Aspirante optimiste > 20 ani (704)
Raspunsuri - Pagina 12
lary74 spune:
Tinem toate pumni stransi sa fie beta mare!
.Maine pe cand vin de la lucru sa vad dezmat vsi bucurie la aflarea vestilor bune!

Hai lorena cu testul pozitiv,e nevoie sa ne scoata cineva din butoi

| Citat: |
| citat din mesajul lui YLARI Alex ce frumos arata graficul tau!!!! Si eu la fel, nu vreau sa fiu dezamagita, de aia nici n-am facut testul azi, oricum e mult prea devreme, zic eu. Ma intrebai de DPO, pai daca e sa ma iau dupa FF sunt in ziua a 6 dupa ovulatie, daca ma iau dupa testele de ovulatie am vreo 8, maine o sa am 9, sper sa am beta pozitiv, Doamne ce emotii am...Am facut un pic de nani acum la pranz. Lary sa iesi repede din butoi, sper de fapt ca ai iesit deja.Mai vroiam sa zic ceva dar am uitat ![]() YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot |
Bettercy spune:
`Neata la mine , fetelor.
MeAlex, chartul tau arata asa de ordonat si frumos. Eu as face un test daca as fi in locul tau.![]()
Alina, noroc sa fii insarcinata luna asta. Ai facut vreun test?
Eu iau progesteron de ieri si astazi temperatura s-a dus pana la cer. Este posibil sa fie de la progesteron?
http://www.fertilityfriend.com/home/36843c
DenyAnd spune:
Aha MeAlex, graficul tau arata minunat
"ptiu ptiu sa nu-l deochi"![]()
![]()
![]()
si sa fie CU OCHISHORI
!
Tin pumnii sa fie cu ochisori

Bettercy, poate sa fie si de la progesteron.
Eu am avut si scaderi de TB cu toate ca luam progesteronul(utrogestan). Important sa ajute la implantare! 

si tie sa fie cu ochishori.
Mai fetelor, dar voi luna asta toate plecati la odisee!!!
Uite si alina_loca deja da de gol simptomele de sarcina, Bettercy si tu urmezi!
YLARI si MeALex si lorena de mult le-am "fugarit" la odisee![]()
Hai fugutza acolo toate!!!
Si sa ne auzim cu bebeii multi astepati in brate!

Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
DenyAnd spune:
lary74 bine ca ai revenit si ai iesit din butoi, pe mine nu ma lasat in pace intuita, vocea interioara si m-o scos din butoi ca ma asteapta alt ingerash! E prea scurta viata sa stam numai in butoi
.
Hai capul sus si pline de sperante si optimiste sa fim
.
Si pe tine te fugaresc la odisee

Eu cred ca in septembrie, octombrie cel tarziu apuc barza de coada![]()
Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
lary74 spune:
E bn ca esti optimista!
cand te-ai hotarat sa incepi din nou sa prestezi pt. bebe?
Uite Ilary e curajoasa ,a trecut doar o menstra dupa chiuretaj si acum facem galerie sa fie bebe

| citat din mesajul lui DenyAnd lary74 bine ca ai revenit si ai iesit din butoi, pe mine nu ma lasat in pace intuita, vocea interioara si m-o scos din butoi ca ma asteapta alt ingerash! E prea scurta viata sa stam numai in butoi Hai capul sus si pline de sperante si optimiste sa fim .Eu cred ca in septembrie, octombrie cel tarziu apuc barza de coada Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand |
Bettercy spune:
Lary, fii optimista ca o sa se intample si la tine.
Lore, sa-ti iasa si tie testul pozitiv.
Pai daca progesteronul creste temperatura, inseamna ca graficul meu o sa aiba temperaturile crescute artificial si nu pot sa ma mai bazez pe el. Am uitat sa-l intreb pe doctor cand il intrerup. In mintea mea, daca la 14 zile dupa ovulatie testul de sarcina nu este pozitiv ar trebui sa-l intrerup si apoi sa vine mentruatia in cateva zile. Are cineva experienta cu progesteronul?
DenyAnd spune:
Cat mai curand posibil vreau sa prestez. Si intai sa vad rezulatele de la analize ca sa bag tratament data viitoare si sa duc sarcina pana la capat.
Apropo de YLARI, dupa chiuretaj se prinde si mai repde si bine bebe, ea deja are simptome de sarcina
.
Fetele, dar mie inca nu mi-a trecut sangerarea
. Chiuretaj nu am facut pt ca eco a zis ca e curat uterul. E normal dupa avort spontan sa mai am sangerari atatea zile?
E posibil sa mai ai simptome de gravidutza dupa avort?
Eu salivez(ca si YLARI), ameteli, dar si un somn de nu mai satur! Dureri usoare in burtica(din cand in cand).
Ultimul HCG=4,3 facut pe 4august. Daca il faceam si ieri sigur e sub 1.
lorena_86 spune:
deny, fetelor....v-am dezamagit si luna asta....a inceput spotingul
dar luna viitoare nu ma mai las
dupa histro am sanse mari
marti pe 16 fac hsg si apoi prestam la greu
eu sunt foarte optimista dupa hsg
fetelor luna asta se implinesc 2 ani de cand am pierdut a doua sarcina, mai precis pe 22
si 2 ani de cand nu am mai ramas gravida

va pupic si va multumesc pt incurajari

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
DenyAnd spune:
| citat din mesajul lui Bettercy Lary, fii optimista ca o sa se intample si la tine. Lore, sa-ti iasa si tie testul pozitiv. Pai daca progesteronul creste temperatura, inseamna ca graficul meu o sa aiba temperaturile crescute artificial si nu pot sa ma mai bazez pe el. Am uitat sa-l intreb pe doctor cand il intrerup. In mintea mea, daca la 14 zile dupa ovulatie testul de sarcina nu este pozitiv ar trebui sa-l intrerup si apoi sa vine mentruatia in cateva zile. Are cineva experienta cu progesteronul? |
Sa faci test de sarcina la sange! Si daca e pozitiv sa nu intrerupi progesteronul.
La mine au venit sangerarile si cand luam progesteronul.
Cum il iei? Oral sau vaginal?
DenyAnd spune:
LORE
imi pare rau! 
Dar poate spottingul ala de al implantare?![]()
Ai facut test?