Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(68)
Raspunsuri - Pagina 11
madalina_m spune:
Am facut afacerea lu' peste: am un fost coleg plecat in Canada si acum 2 sapt am aflat ca vine in tara si l-am rugat repede sa imi aduca niste Camillia. Din pacate nu a fost asa descurcaret ca Lavinia si a dat pe 2 cutii de 30 doze 42$. daca le luam de pe Okazii ma costau 90 lei. Asta e acum ... Sa ne fie de folos.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxx26 Tare faza cu inchirierea. Studiez de zor. Nu am inteles de pe blogul ala cum se procedeaza efectiv pt primirea jucariilor, plata si returnare. MIRELA, poti sa ne explici un pic? _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
dai mail cu ce jucarii ai vrea sa inchiriezi
ti se raspunde ca sa ti se comunice daca sunt sau nu libere
pt livrare ti le aduce dl Tiberiu la Tineretului
tot acolo le vei aduce si tu inapoi la expirarea perioadei de inchiriere
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
colacei de inot pentru bebelusi
bebelu86 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mirela2
dai mail cu ce jucarii ai vrea sa inchiriezi ti se raspunde ca sa ti se comunice daca sunt sau nu libere pt livrare ti le aduce dl Tiberiu la Tineretului tot acolo le vei aduce si tu inapoi la expirarea perioadei de inchiriere mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) ![]() colacei de inot pentru bebelusi |
acu intrebare: ce siguranta are ea ca le aduci inapoi.
in cazu in care se rup sau le strica, ce se intampla?
e interesanta ideea, dar cum ziceau si fetele, e cam riscant sa nu ia cine stie ce bazaconii de pe ele. alea de plastic, cauciuc se pot sterge cu dezinfectant, dar unde e material nu prea ai cum sa stais a le speli, usuci, ca pierzi vremea.
noi ne bagam la nani
noapte buna tuturor si somn usor.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea
Natalia Maria (30. 12. 2010)
ppisic spune:
Gavi- stiu ca era acceptata si scrierea cu i din i, eram curioasa de ce ai ales sa scrii asa. In formatul asta sunt=siint, nu-i asa?
Hmm...ce ma pasioneaza pe mine la ora asta ![]()
roxx26,
, merci, da fac bijuterii... Este o pasiune veche...
Bratara aia cica a fost foarte folositoare, mie nu mi-am facut dar am vazut ca prietena mea a purtat-o ![]()
Eu umblu si acum cu telefonul dupa mine. Am un app in care notez tot: ce papa, de unde, cat timp, cat doarme, cat caca face, la ce ora etc...face si grafice ![]()
Mayane, merci pt linkuri! Vai ce dulce esti cand povestesti cum te foloseste bebe Darius..si cum cere el papa 
Fragrant & Doloress...ce fain ar fi, o intalneala in Iasi, iesim la un suc(cititi bere rece)in Copou ![]()
Voi pe acolo in a 2-a sapt din Sept. Chiar asa, voi cu ce fel de carucior veniti...Eu am luat un Maclaren, si ma gandesc ca e destul...
haha...chair asa, motanul ala e cam mincinos..
Eu nu ii spun povesti(inca)..in schimb o mai las pe youtube la cantecele romanesti, sau ii cant eu, dar ca nu prea am talente...
Adeline se linisteste daca ii cant: un elefant se legana pe o panza de paianjen...e numai bun cantecul ala, poti sa ajungi la cati elefanti vrei..
Cred ca primul ei cuvant va fi elefant ![]()
Diana &
Adeline
Dear baby
Cutia cu surprize
mirela2 spune:
ce am luat eu sunt din plastic
arata super bine
acum fiecare face cum crede
balauri se pot lua de peste tot
mi aduc aminte cand eram mici...ne pica bomboana din gura, o luam se jos,o stergem pe turu pantalonilor si dai si molfaie la ea din nou
si uite ce mari ne facuram
bun, parca nici atatia balauri nu erau pe atunci
le stergem cu spirt si gata
acum sa dau atatia bani pe ale jucarii, de are se plictisesc imediat si care mai ocupa si ditai locul
sincer abia astept sa scap de ele, ma tot impiedic de ele
ralu pupi lui buba sa se faca bine repede
azi le am facut morcov cu pastarnac, orez si curcan
acum seara branzica cu banana si cereale de orez
Robi a halit si 110 LP humana de noapte
astept sa vad cand are chef si maria sa Razvan
mami cu motaneii
Razvan si
madalina_m spune:
Mai si cu dezinfectatul jucariilor e cu dus-intors. Desi eu am o obsesie cu asta, se pare ca imi trece. In afara de faptul ca saptamana trecuta Razvan a participat la o bebeluseala generala unde toti copiii lingeau de zor la aceleasi jucarii, ieri l-am pus in leagan la locul de joaca din parc si nu m-am mai gandit sa il dezinfectez. Incet-incet o sa ne treaca de atata spalat si dezinfectat jucarii.
Mie mi se pare super ideea cu inchiriatul. O sa studiez mai in detaliu ce au pe acolo.
Mirelush, jucariile sunt in stare buna? Ma refer daca sunt perfect functionale. Ca daca au diverse parti/butoane nefunctionale nu mai sunt atat de funny pt bebe.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
Doloress spune:
PPSIC- da ma bag la o bere rece in Copou
De cand m-a corupt GABIV ca e OK o bere din cand in cand, mai trag cate una seara cu sotul, cand se culca piticii. Sa nu cumva sa vada ce mama denaturata au.
Ca Patrick e fan bere si vrea si el mereu si eu ii zic, Patrick asta e bautura pentru oameni mari mari, asa ca tati. Uite mami care e si ea om mare, dar mic de statura, nici ea nu bea. Zic de motanul incaltat, dar eu bag cateodata niste minciunele ca mi-e si mie rusine. Ce sa facem, asta e mamicia.
MacLaren avem si noi. Sunt super-multumita de el, a cutreierat deja Gemrmania, Romania, Canada, USA si acum se pregateste din nou de drum. 3 ani aproape l-am folosit zi de zi, copilul meu a stat tare cuminte acolo, nu am avut niciodata probleme sa nu vrea sa stea in el. Duminica l-am scos prima data pe Kevin cu el, si bineinteles ca lui Patrick nu i-a convenit, ca e caruciorul lui. Pana la urma l-a luat tati pe Kevin in carrier si eu il caram pe asta mare in carut.
Doloress spune:
Eu am spalat jucariile si le-am sters pe alea din plastic - cauciuc fix odata, la inceput. Si gata. De vreo 2 luni linge la ele si vad ca nu are nimic. Patrick a venit cu vreo 2-3 virusei de la gradi ce s-au lasat cu febra si Kevinul tot n-a avut nimic, deci zic eu ca e rezistent, pe langa anticorpii din LM probabil. Daca e sa se imbolnaveasca, il ia si de pe strada, cand stranuta un nene care trece pe langa noi. Nu prea ai cum sa-i feresti. Si cu cat mai mult contact cu virusii, cu atata isi construieste mai bine imunitatea.
Dedicut spune:
Am cumparat si eu o carte de povesti, mi-a placut ca e foarte frumos colorata dar povestile sunt care de care mai aiurea. Sunt cele clasice, citindu-le acum mi se par total nepotrivite dar am vrut sa iau ceva sa ma auda si sa doarma, azi asa a adormit, cand citeam Mica Sirena. Ma gandeam totusi sa le stie si pe astea ca sigur o sa dea de ele la gradinita, o sa povestesca si el cu alti copilasi si habar nu o sa stie despre ce e vorba. Oricum am de gand sa iau unele mai educative cand creste si intelege mai multe.
Mayane, si eu am avut cartea cu Cipi, nu mai stiam de ea dar am vazut pozele si mi-am amintit multe desene, habar nu mai am care e actiunea dar pozele mi le amintesc foarte bine ! Ce fain ca ai pus linkul, vreau sa o citesc. Acum mi-am mai amintit de o carte din copilarie www.scritube.com/literatura-romana/fabule-ghicitori/Expeditia-lui-Surubel-si-a-lui71799.php" target="_blank"> Surubel si Piulita , am gasit-o pe net si sunt super fericita, o adoram cand eram mica, toate desenele le stiu! Nu m-am gandit pana acum ca exista pe net.
Tunde ti-am trimis PM.
Zumzu sper sa primiti si oferte mai ieftine pentru operatie, e cam scump. V-am povestit de o mamica ce isi opereaza fetita mica pe inima la Munchen, costa 50.000 de euro. Norocul e ca deconteaza statul cheltuiala, sa nu-ti vina sa crezi, fara cunostinte sau interventii....
sarbatoritilor mititei si sanatate multa bolnaviorilor !
Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011
mirela2 spune:
mada arata bestial de bine
am o masuta de la chicco, masuta Bruin Deluxe, Centru saritor superb activitati Evenflo Ferma si inca un saritor din cel care se agata la tocul usii
jucariile de la centrul evenflo au vopseaua julita, in sensul ca au cam ros la ele unii copii, eu nu li le am dat sa le roada,se agata de ele, le balangane si doar atat
mami cu motaneii
Razvan si