Aspirante optimiste > 20 ani (705)
Raspunsuri - Pagina 11
Monique77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui YLARI
Staaaai, uite ce am gasit pe un site francez: Nivel de progesteron de-a lungul ciclului prima parte a ciclului : 0,1 pana la 1,5 mg/l sau 1,6 pana la 9,5 #956;mol/l la ovulatie : intre 0,70 si 4,20 mg a doua parte a ciclului (faza luteala) : intre 2,5 pana la 30 mg/l ou 8-95#956;mol/l 5 SA (asta nu stiu ce inseamna) : intre 13 et 42 mg daca este sarcina. Ménopause : entre 0,1 à 0,4 mg/l ou 0,3-1,3 #956;mol/l Si tocmai la aia cu "daca e sarcina" nu e trecuta si unitatea de mas de pe rezultatele mele Dar m-am gandit la tine Moni.Cred ca ma bag si eu la nani, dar mai sap un pic pe net YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot |
pai da deci pot sta linistita ca nu e sarcina

ca eu am 9.71
DenyAnd spune:
Ylari
eu tot cred ca ai ovulat pe 27august
si de aia te-am intrebat de prestat, bine ca ai prestat pe 27august
, si banuiesc deja ca vei avea a boy

Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
DenyAnd spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SS-Tzuky Buna dimineata! ![]() Z3...au venit rusii pina la urma. Dar ma bucur ca a fost de 28 de zile ura! luna asta macar am idee cind sa fac test de ovulatie. Cu temperatura nu ma mai ocup, ca sunt prea lenesa si uituca pentru asa ceva. Ylari, graficul tau arata foarte bine ![]() O zi frumoasa tuturor! ![]() Doua sarcini pierdute, 8 si 9 sapt. |
Bine ai revenit Tzuky

Tin pumnii ca luna asta sa fie cu noroc si la tine!

Hai apucati barza si aduceti-o si pe la toate de aici de la aspirante
Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
YLARI spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Monique77
pai da deci pot sta linistita ca nu e sarcina ![]() ca eu am 9.71 |
Whaaaaaat????? ce naiba eu retinusem ceva de o valoare spre 40
nu, e clar ca sunt intr-o ureke, of, iarta-ma eu am crezut ca iti dau o veste buna, n-am retinut corect... imi pare rau ....
nu am vrut sa te supar............
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
SS-Tzuky spune:
Multumesc fetelor! care prinde barza, rog sa ii predati listuta de pe prima pagina si sa-i tineti pistolul la ureche, ca prea isi face de cap clampanica![]()
Eu stiu sigur ca am lipsa la capitolul Progesteron...Denyand, banuiesc ca acolo 5SA reprezinta saptamina a cincea de sarcina. Mie mi-a facut progesteronul in saptamina a 8a si era 16.5 !!! Cind in saptamina a 8a minimul e 42 parca...Si animalul nu mi-a dat sa iau progesteron!!! Acum am sa iau oricum, incepind cu trei zile de la testul de ov. pozitiv.
Nu am PCOS sau alte probleme, la mine e corpul galben mai lenes (deh, cred ca si virsta.
Ylari, scumpa, dar de ce nu bagi un beta, ca progesteronul la tine deja arata ca de sarcina. 

sa fie cu okisori!
Edit: 88 progesteron in saptamina 4 arata cam patru okisori! 

Bob_Pixel spune:
Buna dimineata, girls!
MeAlex, iti tin pumnii !
lamureste-ma putin, de ce zici ca e linie de uscare la Minutul de ieri? Si mie mi-a facut linie de uscare Minut, dar dupa muuulte minute, sa tot fi fost vreo ora si. Daca l-ai citit in 10 min (ba cred ca si 15, eu zic ca e pozitiv, ca nu se usuca asa rapid). Deci sunt optimista in privinta ta 
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monique77 [pai da deci pot sta linistita ca nu e sarcina ![]() ca eu am 9.71 |
Referitor la progesteronul din z21, acum vreo 3 luni l-am avut parca 42 si imi faceam sperante, dar mi-a venit menstruatia cand trebuia, fara modificari sau ceva. Plus c-am avut test negativ. Deci nu cred ca am fost insarcinata.
Eu bat deja z39 fara nimic, efortul meu fizic intens de sambata n-a ajutat cu nimic, nici
mai patimas... astept salariul sa pot suna doc pentru eco si consultatie 
Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna !
Monique77 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui YLARI
Whaaaaaat????? ce naiba eu retinusem ceva de o valoare spre 40 nu, e clar ca sunt intr-o ureke, of, iarta-ma eu am crezut ca iti dau o veste buna, n-am retinut corect... imi pare rau .... nu am vrut sa te supar............![]() YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot |
aaaaaa
stai linistita Ylari
nici nu m-am gandit la asta
nu ma regaseam si atat :))))))

YLARI spune:
Tzuky pai am facut ieri beta scumpa mea, dar era doar ziua 7DPO si cred / sper ca a fost prea devreme chiar si ptr beta. Ma imbat si eu cu apa rece
si am facut beta = 1.3 si progesteronul care a iesit 88,nu stiu cat le-am facut impreuna ca in caz ca iesea beta mare sa vad daca e cazul sa iau utrogestan ca nu il mai iau eu asa dupa urekea doamnei doctor never ever.
Deny pai dupa socotelile mele si eu tot pe 27 zic ca am ovulat desi am avut test poz de ov de pe 28 incolo DAAAAAAR nu am facut test de ov si in 27 iulie sau 26 deci eu tot cred ca in miercurea aia a fost.
Acum nu mai am decat sa astept, ce pot sa zic.
Tzuki tu unde ai gasit informatia asta, ca inseamna 4 okishori, hai ca ar fi culmea culmilor. Desi pe bune, un singur ovar sa produca atat progesteron... Sau nu ovarul il produce si vorbesc eu aiurea?
Pupici
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
xdidi spune:
salutare fetelor,
ylari fff mare progesteronul, eu luna trecuta fara nici un trataemnt si fara bebe
aveam 14.61 nmol/L, deci valoarea este mareeeee, plus ca dupa cum bine stim progesteronul in faza asta este secretat de corpul galben, deci ai avut ovulatie nu gluma...sper sa fie cu ochisori puuuup
miky82 spune:
Neatza gagici? ce mai faceti?
Fetelor de vreo 2 zile ma cam inteapa ov drept dar sunt de abia ziua 11 si nu cred ca sunt la ovulatie, ce ar mai putea fi? aseara mi-am facut test de ovulatie Minut si nu este pozitiv, ma gandesc ca l-am facut prea tarziu in jur de 21:30, de duminica am acea secretie care se intinde specifica ovulatiei.... of eu nu mai inteleg nimic!
Va pup
In curand 
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!