunea Ranca sa ne vedem cu niste prieteni... o minunatie! Suntem niste fericiti!
Ppisic am eu la vanzare patuturi de voiaj la pret accesibil. Ti-am trimis PM. 
Sanatate multa Nataliei... M-ai pus pe ganduri Ralu... si eu o lasasem mai moale cu dezinfectat/ spalat de jucarii cu toate ca nu-i dau deloc cele ce cad... Pupici la fete! 
Gabi - have fun! 
Iaurt si eu fac numai in casa de cand cu procurarea iaurtierei. Principiul e oricum acelasi acre l-ati descris si voi. Lapte, iaurt, lasat 8 ore = iaurtel pentru max 3 zile (ei zic vreo 6 dar totusi...
).
Ma duc sa mai strang din bagaj. Revin pe baricade. Sunt cu ochii pe voi. ![]()
Irina ~ mamica norocoasa de
scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
florintunde spune:
Madalina;Fragrant mi-a gasit Combantrin cu 9 $..Eu am gasit cu 47 cu transport,cu tot..asa ca fata e de milioane
Irinukaaa spune:
Tunde ai PM, daca tot n-ai apucat sa faci cumparaturile fetelor... 
Irina ~ mamica norocoasa de
scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
roxx26 spune:
RALU, sanatate multa pt buba bolnavioara!
IRINUKA, felictari pt realizari - va poarta bebe noroc![]()
MIRELA, cum se prinde jumper-ul ala de tocul usii? E sigur ca nu se desface de acolo sa cada bebe? Chiar sunt curioasa ce sistem de prindere are ca din poze nu mi-e clar deloc...
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
florintunde spune:
Daca fac iaurt cu lapte nefiert+o lingura de smantana+o bucata de paine..asa cum imi facea mie buni?
Ala cica era lapte batut ,nu iaurt![]()
roxx26 spune:
TUNDE, am intrebat-o pe fiica-mea (ca tot nu doarme la ora asta
) -zice ca de restul nu stie, dar painea sigur e buna![]()
_
Roxana
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxx26 TUNDE, am intrebat-o pe fiica-mea (ca tot nu doarme la ora asta ) -zice ca de restul nu stie, dar painea sigur e buna |

ppisic spune:
Doloress, hihi, si eu mai bag cate o bere , seara...pana dimineata cand o alaptez din nou are tot timpul sa se duca alcoolul..
Irina, ai PM!!
Mai, nici buburuza mea nu are nici un dintoi inca, s-a marait ea acum o sapt, dar cred ca a fost altceva..puseul de 6 luni poate..
Dar cu dintii astia nu e graba...pana pe la un an juma nu e motiv de ingrijorare...
Eu nu ii astept pe dintoi...chiar deloc, si mai ales nu in vacanta...sau poate mai bine, o las pe buburuza lui mama si eu plec la bere cu Doloress ![]()

Diana &
Adeline
Dear baby
Cutia cu surprize
roxx26 spune:

MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCAAAA, LAAA MUUULTI AAANI..CINE SA TRAIASCAAA? DOLORESS SA TRAIASCAAA, LAAA MUULTI AAAANI!!!
LA MULTI ANI MAMI DOLORESS, SA FII FERICITA SI IUBITA SI RASFATATA O MIE DE ANI DE CEI TREI BARBATI MINUNATI DE LANGA TINE!!!

(n-am apucat sa-ti spun mai devreme, m-a intristat tare mult mesajul tau de mai devreme, asa e...trece timpul...bebelusii cresc asa repede...)
_
Roxana