Prietene la bine si la greu - 131
Raspunsuri - Pagina 10
ionelamaria spune:
Seara buna-
Eu am o durere de cap crunta.... n-am idee de ce...
Smara, imi pare rau ca nu e totul roz. Poate inghite fetita mult aer cand suge si de aici problemele. Poate e cazul sa o intrerupi in timpul suptului sa eructeze si sa o luati de la capat... mai multe poziti( pe umarul tau, pe burtica pe genunchii tai. E cam devreme pentru colici.... zic eu... si mai degraba aerul inghitit poate fi problema. Pozitia la san.... dar tu ai experienta si stii deja astea
Many, oups.... ce poveste. imi pare rau de vacanta voastra
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 29+ cu
laurairina13 spune:
Tina, tin pumnii sa treceti mai usor peste intarcare, vad ca e un rau necesar si la tine.
Si iacata ce face gravida fara ocupatie, am dat peste un blog despre cupa menstruala, habar nu aveam si de device-ul asta Ati folosi asa ceva?
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 36+ Dragos Stefan
Firefly's shop
BLOGUL MEU
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Tina, tin pumnii sa treceti mai usor peste intarcare, vad ca e un rau necesar si la tine. Si iacata ce face gravida fara ocupatie, am dat peste un blog despre cupa menstruala, habar nu aveam si de device-ul asta Ati folosi asa ceva? Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 36+ Dragos Stefan Firefly's shop BLOGUL MEU |
Stiam de ea, dar prea "nou"pentru mine
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Cadoul de Sf Maria pentru Pinky |
Ce cadou roz motorizat! Foarte fain. Se descurca? Eu am tendinta sa cred ca sunt mici, dar eu mereu imi subestimez puiul de asta te intreb. Stie cum sa-l faca sa mearga?
douradoudou spune:
smara, cum a spus si ionela cred ac bb inghite mult aer .am impresia ca mananca repede..deci trebuie sa o intrerupi cam de 2 ori in timpul suptului ca sa eructeze
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
Ramonika spune:
neatza
in primul rand
laura-andreea LA MULTI ANI pentru ieri.
in al doilea rand, voiam sa va intreb daca se ureaza azi LMA Mariilor, avand in vedere ca sarbatoarea e "adormirea Maicii Domnului". dar vad ca deja s-a urat, asa ca urez si eu LA MULTI ANI tuturor Mariilor, in special pt. cuscri.
many imi pare rau pt. vacanta ratata.
smara nu stiu ce sa te sfatuiesc altceva decat ce au zis fetele, sa elimine aerul. cat despre program, nu stiu daca poti face ceva, oricum bebelusii nu au nici un program in primele luni. sper in timp sa se regleze.
dankutza fain cadoul. sa-l stapaneasca sanatoasa.
licu am auzit de cupa aia, era si un subiect aici, pe forum, iar parerile erau impartite, ideea e ca daca nu stii cum s-o montezi ca lumea, s-ar putea sa fie cam inutila. mie personal nu prea-mi surade ideea. mai degraba un OB daca e musai...
tina cred ca daca te mai tii tare putin, o sa renunte Geo la tztz, cred ca primele 2-3 zile e mai greu. bafta.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
ionelamaria spune:
Multumim de urari. Noi sarbatorim pe 8 sept sf Marie dar 2 petreceri nu strica