Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (112)
Raspunsuri - Pagina 19
clodyac spune:
Buna fetele
Eu ma descurc sa zicem un pic mai bine la munca
Maria ms frumos si sper ca ati ajuns cu bine acasa 
Alina multa sanatate la toti 
Va pup si o zi buna in continuare

oana_MVT spune:
Alina multa sanatate copiilor, sa treaca repede.
Noi ne luptam cu tusea care nu vrea sa ne lase deloc.
Si voi va confruntati cu tantrumuri, mofturi si tipete la ordinea zilei?
Sa va povestesc o faza foarte frecventa la noi.
Eu: Eduard vrei supa?
Ed: Da.
Ii pun supa in fata.
Ed: Nu vreau supa.
Eu: Ce vrei sa mananci? Vrei pilaf?
Ed: Da.
Ii pun pilaf in fata.
Ed: Nu vreau pilaf.
Si uite asa continuam cu 4 feluri de mancare iar nervii mei se mai inting putin cu fiecare minut ca intr-un final sa plesneaca.
Asta e numai un exemplu, dar asa se intampla si cu hainele, cu jucariile etc.
Sau, ia la rand traznaile, adica deschide frigiderul si se uita in el 10 minute, deschide usa de la intrare sa vada daca vine tata sau vecinul acasa
se urca pe dulapuri, trage hartia igienica prin casa, baga in gura tot ce stie ca nu are voie sa bage in gura. Aseara lingea geamul de la usa de la balcon, apoi mi-a scos toate lenjeriile din dulap s-a asezat pe ele si a zis ca pleaca cu masina la magazin sa cumpere lapte.
E simpatic cand face traznai dar ma intreb si eu retoric, oare nu poate face una, doua pe zi? De ce trebuie sa faca 10 intr-o ora? Apoi ma mai intreb de ce nu se joaca cu jucariile macar o juma de ora. La jucarii nici nu se uita, cel mult le imprastie prin toata casa sau le arunca in spatele canapelei.
Aaaa am uitat ca in spatele canapelei din sufragerie gasesti tot ce vrei: linguri si lingurite, jucarii, haine care nu ii plac lui Eduard, papuci, carti etc.
Sunt zile cand nu ma derajeaza toate traznaile dar sunt zile cand imi vine sa ma urc pe pereti, sunt stresata si obosita de la servici si nu mai am energia necesara sa stang dupa el. 
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
clodyac spune:
offfff oana te cred ... razvan nu se uita la jucarii pana acum era exact ca si eduard le arunca si eu trebuia sa le adun ... acum vad ca s-a mai schimbat putin si se joaca un pic mai mult dar nu mult pentru ca strica ... la fel trage tot ce stie ca nu trebuie sa traga se duce unde ii spui sa nu se duca
oana cat despre stresul de la munca ... stiu ca nu se poate dar tu tb sa iti linistesti mintea ... eu reusesc rareori sa imi golesc mintea cand ajung acasa ... dar sa pleci macar pt 1 ora si sa stai doar tu cu gandurile tale? ... eu cand simt ca nu mai pot tot ce fac este sa plang sa ma racoresc
te pup si sa stii ca si razvan este asa imi spun mamaile ca sunt doar dupa el nu pot face nimic altceva inca o data pupici

oana_MVT spune:
Clody, teroria o stiu si eu foarte bine, practica ma omoara. Pun in aplicare toate metodele de calmare cateodata imi reuseste dar cateodata dau gres.
Bafta la munca.
alynta27 spune:
Oana si ai mei sunt deseori in greva foamei. Strange-le mancarea din fata si vor flamanzi intr-un final. Atunci le servesti ce vrei!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
clodyac spune:
Buna seara fetele
Am reusittttt sunt ramasa pe postul dorit si de luni incep cursul de PC si maine ma duc la dudu si vin maine seara
profesoara m-a laudat sunt singura care nu a fost plecata in italia si am reusit sa invat singura atat
pupici la toti

narcisica28 spune:
Salutare dragele mele,
Am lipsit o vreme dar cu justificare, proiectul secret s-a finalizat -pentru cine nu citeste pe FB- de 2 saptamani ne-am mutat in casa noua.
Mihnu s-a adaptat relativ repede, doarme prost la pranz din cauza zgomotului-se construieste in continuare in anasmblul rezidential unde suntem, iar sub noi vor fi spatii comerciale care abia acum se amenajaza.... Din somnul de noapte isi taie de dragul lui tati pe care merge sa il trezeasca in jur de 6 si ceva dimineata 

, record azi dimineata 5.40 ora de coborare din pat. Deja s-a plictisit in casa, nu stiu ce o sa ne facem toata iarna
.
OANA, si Mihnea e la fel, face mofturi la feluri de mancare pe care le savura inainte, eu am pus pe seama dintilor - prefera bucati tari pe care le roade; chiar ma amuzam saptamana trecuta ca a trecut la raw vegan -apropo de incercarile culinare ale IOANEI. Iar cu nazbatiile nu mai vorbesc, el prefera baia : sa mestece in apa din closet, sau sa plimbe prin casa electrocasnicele, calca parchetul ieri, peretii proaspeti vopsiti sunt deja aranjati, din toate mingile si mingiutele prefera pe a lui tati de baschet sau racheta de tenis
. Aaa, la noi mai sunt si crizele de furie, dar nu reuseste sa faca ceva ce si-a propus arunca cu lucrul cel mai apropiat unde nimereste. Am inceput sa il pedepsesc : cu fata la perete si mainile sus.
RELUSHA, frumos ca mai aveti vreme buna, aici deja e frig si numai viroze.
Va pup pe toate !
MARIA
oana_MVT spune:
Alina, nu a mancat nimic juma de zi ieri si seara nu a vrut sa manance. Ma rugam de el sa manance orice chiar si desert numai sa manance ceva.
Clody felicitari.
Ma bucur mult pentru tine.
Narcisica, sa stapaniti sanatosi casuta voastra. Mi-ai amintit de aruncat, e sportul favorit a lui Eduard. Am pus sus toate cuburile de lemn si masinutele metalice. Nu de alta dar sparge vreun geam si dam mii de dolari sa il inlocuim.
oanaalex spune:
Salutare stup.
Apar si eu cand mai prin minute libere. Si noi crestem frumos ca toate albinutele. Mara a inceput gradinita ca asa si-a dorit ea. E foarte incantata si se supara cand mai tuseste si o tinem acasa. E o scumpa. Vine de la fradi si ne spune cum trebuie sa fie mai atenta ca azi a depasit conturul la desen :)
In rest ca toata lumea asteptam si noi vremuri mai bune in sensul ca intentionam sa ne ducem inapoi ca ne-a ajuns experienta romanesca. Macar ne-am lamurit ca nu e cea mai buna alegere sa traiesti in Romania.
Alinta minunati puii tai 
Clody felicitari pentru noul job
Oana las baiatul ca de foame nu moare el. Si Mara are zile intregi cand nu mananca mai nimic dar recupereaza ea.
Va pup
oana_MVT spune:
Oana, ce dulce trebuie sa fie Mara. Eduard inca mai plange dimineata cand il lasam la gradi dar peste zi se joaca.
Sotul meu tot avea ganduri sa ne intoarem in Romania dar ultima vizita acolo l-a lamurit ca nu e cea mai buna decizie. Imi pare rau ca lucrurile nu stau asa cum ati fi vrut voi. Unde va intoarceti? In state sau in Canada?