LMA Sebi, Felix, Cristian, Raducu- Delfinasi (168)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

da, Anca, sper din suflet. nici noi nu prea ne omoram cu dulcele. poate ne seamana.
vad ca si orele de masa le are cam ca noi. adica mananca mai putin in prima parte a zilei si mai mult seara..
oricum are un program ciudatel ca laptele il mananca tarziu, 7-8, micul dejun pe la 11, la 12 jumate 13 doarme doua ore sau 3. si pranzul il mai mananca la 3-4... apoi iaurt sau ce mai mananca si lp seara

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

scriu repede...sunt pe fuga

Rodyka-facem pentaximul si ror tare nu le-as face pe nici unul

Crispo-da la pielea atopica trebuie hidratata f bine cu creme emoliente pt piele atopica...fff buna e Avene trixera...sau bioderma...eu le-am folosit la amandoi copii...dermatita atopica...piele atopica

Coteasca-imi pare tare rau iti doresc multa puteresuntem alaturi de tine

Maurice-eu zic sa mergeti la pediatru..multa sanatate printesei

Ramonalas-multa sanantate

Racusor-eu ii pun termometrul cu mercur sub brat si sta cuminte...in fundulet nu i-am luat niciodata...multa sanatate

fug la 4 aem programare...ufff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

La multi ani sarbatoritilor!!!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Salutare si de la noi…
Am hranit si culcat copii iar acum am venit fugutza sa va salut.

LA MULTI ANI pentru scumpii delfinasi de astazi SEBI SI FELIX, CRISTIAN ALEXANDRU SI RADUCU! Sa aveti o viata frumoasa, cu bucurii, cu sanatate si sa va faceti parintii mandri tare de voi!!!

Laurika, foarte frumoasa povestea voastra! Multumim ca ai impartasit-o si noua. Succes la vaccin, sa treaca repede...

Off Corina, prin ce framantari trebuie sa treci. Imi pare nespus de rau. Nimic din ce as spune nu te-ar putea alina. Si eu mi-am pierdut bunicii si tatal unul dupa altul si este foarte greu. Dar incearca sa profiti maxim de tot timpul pe care DD vi-l acorda, si nu-l umbri cu lacrimi si tristete. Cu ajutorul lui Cristian vei trece peste toate, pentru ca el te va intari cel mai mult. Sanatate multa ii dorim tatalui tau si sa treaca cu cat mai putine dureri prin asta.

Despre noi ce sa zic.. Ieri si alaltaieri am trebaluit la greu, spalat, calcat, aspirat si sters praf ca simteam ca ma sufoc in casa, era mult praf ca nu mai facusem curat de o sapt si daca am fost plecati...am facut ieri. Azi mai am ob.sanitare.

Mai fetelor, nu stiu ce sa ma mai fac cu Riana mea, care e o fricoasa si nu vrea neam sa mearga singurica, desii... ea poate. De la mine la tati, pe distante scurte, are curaj si merge dar in rest nu vrea deloc. Si nu ma pot misca prin casa fara lesa. Partea nasoala e ca eu sunt catelul si ea ma tine in lesa. Nu pot face nimic cu ea langa mine. Nu sta singura sau cu Razvan deloc, si in rest vrea plimbata dintr-un capat in altul al casei... nu mai stiu cu ce sa-i umplu timpul ca sa ma mai lase si pe mine nitel...

Si pentru ca am promis niste pozici, gasiti aici: https://picasaweb.google.com/106500980887044581699/LaMare2011?authkey=Gv1sRgCNTPkvjmoPmtRw#

Nu stiu cum sa pun link din ala scurt, cu denumire

Ma duc sa mai frec la chiuvete si mai revin. Va pup...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

LA MULTI ANI pentru scumpii delfinasi de astazi SEBI SI FELIX, CRISTIAN ALEXANDRU SI RADUCU! Sa fiti sanatosi si voiosi ca acum!!!!

La multi ani cu mare drag si pentru Erik de Grety, pentru scumpa Anastasia a Catalinei, pentru Otilia de Bratafel!

Laurika, foarte frumoasa povestea voastra!

Coteasca sanatate multa tatalui tau!
Ramonavlas noua ne-a spus doctora ca daca are febra peste 38.5 sa nu il scot afara....

Maurice multa sanatate Sarei

Oana pentru frumosul Matei. Sanatate multa

Cristina pup pielicica alba a lui Vladut dragutul

Multa sanatate tuturor delfinasilor ca tare rau este sa fie copilul bolnavior

Noi ne-am revenit..nu mai are temperatura, nu mai are bubite si a inceput sa manance bine....A slabit 300 grame dar e normal mai ales ca vre-o 2-3 zile nu a mancat mai mult de 5-6 lingurite de mancare

Acum sunt tare intoarsa cu vaccinul...L-am amanat din cauza de boala si cand va aud cate reactii adverse sunt ....

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

LA multi ani sarbatoritilor, e party in delfinariu!!!!!!!!!!!!!!1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Coteasca, nici nu stiu ce sa iti zic! putere sa treceti si de incercarea asta!

eu am o durere de cap ingrozitoare! Nu pot nici sa ridic capul de pe perna si de data asta nu e de la tensiune, ca e normala azi!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

da, Anca, sper din suflet. nici noi nu prea ne omoram cu dulcele. poate ne seamana.
vad ca si orele de masa le are cam ca noi. adica mananca mai putin in prima parte a zilei si mai mult seara..
oricum are un program ciudatel ca laptele il mananca tarziu, 7-8, micul dejun pe la 11, la 12 jumate 13 doarme doua ore sau 3. si pranzul il mai mananca la 3-4... apoi iaurt sau ce mai mananca si lp seara

dar tu le faci dulci? eu am fiert laptele si doar cand i le dau sa le pape ii putin jumate de lingurita de miere. mancarea sa nu fie fierbinte, ca asa mierea cica devine toxica.

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Alina, i-am pus o lingurita de zahar brun si scortisoara. Apoi i-am dat si fara scortisoara ca m-am gandit ca aia e problema.. Miere inca nu i-am dat

Mergi la inceput