Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (112)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Poze de la motul Mariei!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

Foarte frumoase pozicile si niste copiii foarte frumosi ai alina sa fiti cu totii sanatosi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Alina, ai trei copii minunati. Esti intradevar o mamica fericita.

Clody din pacate sunt oameni care inca gandesc primitiv. Si mie mi-a lasat un gust amar povestea ta. Cum te mai simti?

Eduard e din ce in ce mai bine. Aseara a mancat binisor, dar a slabit, i se vad coastele.

Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Buna dimineata

Oana ma simt mai bine a trecut vad dar oricum dupa 15 ma programez la gineco :( ... offff asa si razvan daca e bolnavior imediat slabeste si face cearcane off sa treaca mai repejor

Cat despre omul cazut si salvarea offf doamne asta e ...

Ieri am varuit in cele 2 balcoane ... asa ca am o febra musculara trebuie sa termin curatenia pana la sfarsitul saptamanii viitoare ca il aduc pe razvan si dupa aia nu mai fac nimic... noi inca avem usi vechi de lemn si tb sa le vopsesc speram eu sa le schimbam dar inca nu avem cum... am gasit o culoare somon de vopsea si de abia astept sa le schimb culoarea

Azi plec la dudu de abia ma asteapta cica de dimineata ma striga manca-l-ar mama pe el

Va doresc o zi frumoasa si un week-end placut

Mergi la inceput

Clody spor la treaba. Si eu am dat in damblaua vopsitului in ultima vreame, ba o usa, ba un pervaz. Pentru mine asta e terapie curata, cand dupa o ora de munca se vede asa o schimbare radicala imi creste inima de imi iese din piept. Maine vopsesc usa de la debara, abia astept

Fetelor pe unde sunteti? Cred ca voi sunteti fete gospodine, faceti zacusti, dulceturi si puneti muraturi, nu-i asa? Eu nu fac nik
Mama imi aduce in februarie gem, dulceata si gogosari in sos. De la magazinele europene cumpar muraturi cand ne e pofta.

Edaurd e mult mai bine, a papat ieri. Si surprinzator a avut o zi foarte buna la gradinita. Pe la 11:30 am primit telefon de la educatoare. Mi-a sarit inima ca am crezut ca plange sau ii e rau insa ea m-a sunat sa imi spuna ca nu plange si se joaca cu copii. S-a comportat ca un copil care merge la gradi de luni de zile.
Aseara nu l-am gasit plangand, era la o masuta si manca biscuti cu ceilalti copii. Cred ca il mai lasam la gradinita asta si luna viitoare. Noi ne gandeam serios sa incercam o alta gradinita daca continua sa planga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

multumesc!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna dimineata!Ne mai tineti minte?
Am intrat sa va salutam,sa va spunem ca suntem bine,eu si puiul ne pregatim sa venim in vacanta in Ro pe 11 oct!Abia astept sa ajung,dupa 4 aniDe bunici nici nu va mai zic ....ca nu l-au vazut niciodata pe Darius!
In rest fara timp intre serviciu,casa si parc...
Va pupam pe toate si pe pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

http://www.dropshots.com/MariasiDarius#date/2011-08-20/21:08:59

cateva pozici cu piticu'

Mergi la inceput

Welcome back Maria.

Ne era dor de tine. lui Darius, e un dulcel. Mai spune-ne de el.

Mergi la inceput

Maria concediu placut ai un pui frumos foc a crescut mare mare :)

Eu am inceput munca si offff sunt cea care stie cel mai putin din grupa mea toti au fost plecati in italia 1 an doi ani trei ... mai in gluma mai in serios profesoara nu ii venea sa creada ca stiu doar dupa ce am invatat 2 saptamani si alea nu zi de zi mai am foarte mult de invatat nu am un vocabular care sa imi permita sa port o conversatie .....

Mergi la inceput