Aspirante optimiste > 20 ani (705)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

pai si sa nu iau daca am progesteronul bun?

Nush' ce sa zic Monique

Nu pot uita raspunsul ginecologului meu de la privat, cand am intrebat-o daca e bine sa iau progesteron dupa ovulatie ca sa sustin si mai bine sarcina: "Dumnezeu ne-a inzestrat de la natura cu tot ce ne trebuie pt a concepe bebele si a prinde sarcina. Si daca organisumul tau produce suficient progesteron, de ce sa-i mai dai in plus?".

Altceva, cumnata mea care v-am povestit in paginile de mai devreme, ca a pierdut si ea prima sarcina la 7 saptamani, pai... ea nu a urmat nici un tratament dupa pierderea sarcinii, si culmea ca pana la varsta asta de 5 luni de sarcina(mai exact 22saptamani) nu a luat NIMIC-NIMIC-NIMIC, nici prenatale, nici acid folic, daramite de progesteron.
Abia acuma s-a prezentat la gineco si medic de familie si i-a prescris prenatale si sorbifer.
Pai... ea a ramas gravidutza fara nici un "ajutor" de medicament, mai ales ca a pierdut prima sarcina la 7-8saptamani.

Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

Si noi tinem pumnii! Eu si fi/meu.

Cand am ramas cu Finn am prestat doar 1 data pe 12 ianuarie cu o zi inainte de ovulatie. Pe 13 Dave a plecat la Londra si nu am mai putut presta toata saptamana. Pe 26 ianuarie am facut testul pozitiv cu o zi inainte de data la care asteptam menstruatia. Acum prestam de cateva luni si degeaba. Parca totul a luat/o razna.

Ylari, te inteleg foarte bine. Si eu mai vreau un bebe repede. Iar Dave mai vrea inca 2!!! Si eu as vrea inca 2 dar cred ca as inebuni din cauza stresului sa fiu gravida dupa 35 de ani.

Finn Constantine 15.10.2009

Inca o dovada ca se nasc baietei cand in ajunul ovulatiei si in ziua ovulatiei, dar cu 2zile inainte de ov. ies fetitele.
Da, fetelor, noi vrem un baietel

Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinuta_M spune:

Ylari, motivul pentru care cei de la medicina muncii nu reuseau sa-ti ia sange dupa ce-ti luasera cei de la Synevo, este pentru ca erai deshidratata + problema de coagulare.
Este foarte important sa te hidratezi cu cel putin 2 litri de apa pe zi, mai ales cu problemele de cogulare pe care le ai.

Si eu am patit ca tine de cateva ori si acum, inainte de fiecare recoltare de sange, ma fortez ca beau macar 2 cani de apa.
Si beau si 1 pahar de suc de gref roz sau rosu zilnic (care face cat o aspirina) pentru subtierea sangelui.

si sa dea Domnul sa fie bebe

30 de ani, sarcina de 24 sapt oprita in evolutie, factor XIII pozitiv heterozigot, posibila trombofilie indusa in sarcina. Tratament de intretinere cu aspenter 3/sapt, acid folic 5mg, folowise 1/zi, magneB6 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irmaria

Nu stiu cum se iau dar m-ar interesa si pe mine. De asemenea imi este neclar daca aceleasi pastile se iau oral/vaginal sau pt vaginal sunt altele...

O gravidutza mi-a zis ca sunt doua feluri de acest "...gstan": utrogestan si ogestan. Mi-a zis ca aia utro- e pt vagin, dar aia cu o- e pt oral.
Dar utrogestanul scrie pe el ca e si pt oral si pt vaginal. Singura diferenta e ca pt ce il ei? Daca pt mentinerea sarcinii: se ia vaginal. Dar daca pt altceva(amenoree, dereglari in ciclu, menopauza etc. ca scrie in prospect) se ia oral.

Tot in prospect scrie pt sarcina se ia 2 seara si 1 dimineata (de ala de 100mg) dar mai zice ca medicul poate ridica doza la 6/zi, in functie de situatie.

Mergi la inceput

Fetelor, dar cum se afla progesteronul? Tot din analiza de sange? Cat costa? Cum se numeste mai exact analiza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

ylari, si eu am facut progesteronul atunci si era ca si la tine mult marit pt faza luteala
eu tin minte ca am facut si prolactina si era si ea mult peste valoarea normala, dubla parca....vreo 700 si normal era pana la 2-300 si imi era frica sa nu fie vreo problema
apoi dupa ce am pierdut sarcina le-am repetat si erau normale si progele si prolactina

da a fost o aspiranta cu progele mare de trim I si apoi a dat vestea cea mare

la mine s-a cam oprit spotingul dar nu-mi fac sperante ca mi-a facut de multe ori faze din astea

offff si asa cald e aici si voiam sa mergem la lac, e un lac de munte asa de fain aici....dar imi e frica sa ma bag in apa acum ca daca racesc tocmai inainte de histro....mai bine stau cumintica

fetele din zona care stiti de valiug si de trei ape in caras severin ca eu sunt in resita la socrela acum

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Fetelor, dar cum se afla progesteronul? Tot din analiza de sange? Cat costa? Cum se numeste mai exact analiza?

deny se ia din sange, se numeste progesteron si se ia in z7 DPO, la synevo este 37 ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

deny, exact asa: progesteron
se face din sange si e recomandat in z 21 a cm dar daca ai cm-ul neregulat vb cu dr tau sa-ti zica cand e mai ok sa-l faci

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Eu am 88,51

YLARI e frumoasa valoarea

Dar acuma iei utrogestan, adica progesteron?
Sau valoarea ta e produsa numai de organismul tau?

Acum nu iau utrogestan si nici alt progesteron, atat produce singurul meu ovar

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui irmaria

YLari si totusi de ce ti-a zis doctora sa il iei? Acum e prima oara cand faci progesteronul la 7zile DPO sau ai facut si atunci si ti-a iesit o valoarea mai mica?

viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB

Pe mine cam cu 1 saptamana inainte sa imi iasa testul pozitiv a inceput sa ma doara burta asa ca inainte de ciclu (chiar credeam ca o sa-mi vina) si dupa ce am facut testul inca ma durea si cand am sunat doctora sa ma programez i-am spus de durerea de burta si mi-a zis sa iau nospa si utrogestan si eu am luat stiindu-ma cu un singur ovar am zis ca na, poate nu produc suficient progesteron...
Acum e prima data cand am facut aceasta analiza in viata mea.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput