Aspirante optimiste > 20 ani (704)
Raspunsuri - Pagina 4
DenyAnd spune:
Bob 
Asa si voi face, aflu tot ce e posibil cauza avortului.
Ma apuca ganduri ca poate mai bine nu luam utrogestan... poate el a cauzat avortul, dar stiu ca e imposibil asta pt ca el e progesteron si sustine mai bine sarcina.
Cum ca prima data il luam si tot prima data am si ramas gravida... oare nu cumva datorita utrogestanului am putut ramane gravida, dar nu a fost suficient? Trebuia o doza mai mare?
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
DenyAnd spune:
Bob, zici ca ai facut treaba si activitate fizica grea. Ai avut cumva ameteli in timpul muncii?
Eu am avut ameteli si aproape lesinam, apoi dupa 2-5 minute veneau si dureri usurele de burtica, cand depuneam un efort mai mare, chiar si dupa ce luasem acel copil in brate(15kg). Asta a fost una din semne ca eram gravida.
DenyAnd spune:
Parca tot nu cred ca e ceva genetic(cauza avortului). Si cred ca luna asta la mine a fost chiar cu noroc de am ramas gravida, si ramaneam gravida si fara utrogestan. Doar ca efortul depus era prea mare si doza de progesteron era prea mica. ![]()
![]()
![]()
Plus tin minte ziua cand a inceput sangerarea... seara dinaintea sangerarii am mutat utrogestanul la oral, si dimineata a doua zi(ora 6) la fel oral, si apoi la ora 11 au inceput sangerarile. Apoi aceeasi zi ora 21 prima eliminare cu bebele(scuzati de detalii
). La 4 noapte a doua eliminare.![]()
Ma gandesc ca uterul brusc nu mai primea utrogestanul ca de obicei prin vagin si schimbarea asta a produs avortul spontan
(ca stiu ca intreruperea brusca a utrogestanului produce avort chiar si la sarcina de 2-3luni).
Ma intreb zilnic ca daca continuam vaginal, tot mai venea sangerarea?Ufffff tin minte in momentul cand am mutat la oral, imi tremurau mainele ca "mai bine in vagin!" In minuta urmatoare ma mustra constiinta ca mai bine o lasam in continuare vaginal

Intuita ma chinuia apoi: "pune si in vagin imediat!". Vroiam sa mai iau inca o data doza si in vagin, dar era sa fie prea mare doza! 2 oral si 2 vagin? Era prea mult deja si nu am mai pus in vagin
Si uite a doua zi au venit sangerarile.
(P.S.utrogestan de 100mg)
Ufff ce fac?
Caut sa ma invinovatesc si mai mult

Ma chinuie ziua aia cand am mutat utrogestanul la oral ![]()

Vreau sa dau timpul inapoi sa nu fi depus nici efortul fizic, si nici sa fi mutat utrogestanulla oral.
Exagerez asa e?

Iertati-ma fetelor, dar cu greu ies din soc, nu pot sa cred ca am pierdut sarcina si ma simt ATAT de vinovata! De ce ma mustra constiinta? Unde am gresit?

N-am sa mi-o iert niciodata!
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DenyAnd Aaaaa, sa va mai zic, ginecolog meu(nr 2) stie ca eu vreau bebe si ma cam chinui sa-l fac de ceva timp. Am si spus ei(dinainte de tratament!) ca daca luna viitoare imediat dupa tratament raman graviduzta, fac mai rau? Dar ea mi-a zis: "sa fie cu ochisori! tratamentul care ti l-am dat o sa "ucida" infectia si o sa ajute spermatozoizii sa ramana vii in uter, ca infectia aia a ta de acolo jos iti ucid spermatozoizii din start din vagin". In tratament mi-a dat si vitamine,aminoacizi pt refacere. Se pare ca chiar a ajutat tratamentul dat de ea! Dar de ce nu a mai ramas bebele in burtica mea? Abia astept sa revina din concediu! Sa ma consult si cu ea! Merg inainte cu analizele, nu dau inapoi. Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand |
Pai ce analiza ai facut sa vezi ca ai anticorpi antispermatozoici?
DenyAnd spune:
| citat din mesajul lui Monique77 Pai ce analiza ai facut sa vezi ca ai anticorpi antispermatozoici? |
Nici una, dar asa mi-a zis ginecologa ca din cauza infectiei posibil ca nu puteam ramane gravida ca distrug spermatozoizii inainte de a ajunge la ovul.
YLARI spune:
Deny la fel ca tine ziceam si eu, ca daca nu luam utrogestan poate era bine. Si daca nu l-as fi luat m-as fi gandit ca poate daca il luam duceam sarcina la capat. Stai linistita, asa a fost sa fie, din pacate... fa-ti analizele si vezi ce afli ca sa eviti la urmatoarea aceste probleme. Din pacate despre cea pierduta nu ai ce sa afli mai mult. 
In alta ordine de idei, mi-am luat si first response 

pe voi nu va bufneste rasul ce dementa sunt?
Alex pai sunt in ziua 25 parca, si stau ca pe ace, ma gandesc sa mai stau pana luni macar..........
Tu cum esti ziua 8 si te gandesti sa te testezi??? 

sau ziua 28 si nu am vazut eu bine?
Hai pup! Vb. acum joc antante dizemanepe dizemane compane antante, pe care test sa il fac primul, si inca o data antante dizemanepe dizemane compane antante in ce zi sa ma testez, maine sau luni, luni fac oricum si HCG
hai ca luna asta am treaba...
Apropo, astia anticorpii cardiolipinici si anticoagulantul lupic se pot recolta la orice centru synevo, sau tot la cel de la grozovici (laborator)?
Merci mult.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
DenyAnd spune:
YLARI ![]()
![]()
![]()
Stiu ca raul e facut si nu mai pot face nimic, dar inca nu ma pot desparti de puiutz
Il vreau inapoi!
E mult dorit de tati si de mami.
(o sa ma credeti poate nebuna, dar inca mai pastrez acea prima eliminare care stiu ca e micutzul)
Lasa ca o sa fac tot posibilul sa aflu care e cauza avortului.
Si daca aflu ca toate analizele sunt OK, apoi o sa vedeti ce o sa ma iau la bataie!

Dar uit un lucru cel mai important: ca nu numai de noi depinde venirea bebicului pe lume, ci de CEL DE SUS! Cum vrea Dumnezeu. Posibil ca prin acesta sarcina pierduta, Dumnezeu sa-mi fi dat un semn, sa previn ceva mai grav.
Hai ca incetishor imi revin
poate ca nu s-a fecundat outzul cum trebuia si ca sa nu nasc un bebe cu malformatii... si Dumnezeu stie cat de mult imi doresc acest bebe si nu as rezista la o pierdere si mai mare![]()
![]()
Offf o sa fiu bine.
TREBUIE SA FIU BINE!![]()

DenyAnd spune:
YLARI ce te opreste sa faci un bHCG?
Ca dupa 7 zile de la conceptie se poate face bHCG-ul.
Eu zic sa faci luni nu testul de urina, ci HCG. Sau chiar amandoua, dar testul de urina poate inca sa nu iasa pozitiv, dar HCG- da. Macar sa stii din timp ca este bebe si sa poti face ceva![]()
Hai tin pumnii pt bebe

YLARI spune:
| citat din mesajul lui DenyAnd YLARI ce te opreste sa faci un bHCG? Ca dupa 7 zile de la conceptie se poate face bHCG-ul. Eu zic sa faci luni nu testul de urina, ci HCG. Sau chiar amandoua, dar testul de urina poate inca sa nu iasa pozitiv, dar HCG- da. Macar sa stii din timp ca este bebe si sa poti face ceva Hai tin pumnii pt bebe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand |
Pai asta zic ca luni o sa fac oricum HCG-ul din sange dar mi-am cumparat si testele ca nu mai poooot... dar trebuie sa mai stau, cred ca e prea devreme. Shurecheck sigur doar din ziua in care ar trebui sa vina CM-ul iese rezultatul sigur, l-as face pe first response ca oricum se lauda ca afli cu 6 zile inainte.
Te inteleg cu sarcina pierduta, chiar te inteleg. Dar nu vreau sa te chinui singura, atata tot...

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
DenyAnd spune:
Multumesc ca imi esti alaturi
Despre teste de urina: si daca iese negativ? Te descurajezi.
Si stii ca si cea mai mica emotie negativa face rau la bebic
.
Dupa simptome cum te simti?
Poate nu am fost atenta despre ele![]()
Sarcina pierduta la 4+ (cauza->??? fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand