Aspirante optimiste > 20 ani (704)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Lorena, poate e doar implantare. Mai asteapta o zi.

Deny, il iau vaginal. 100 gr dimineata si seara. Nu stiu daca sunt"gr"....nu ma pricep cum se masoara chestiile astea, sunt mereu pe langa. Sunt 100 de mg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

deny, scumpa, stiu ca suna aiurea dar eu chiar ma simt linistita ca a venit cm-ul ca sa pot face hsg-ul
stiam ca nu e nimic dar in sufletul meu am sperat, stii tu intotdeauna e o speranta

la eco mi-a zis clar ca se vad trompele inflamate....si ca sigur sunt infundate, deci nu aveam cum
dar cum am zis.....luna viitoare e luna mea

te pupic si multumesc ca esti alaturi de mine

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

poate....dar imi e prea frica sa mai sper

prefer sa fiu surprinsa

dar nu cred ca e cazul

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bettercy

`Neata la mine , fetelor.

MeAlex, chartul tau arata asa de ordonat si frumos. Eu as face un test daca as fi in locul tau.

Alina, noroc sa fii insarcinata luna asta. Ai facut vreun test?

Eu iau progesteron de ieri si astazi temperatura s-a dus pana la cer. Este posibil sa fie de la progesteron?

http://www.fertilityfriend.com/home/36843c

Nu am facut test si nici nu o sa fac in viitorul foarte apropiat ca la mine e ceva normal ca cm-ul sa fie mai lung sau sa intarzie. Am ovare micropolichistice.
Si in plus aceste simptome nu ma conving, mai am nevoie si de altele ca sa ma incumet sa fac test. Asa ca mai asteptam.
In schimb am un fel de feeling ca as fi insarcinata, nu stiu sper sa nu iau teapa.

Doamne ajuta-ma sa raman cu un sanatos...

http://www.fertilityfriend.com/home/34a766

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Alina, si eu sper sa fie bebe pentru tine.

Eu o sa fac primul test duminica viitoare, peste o saptamana. Cand nu luam progesterone, stiam ca am ramas insarcinata pentru ca temperaturile cresteau la un nivel si mai mare fata de cel de la ovulatie si ramaneau acolo. Banuiam eu e ca e dupa implantare. Daca faceam test la doua zile dupa a doua crestere a temperaturilor, aveam testul pozitiv. Acum n-o sa mai mearga metoda asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Citat:

Alina, si eu sper sa fie bebe pentru tine.

Eu o sa fac primul test duminica viitoare, peste o saptamana. Cand nu luam progesterone, stiam ca am ramas insarcinata pentru ca temperaturile cresteau la un nivel si mai mare fata de cel de la ovulatie si ramaneau acolo. Banuiam eu e ca e dupa implantare. Daca faceam test la doua zile dupa a doua crestere a temperaturilor, aveam testul pozitiv. Acum n-o sa mai mearga metoda asta.

Si eu sper sa fie bebe si pt mine si pt tine si pentru noi toate.
Cum ti se pare graficul meu? Exista o explicatie pentru scaderea temperaturii din ziua 28-29?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Hai ca am rugat o colega sa imi duca laptopul maine la sv ca sa pot merge eu mai usor fara greutate dupa mine la Grozovici sa fac si cele de coagulare, yupiii ce ma bucur!!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_loca

Citat:

`Neata la mine , fetelor.

MeAlex, chartul tau arata asa de ordonat si frumos. Eu as face un test daca as fi in locul tau.

Alina, noroc sa fii insarcinata luna asta. Ai facut vreun test?

Eu iau progesteron de ieri si astazi temperatura s-a dus pana la cer. Este posibil sa fie de la progesteron?

http://www.fertilityfriend.com/home/36843c

Nu am facut test si nici nu o sa fac in viitorul foarte apropiat ca la mine e ceva normal ca cm-ul sa fie mai lung sau sa intarzie. Am ovare micropolichistice.
Si in plus aceste simptome nu ma conving, mai am nevoie si de altele ca sa ma incumet sa fac test. Asa ca mai asteptam.
In schimb am un fel de feeling ca as fi insarcinata, nu stiu sper sa nu iau teapa.

Yo zic sa faci un bHCG.
Eu daca nu faceam HCG in veci nu aflam ca sunt insarcinata, pardon eram. Deja ma mandresc de testul asta(ca doar datorita lui am aflat ca chiar aveam un in burtica mea) si numai de el ma leg cand vine vorba de testare pt fetele de la aspirante, si pe viitor numai de el ma voi tine pt testarea mea.

Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

deny, scumpa, stiu ca suna aiurea dar eu chiar ma simt linistita ca a venit cm-ul ca sa pot face hsg-ul
stiam ca nu e nimic dar in sufletul meu am sperat, stii tu intotdeauna e o speranta

la eco mi-a zis clar ca se vad trompele inflamate....si ca sigur sunt infundate, deci nu aveam cum
dar cum am zis.....luna viitoare e luna mea

te pupic si multumesc ca esti alaturi de mine

Atunci tin pumnii pt luna viitoare si vom mergem impreuna odata la odisee He-he deja ne vedem cu burticile mari si frumoase si curand curand si cu -asii nostri muuuuuuuult-mult asteptati in brate
si eu te pup si tin pumnii la HSG!

P.S.... acuma seara m-am "umflat" de indragosteala m-o molipsit tati' ca imi vorbeste numai de cat mai curand ca deja vad ochisori la mine

Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand

Mergi la inceput

Citat:

Lorena, poate e doar implantare. Mai asteapta o zi.

Deny, il iau vaginal. 100 gr dimineata si seara. Nu stiu daca sunt"gr"....nu ma pricep cum se masoara chestiile astea, sunt mereu pe langa. Sunt 100 de mg.

Si eu luam asa, de 100mg, o biluta dimineata si una seara, apoi a doua zi am marit doza 2 seara si una dimineata, si la prima sangerare cate 2 de 3ori pe zi. TB bazala la mine a crescut la 37,0-37,2 doar in zilele cu pete maro. De la ovulatie se mentinea constanta la 36,75-36,80.

Mergi la inceput