Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (112)
Raspunsuri - Pagina 17
oana_MVT spune:
Clody, capul sus si burta pe carte. Nimic nu e imposibil. Acum ca auzi italiana zi de zi iti va veni mai usor sa o prinzi.
Cum te mai simti?
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
alynta27 spune:
Buna!
Maria concediu placut! Emotionante momente vor fi....
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
oana_MVT spune:
Fetelooooooooooooor pe unde sunteti?
Ieri a fost prima zi cand m-am dus sa il iau pe Eduard si nu a fugit disperat in bratele mele cand am intrat. Era la masuta si manca biscuti. Mi-a zis ca mananca biscutii si apoi mergem acasa.
Educatoarea mi-a zis ca a inceput sa vorbeasca cu copii si sa participe la activitati.
Ce ma fac eu acum cu copil mofturos la mancare? De cand a fost bolnav mananca foarte prost. E slab si tras la fata. 
clodyac spune:
offfff oana nu stiu ce sa iti spun poate are o perioada ? mie doctorita mi-a spus cand nu mananca sa nu il fortez dar uneori uit si il cert sa pape tot ... poate niste analize poate e altceva?
mmm eu invat invat dar.... se vede diferenta asa tare intre mine si ei ...

si parca imi piere curajul

oana_MVT spune:
Clody nu te descuraja. Eu am venit aici cu 8 ani de engleza in spate si nu eram in stare sa conversez fluent. M-am frustrat tare in primii ani ca nu eram la nivelul la care as fi vrut. Trebuie multa rabdare si perseverenta.
alynta27 spune:
Hai Clody nu te descuraja! E un pas mare ca esti acolo! Le inveti tu din mers!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
oana_MVT spune:
Ce remedii naturale pentru tuse mai stiti in afara de lamaie cu miere si sirop de patlagina cu propolis? Ambii baieti tusesc. Tusea lui Tudor parca e tuse magareasca cateaodata.
dicirstea spune:
Am auzit de ceai de ceapa sau ridiche alba scobita si umpluta cu miere si baut sucul.
Ceai nu am facut, dar ridichea am incercat-o. La tuse latratoare (laringita, faringita), am mai facut si shodou. Au functionat amandoua.
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
oana_MVT spune:
Multumesc ca mi-ai amintit de ceaiul de ceapa. Tudor cred ca o sa bea sa vad ce succes voi avea cu Eduard. Eduard l-a luat pe NU in brate.