Aspirante optimiste > 20 ani (704)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Mi-am schimbat semnatura

Sarcina pierduta la 4+ (cauza->??? fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Multumesc ca imi esti alaturi

Despre teste de urina: si daca iese negativ? Te descurajezi.
Si stii ca si cea mai mica emotie negativa face rau la bebic.

Dupa simptome cum te simti?
Poate nu am fost atenta despre ele

Sarcina pierduta la 4+ (cauza->??? fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand

Exact asta ii spuneam sotului ca mi-e teama sa il fac...
Simptome... nu stiu, m-a tot durut burtica in ultimile zile - parca azi mai putin, spatele, am fost balonata ieri si azi mai putin, TB este peste 37 de vreo 3 zile... si cam atat ca nu stiu ce sa zic de greata de azi, am avut asa un moment dupa ce am ajuns acasa. Of... deci nu stiu ce sa zic, mai vedem noi...

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

pt tine YLARI pt test pozitiv! sa fie ochishori!

Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Deny, acum chiar iti faci rau...nu iti mai face atatea procese de constinta ca nu castigi nimic...nu utrogestanul a fost de vina, nici copilul pe care l-ai ridicat...accidentul genetic de care vorbim inseamna ca ovulul nu a fost viabil si dpdv genetic nu ar fi fost o sarcina care sa poata fi dusa pana la capat...e ceva ce se intampla accidental...pe de alta parte, eu te indemn sa faci analize pentru ca sunt sanse sa afli ceva...ti-am zis, eu nu am facut de cand am pierdut prima sarcina...si am gresit...

Am scris eu aiurea Ylari, e ziua 8 dupa ovulatie, ziua 25 a ciclului, ar tb sa NU apara menstruatia joia viitoare pe 11 august.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

MeAlex Sorry stiu ca imi fac rau. Ma incurajez si ma iau in maini. Ascult de sfaturile tale si ale celorlalte fete ca datorita voua acum stiu ce sa fac dupa pierdere. Si sa nu repet greseala voastra. Macar asta sa invatam de la voi.
Va multumesc voua tuturor fetelor dar si DC-ului, care fara de el... nu as mai fi stiu ce investigatii sa fac. Si sa va cunosc pe voi
Trebuie sa incetez odata cu pesimismul ca stric titlul.

Hai ca tin pumnii pt tine sa fie cu ochisori si la tine.
Luna asta e a voastra! MeAlex si YLARI sa plecati de aici de la aspirante drept la odisee si sa stati acolo 9 luni!!!!
Tin pumnii pt voi sa fie bebei!

Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

MeAlex Sorry stiu ca imi fac rau. Ma incurajez si ma iau in maini.

Hai ca tin pumnii pt tine sa fie cu ochisori si la tine.
Luna asta e a voastra! MeAlex si YLARI sa plecati de aici de la aspirante drept la odisee si sa stati acolo 9 luni!!!!
Tin pumnii pt voi sa fie bebei!

Ti s-a pus pe noi acuma sa te auda Dumnezeu!
MeAlex, m-am gandit eu ca e ceva acolo, bon deci z8DPO Cand ai de gand sa bagi un test?

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Deny, ma bucur sa te vad mai bine astazi.

Ilary&MeAlex, va tin pumnii sa va iasa testul pozitiv.

Eu sunt un pic dezamagita de graficul meu. Arata foarte aiurea. Acum trei zile testele de ovulatei aratau ca o sa ovulez dar temperatura nu confirma.De aseara am inceput sa pun progesteron cu toate ca nu cred ca avem prea mari sanse luna asta. V-as arata graficul dar nu stiu cum sa-l postez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Cred ca am descoperit:

http://www.fertilityfriend.com/home/36843c

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bettercy

Cred ca am descoperit:

http://www.fertilityfriend.com/home/36843c

Arata intr-un fel sa il vezi pe al meu! O sa ma benoclez si eu pe acolo sa vad cum il pot posta, daca ma poti ajuta te rog fa-o...
Foarte bine ca ai inceput sa iei progesteron si eu am avut in zilele 15, 16 si 17 teste pozitive de ovulatie si normal ca ma iau dupa ele ca doar ele depisteaza un hormon nu ma iau dupa TB care am citit ca scade si daca dormi cu gura deschisa... pe bune acuma...

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bettercy

Deny, ma bucur sa te vad mai bine astazi.

Ilary&MeAlex, va tin pumnii sa va iasa testul pozitiv.

Eu sunt un pic dezamagita de graficul meu. Arata foarte aiurea. Acum trei zile testele de ovulatei aratau ca o sa ovulez dar temperatura nu confirma.De aseara am inceput sa pun progesteron cu toate ca nu cred ca avem prea mari sanse luna asta. V-as arata graficul dar nu stiu cum sa-l postez.

Bettercy

Legat de cresterea TB dupa ovulatie!
Fii atenta la mine: sa stii ca TB nu intotdeauna creste imediat dupa ovulatie, ea poate creste peste 2-3zile dupa ovulatie, asa ca daca ne bazam numai dupa TB ovulatia trece si pierdem pretiosul!
Tin minte foarte bine despre o fata(tot aici pe DC) ovulase sigur in ziua 12(eco confirmat), poate chiar in noaptea de 11-12, dar TB a inceput sa creasca abia din ziua 15!!! A ramas gravida, ofcourse, din ziua 12. Ca prestase.
Fiti atente ca TB ne poate juca feste!
Ghideaza-te si dupa simptome si dupa mucus, si dupa teste de ovulatie!
Tin pumnii si pt tine

Eu progesteronul am inceput sa-l iau dupa TB cand a crescut TB(ziua 15) desi stiam ca am ovulat in ziua 11(dupa mucus ca am invatat dupa el sa ma iau). Imi luam TB in ziua 12,13,14 si vedeam ca nu crestea TB ma descurajasem ca prea devreme am prestat. Dar uite ca din cauza ca avea loc conceperea inca nu crestea TB
Phuaiii de mine am patit-o chiar ca fata aia de mai sus povestita
Cum o chema?

Mergi la inceput