Prietene la bine si la greu - 131

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

La multi ani tuturor Mariilor!

Noi sarbatorim si 15 august si 8 septembrie. Cat mai multe zile. In decembrie sarbatori o saptamana ziua fetei.

Ionela nu descurca cine stie ce. Nu tine apasat in mod continuu pe pedala si se opreste atv-ul. Atunci se uita urat la noi ca e convinsa ca i-am oprit-o noi. In schimb se duce, se urca pe ea si imi zice "aide, pa" E recomndata de la 2 ani in sus. Dar ii place rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ramonika, unde umblasi ieri??? Nu puteai sa tragi si tu lumea de maneca ca avem sarbatorita?uff uff

Laura-andreea Multi ani fericiti si impliniti alaturi de buburuza si sotz buburuzoi!

ps.scuze ca vin si eu...la spartul targului, banuiesc ca sunteti in tara si sarbatoriti de zor cu familia

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 37+ Dragos Stefan

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Lauraandreea la multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Marielor si Mariutelor

La noi se serbeaza azi sf.Maria.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 37+ Dragos Stefan

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

pffffffffffffff

Lauraandreea
La multi ani! sa fii iubita si fericita!

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Hello fetele La multi ani LauraandreeaCe liniste pe aici....Eu an revenit la munca desi asa as mai fi stat o zi pe litoral... Am plecat in weekend, eu si sotul, puiu mic a ramas cu mama. Declar incheiat cu succes procesul de intarcare Ma asteptam sa fie mult mai greu avand in vedere ca era addicted de tzitzi Isi mai aminteste el asa, din senin...dar nu plange,nu face urat..doar zice "tzitziiiii" si zambeste de ma topesc...Noaptea se mai trezeste cateodata si ma trage de bluza, cred ca din obisnuinta, insa il ia sotul si il adoarme instant Cu mine inca nu vrea sa adoarma...mi se pare asa ciudat...In rest, suntem bine, bubu vorbeste toate cele, face propozitii deja, inainte de culcare avem discutii serioase toti 3 Ne zice: "Andrei face nani, Coleta(Nicoleta-o fetita din parc) face nani, Alesc(Alex-alt baietel din parc)) face nani, Andrei mare(adica el)"...asta pt ca noi ii spunem ca Andrei e mare acum si tb sa se culce frumos, fara scanceli E fascinat de chitari, are vreo 4 deja..cand se trezeste se da jos din pat si incepe sa cante si sa zica "Chitala, Andei canta" Sunt uimita de cate zice si de cum leaga deja propozitiile...o sa il filmez Va pup pe toate, revin later

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

many, ai PM back.

Atata pot deocamdata.

fetele!

Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Intru sa dau si eu buna ziua,

Andrei de vreo ora decand s-a trezit nu mai coboara de la mine din brate. Vecinii de deasupra renoveaza, si s-a trezit cand au inceput sa sparga ceva pe acolo, si e tot speriat. De fiecare data cand aude masina ma strange tare in brate.....

Smara, si Andrei facea kk cu mult zgomot. Cand ne-a vizitat pedi la iesirea din spital, si "l-a prins in actiune", a zis ca sunt colici deja.

Monis, de ce Pakistan?

Ma duc sa termin mancarea cu Andrei in brate, desi de vreo saptamana am dureri groaznice de spate.

Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_boc
Monis, de ce Pakistan?

S-a suparat pe mine, am agasat-o ieri si a emigrat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Cu scuzele de rigoare zic si eu:

LA MULTI ANI FERICITI, LAURA-ANDREEA!

Sa iti dea Dumnezeu sanatate si viata lunga, sa te poti bucura la maxim de printesa ta iubita si de toti cei dragi!

Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta

Mergi la inceput