Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (112)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Daca gasesc contract pana anul viitor ne gandim la Canada da nu iese acolo trebuie sa gasim o solutie in State. O sa vedem ce reusim. Faza e ca in State sotul avea firma de constructii si era ok. Acum el e operat la coloana si nu o mai poate lua de la capat cu o firma acolo ca e greu. In Canada ne sunt recunoscute studiile si experienta si de aici si din State. Complicata viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

De ce mi-a fost cel mai frica nu am scapat, anul viitor in primavara -cel tarziu in vara Mihnea trebuie sa faca operatia pe cord deschis. Am sperat la o minune (si inca mai sper pana in ultima clipa), dar cavitatea dreapta se tot dilata...
Partea buna alucrurilor este ca asteptam deschiderea sectiei de cardi-chirurgie de la Marie Curie; dr care il urmareste pe Mih face parte din echipa care va lucra acolo, asa ca macar suntem acasa si nu la sute de km distanta.
Sunt inca in stare de soc, ma trezesc plangand, oftand. Copilul a inteles cam ce se intampla, a fost trist pe drum spre spital si si mai trist la intoarcere. Am compensat cu o iesire antrenant in parc, in 3, profitand de o zi minunata cu soare si caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Narcisica....imi pare rau.Dar sunt sigura ca va fi bine.Curaj,Mihnu e un luptator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Buna seara stup

Va mai amintiti de noi??
Noi suntem bn sanatosi, mofturici la mancare si tot cel mai inalt pt varsta lui. Are 103 cm si 16 kg. A stat cu bunicii la tara 5 luni. Maine merg sa-l aduc ACASA. Vb ff bn.
Cam atat despre noi.

Narcisa sa stapaniti sanatosi noua casuta si sa va dea DD numai bucurii in ea. Imi pare tare rau ca nu s-a rezolvat problema lui Mihnea, dar poate pana in ziua operatiei face DD o minune si se v-a vindeca. Capul sus, fii tare si ai sa vezi ac totul v-a fi bn. Sanatate multa va doresc din tot sufletul si vreau sa aud de bn.

pt fiecare.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Narcisica continua sa speri si sa ceri pareri. Multa sanatate lui Mihu. Pentru tine un brat de

Oana, daca va hotarati sa veniti in state in zona de Nord-Vest va asteptam pe la noi. Va doresc ca planurile sa va mearga struna.

Sori, bine inteles ca nu te-am uitat. Wow 103 cm si 16 kg , noi suntem la categoria musca cu 90 cm si vreo 12 kg.
Imi inchipui cat esti de nerabdatoare sa iti ai puiul acasa. Il duci la gradinita sau vin si bunicile?

Cat mai masoara si cantaresc celelate albinute?

Miruta - hello

Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

OANA...
Va pup pe toate!
Va citesc cand am timp ,din pacate mai greu cu scrisul.Nici nu am lucruri deosebite sa va spun...Antonia creste frumos,viata mea se scurge cam dupa acelasi tipar...toate asa cum le stiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare.
Imi pare rau sa aud vesti proaste despre Mihnea dar noi tinem pumnii si suntem aici oricand sa venim in ajutor.
Daca a venit vorba de inaltime si greutate eu habar nu avem asa ca aseara am trecut la masuratori. Rezultatul 97 cm si 14,8 kg. Asa ca suntem o grasana
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Narcisa, imi pare tare rau ca trebuie sa treceti prin asta.
pup toata gasca

Mergi la inceput

Oana, a crescut foarte frumos Mara. fetita frumoasa. Mai pune poze mi-e dor de ochii ei

Hello Andreea, tu ce mai faci?

Eduard e terorist in continuare dar e simpatic tare. Acum paraste tot. Aseara a venit la mine cu o fata trista si l-a parat pe taica-su ca l-a alungat din camera.

Tot aseara eram toti 3 in pat (eu si baietii). Tudor se tot foia si i-am zis de cateva ori sa se linisteasca. La un moment dat Eduard ridica capul de pe perna si zice "ai strike" (pentru Tudor un strike e ca o bila neagra). Eu si Tudor am inceput sa radem in hohote iar Eduard era cam nedumerit.

Mergi la inceput

Ce ati mai facut bunutz de mancare?

As vrea sa fac ceva bunutz fara carne sa poata manca si sotul.

Mergi la inceput