Aspirante optimiste > 20 ani (705)
Raspunsuri - Pagina 12
miky82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xdidi salutare fetelor, ylari fff mare progesteronul, eu luna trecuta fara nici un trataemnt si fara bebe ![]() mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul |
Xdidi tu cum mai esti? mai iei utrogestan?
In curand

Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
EllaR spune:
Buna dimineata fetelor,
Va invit la o cafeluta aromata si calduta! Eu am baut una, dar imi mai trebuie una ca ploua afara si-mi provoaca somnolenta. ![]()
Ma bucur ca sunteti obtimiste!
Va rog sa ma iertati ca nu v-am mai scris de mult. V-am citit cu regularitate, dar nu reusesc sa mai scriu ca inainte.
Sotul meu insista sa nu facem deocamdat bebe ca stam fff prost financiar. Eu sunt deprimata desi stiu ca re dreptate din punct de vedere financiar. Suntem sub nivelul marii. Francul a crescut usturator, iar rata de fraci ne duce la sapa de lemn.
Va mai scriu in continuare si o sa fiu alaturi de voi, iar daca Dumnezeu ne va incununa si cu un bebe e dorinta lui.
Va pup pe toate si sa veti grija de voi!
MeAlex spune:
Neata fetele, am lamurit-o luna asta, a inceput sa imi vina. Nu-i nimic, incepe o noua luna plina de speranta. Nu mai fac betaHCG, nu are rost.
Bob, dupa un sfert de ora era vag de tot si nu il vedeam din orice pozitie, apoi dupa mai mult timp se vedea in orice lumina si oricum as fi tinut testul inclinat.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Bob_Pixel spune:
| citat din mesajul lui MeAlex Neata fetele, am lamurit-o luna asta, a inceput sa imi vina. Nu-i nimic, incepe o noua luna plina de speranta. Nu mai fac betaHCG, nu are rost. Bob, dupa un sfert de ora era vag de tot si nu il vedeam din orice pozitie, apoi dupa mai mult timp se vedea in orice lumina si oricum as fi tinut testul inclinat. |
Sa dea naiba in ele de teste
Luna asta m-am fript cu barza caseta si CULMEA, barza strip e imaculat. Acum cateva luni m-am fript cu DOUA Minut consecutive... raman la surecheck, macar asta stiu ca e de incredere. Ma rog, cand o fi cazul, ca acum... 

Sunt tare deprimata: prietena mea cea mai buna tocmai a fost operata de endometrioza, era ciuruita, saraca si e in menopauza indusa pentru 3 luni
. Cealalta best friend incearca si ea de zor, dar sotul ei are spermograma praf
Mie mi-a intrat in cap ca-s bolnava... 
Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna !
YLARI spune:
| citat din mesajul lui MeAlex Neata fetele, am lamurit-o luna asta, a inceput sa imi vina. Nu-i nimic, incepe o noua luna plina de speranta. Nu mai fac betaHCG, nu are rost. Bob, dupa un sfert de ora era vag de tot si nu il vedeam din orice pozitie, apoi dupa mai mult timp se vedea in orice lumina si oricum as fi tinut testul inclinat. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
Ooooof... imi pare rau... cand ai avut tu luna trecuta ziua 1?
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
YLARI spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bob_Pixel
Sa dea naiba in ele de teste Luna asta m-am fript cu barza caseta si CULMEA, barza strip e imaculat. Acum cateva luni m-am fript cu DOUA Minut consecutive... raman la surecheck, macar asta stiu ca e de incredere. Ma rog, cand o fi cazul, ca acum... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sunt tare deprimata: prietena mea cea mai buna tocmai a fost operata de endometrioza, era ciuruita, saraca si e in menopauza indusa pentru 3 luni . Cealalta best friend incearca si ea de zor, dar sotul ei are spermograma praf Mie mi-a intrat in cap ca-s bolnava... ![]() Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna ! ![]() |
Si cam ce crezi tu ca ai?
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Bob_Pixel spune:
| citat din mesajul lui YLARI Si cam ce crezi tu ca ai? |
Pai pana aici m-am oprit cu deductiile

Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna !
YLARI spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bob_Pixel
Pai pana aici m-am oprit cu deductiile ![]() Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna ! ![]() |
Da, ai dreptate, dar poate e o dereglare, o raceala, fa un control totusi. Nu inseamna ca esti bolnava...
mult, Doamne Ajuta!YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
DenyAnd spune:
| citat din mesajul lui SS-Tzuky Multumesc fetelor! care prinde barza, rog sa ii predati listuta de pe prima pagina si sa-i tineti pistolul la ureche, ca prea isi face de cap clampanica Eu stiu sigur ca am lipsa la capitolul Progesteron...Denyand, banuiesc ca acolo 5SA reprezinta saptamina a cincea de sarcina. Mie mi-a facut progesteronul in saptamina a 8a si era 16.5 !!! Cind in saptamina a 8a minimul e 42 parca...Si animalul nu mi-a dat sa iau progesteron!!! Acum am sa iau oricum, incepind cu trei zile de la testul de ov. pozitiv. Nu am PCOS sau alte probleme, la mine e corpul galben mai lenes (deh, cred ca si virsta. Ylari, scumpa, dar de ce nu bagi un beta, ca progesteronul la tine deja arata ca de sarcina. ![]() ![]() sa fie cu okisori!Edit: 88 progesteron in saptamina 4 arata cam patru okisori! ![]() ![]() Doua sarcini pierdute, 8 si 9 sapt. |
Eiii da
Ylari a bagat si beta dar e cam mica(1.3), noi o incurajam ca e prea devreme ca poate inca nu s-a implantat bebedoii ei de burtica ei
Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8