Prietene la bine si la greu - 131

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Sa inteleg ca sunt singura care a renuntat sa mai puna copilul pe olita? De lasat fara scutec, momentan nu-mi vine, acum am ajuns la tara, eu si Vlad, si ma bate gandul sa-l las prin curte fara scutec dar inca nu stiu. Din sept. cand ne adunam definitiv acasa incepe sa exersam olita, poate poate, daca nu mai sper ca la gradi sa-l dezvete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Raluci si cine a mai citit, ia bagati aici ce pedepse sunt agreate de cartile la moda sa avem material didactic .
Pe Iulian il tin in tricou doar, asa ca de spalat am doar pe jos + copilul . Daca e mai racoare ii pun si pantaloni. Hai si tu in parc (daca vrei sa auzi Iulianul tipand ).

l-am auzit, ai uitat, alaltaieri, tot de la baloane

eu o stiu pe asta cu calcatul pe jucarie, dar cea mai tare chestie mi se pare cea cu (confectionat 2 plicuri, lipit undeva, una pt fapte bune una pt rele, in cea de bune sa pui chestii cre-i plac foarte tare, sa zicem masinute din hartie, iar in celalat plic chestiile nasoale, buline negre sau cate o vrajitoare, tot din hartie) apoi e clar nevorbitul neuitatul la el, loc de pedeapsa in afara camerei lui clar, un loc in care sa nu poata face nimic, adica sa nu se joace cu nimic

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 22+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Sa inteleg ca sunt singura care a renuntat sa mai puna copilul pe olita? De lasat fara scutec, momentan nu-mi vine, acum am ajuns la tara, eu si Vlad, si ma bate gandul sa-l las prin curte fara scutec dar inca nu stiu. Din sept. cand ne adunam definitiv acasa incepe sa exersam olita, poate poate, daca nu mai sper ca la gradi sa-l dezvete.

mami de Vlad (29.10.2009)
Multumesc Doamne!

Nu esti singura, si eu am renuntat, bine..de lehamite ca abia ma mai aplec sa strang si sa curat dupa ce a facut pipi..Poate poate ma invrednicesc dupa ce nasc, dar mira-m-as

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 37+ Dragos Stefan

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Va pup pe fuga dragelor!
Inca suntem in tara pana sambata. Intrebare: maine dimineata este cineva prin parc? Daca da, astept pm.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Licu, Dankutza,sunt sigura ca toate simtim la fel... Oricum,ma bucur ca v-a placut cum am spus

Monis,faptul ca Iuli realizeaza si se mai si tine,
este un mare pas inainte! Nu va stresati prea mult,cu siguranta va vrea sa se si aseze la un moment dat!
Iuli tipa la baloane de fericire,sau de frica? Annabellei ii este frica de ele...si de porumbei cand zboara,si de fluturi...cam de tot ce isi ia zborul,in ultimul timp....

Ancutza ,iti sta super bine si cu parul scurt,te prinde grozav noua tunsoare!
Felicitari pt fetita vorbareata!

Smara,si la noi e cu tipete,mi-a spart creierii!!! Ma amuza,dar daca ar da sonorul putin mai incet,cred ca i-am multumi si noi si vecinii
Si a mea tipa si de dragul de a-si auzi vocea....sau ca sa-i fac eu "shhhh"(daca nu fac eu,pune ea degetul la gura si face ea)
Mai am metoda sa spun "B" dupa marele tipat AAAAAAAAAAAAAAA....pana acum cateva zile cadea in plasa si spunea "C"...acum nu prea mai tine figura asta....
Cu pedepsele sunt in totalitate de acord cu tine,traim in societate si trebuie sa se integreze,asta insemnand ca trebuie sa invete ca sunt si limite. Si pedepsele exemplificate de tine sunt,dupa parerea mea, cele mai potrivite.
Cu plusurile,noi avem un Dumbo si o Minnie mai mari decat ea...le iubeste,le calareste,se culca pe ele....nu am vazut-o "intimidata" de dimensiunile lor. Oricum,"gigantii" stau in sufragerie,nu in camera ei.

Many
,mai bine profiti cat sunteti la tara si il lasi prin curte fara scutec(asa nu risti sa ude prin casa)

Cristina,imi pare rau ca merge atat de greu....sper sa gasiti o cale sa o rezolvati cumva.....

Lalu,v-ati mutat? Cum este? Astept impresii cu nerabdare

Strumfy,deci intri in al doilea trimestru si scapi de greturi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

mami de Vlad (29.10.2009)
Multumesc Doamne!

hehehe, pai la curte numai in fundu gol l-am tinut toata ziua. Doar papuci de schimb iti trebuie . Chiar daca nu invata cum e cu olita, e un bun antrenament sa vada ce se intampla in misteriosul scutec in care ei nu vad...

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

l-am auzit, ai uitat, alaltaieri, tot de la baloane

eu o stiu pe asta cu calcatul pe jucarie, dar cea mai tare chestie mi se pare cea cu (confectionat 2 plicuri, lipit undeva, una pt fapte bune una pt rele, in cea de bune sa pui chestii cre-i plac foarte tare, sa zicem masinute din hartie, iar in celalat plic chestiile nasoale, buline negre sau cate o vrajitoare, tot din hartie) apoi e clar nevorbitul neuitatul la el, loc de pedeapsa in afara camerei lui clar, un loc in care sa nu poata face nimic, adica sa nu se joace cu nimic

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 22+cu

da, mai, am uitat, ca mi se sterge informatia din creier cand face asa . Azi a 3a zi deja .
Merci de raspuns, aia cu plicurile pare asa, mai de avansati .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Va pup pe fuga dragelor!
Inca suntem in tara pana sambata. Intrebare: maine dimineata este cineva prin parc? Daca da, astept pm.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 24+ cu

of, culmea, toata saptamana am batut parcurile, maine stau acasa ca iese bunica-sa cu el, eu am niste treaba....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Iuli tipa la baloane de fericire,sau de frica? Annabellei ii este frica de ele...si de porumbei cand zboara,si de fluturi...cam de tot ce isi ia zborul,in ultimul timp....

este f complicat de raspuns la aceasta intrebare... ii plac foarte mult, intra in vrie cand vede undeva, mai nou stie de unde se pot cumpara din parc (), dar cand primeste recipientul, dupa ce se joaca o vreme, ajunge la un punct unde incepe sa urle de se invineteste si inca nu am reusit sa inteleg care e frustrarea lui. Poate ca nici el nu stie... Momentan facem pauza fortata de baloane ca sa n-o iau eu razna.

scuzati multitudinea de mesaje, plec pe 7 carari la somn.

NB +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

Buna seara, fete dragi!
Iata ca mai trecem si noi pe aici, chiar daca nu avem o contributie grozava la informatia ce se poarta intre mamici.
Noi suntem bine, am fost un pic la mare, un pic la munte, iar fetita din dotare s-a comportat exemplar. Ba am plecat de acasa cu mucisori iar la munte ne-au trecut de tot. Ma uimeste cat de repede invata in perioada asta, cuvinte, notiuni de tot felul si intelege o gramada de chestii. Gata cu lauda, sa trecem la celelalte.
Monis, odiseea voastra cu olita seamana cu a noastra, numai ca eu nu am avut curajul sa o las fara pempers prin casa. Il dam jos, ne asezam cuminti pe olita (cam cand banuie mama ca urmeaza ceva), papam, cititm povesti, ne jucam pe olita, numai de facut ceva acolo nu. Am stat si 40 min cred, degeaba. Cum puneam pempersu la loc, hopa il si umplea. In fine, mai incercam.
Ma mai roade ceva in ultima vreme, au iesit si la noi, in sfarsit (dupa masele ) incisivii laterali si imi par cam departati de cei centrali. Oricum avea strungareata si la cei centrali (ca mine) dar distanta asta intre dinti nu are de unde s-o mosteneasca. Voi ce stiti la cap. asta?
Cam atata de la noi. Deja m-au luat transpiratiile cand ma gandesc ca peste 3 luni incep munca si ma despart de pui si activitatile noastre zilnice.
Pup toate fetele cu drag si in special gravidutele. A, si daca iar dispar mai mult, pentru orice eventualitate las Hai Licurici!

Mergi la inceput