Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *286*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

DANY, MA BUCUR CA SUNTETI BINE,....DOAMNE AJUTA IN CONTINUARE...CUM ATI DESCOPERIT FIMOZA? SAU STIAI DE MAI DEMULT?

VA PUP SI SA FITI SANATOSI...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Nu dati cu rosii ca n-am mai dat pe aici...dar n-am apucat, JUR!E destul de greut cu 3 copii...fiecare are nevoie de atentie, timp, rabdare si nasol e ca mai raman si fara sot din cand in cand...pleaca prin delegatii

Am raspuns la apelul celor de pe DC si am venit sa fac prezenta, sa beau o cafea cu voi :)

Ele...uff ce patanii aveti si voi....bine ca n-a fost mai rau!

Andreea - pup flacaii frumosi!
Grati - ai niste copilasi minunati!
Alina - va urmaresc pe FB si ma bucur din suflet pt voi ca sunteti bine!
Eliza - Felicitari sio sa dea DD sa ai o sarcina frumoasa, fara griji si o bebelusa la fel de frumoasa ca Ema si sanatoasa tun!
Roli - Condoleante! si sa dea DD sa iti gasesti cat mai repede un job bun!
Dany - insanatosire grabnica!

Noi suntem bine, mari, dragute, mancacioase si in mare nu foarte plangacioase. Noaptea avem program de somn de la 11 - 5/6, iar ziua mancam la 3-4 ore. Acum doarme de la 12.40 si mie imi crapa sanii....

Sambata am avut botezul si a fost foarte frumos...Ilinca a fost f cuminte si ne-am simtit foarte bine. Daca vreti sa ne vedeti avem 2 albume noi aici:
http://family.webshots.com/album/581569945pdTAqC?start=0

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 40 sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

DANY, MA BUCUR CA SUNTETI BINE,....DOAMNE AJUTA IN CONTINUARE...CUM ATI DESCOPERIT FIMOZA? SAU STIAI DE MAI DEMULT?

VA PUP SI SA FITI SANATOSI...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Buna. Stiam mai de mult timp de ea, insa dr de familie a zis sa mai asteptam sa treaca o perioada de timp. Si tot am asteptat pana cand , uite ca Andrei a facut 5 ani si fimoza tot nu am rezolvat-o. Facandu-i dr operatie de hernie am hotarat sa-i rezolve si fimoza in acelasi timp. Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Dany - sanatate mult lui Andrei.
Natalia - ce papusele ai acolo! Deja ati avut si botezul...ce repede trece timpul.
Alina- acum am 13 saptamani, due date e 20 aprilie, dar avand in vedere experienta de la Emma cred ca o sa fie mai spre sfarsitul lunii. Acum astept rezultatul testului de la Sindrom Down si sa speram ca e bine ca sa nu ajungem la amnio. In rest astept sa treaca trimestrul 1 cu greturile aferente ca nu prea pot a iau nici vitaminele prenatale si anemia deja s-a instalat:(.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Naty ai niste ghindute minunate!
Dany sanatate multa puiului!
Eliza sarcina usoara cu bb sanatos!
Roli condoleante!Bafta multa in gasirea unui job bun!
Grati vacanta placuta la Roma.Noi am fost in august in plin sezon, caldura mare chiar ziceam cand vom mai merge luna octombrie vom alege, este perfect si din punct de vedere al temperaturii si nu va mai fi masa imensa de turisti!
Alina felicitari pt curajul de a o lua de la inceput!

Fetele vin si eu cu o mare rugaminte, Sofi de 18 zile este pe antibiotic a facut o otitata urata, a facut si injectabil si pe gurita a luat, azi in ultima zi iar s-a vaitat de ureche acum cateva zile era iar subfebrila, medicul orelist vine din bucuresti de la grigore alexandrescu, dar sincer nu prea am incredere in el, va rog recomandati-mi un dr.orl pediatru bun in bucuresti, nu vreau sa reincep si a 3-a cura de antibiotic ca mi-e asa mila de ea a salbit mult are 15.5kg, are cearcane sub ochisori cu toate ca mananca bine si foarte diversificat.Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Naty ai niste ghindute minunate!
Dany sanatate multa puiului!
Eliza sarcina usoara cu bb sanatos!
Roli condoleante!Bafta multa in gasirea unui job bun!
Grati vacanta placuta la Roma.Noi am fost in august in plin sezon, caldura mare chiar ziceam cand vom mai merge luna octombrie vom alege, este perfect si din punct de vedere al temperaturii si nu va mai fi masa imensa de turisti!
Alina felicitari pt curajul de a o lua de la inceput!

Fetele vin si eu cu o mare rugaminte, Sofi de 18 zile este pe antibiotic a facut o otitata urata, a facut si injectabil si pe gurita a luat, azi in ultima zi iar s-a vaitat de ureche acum cateva zile era iar subfebrila, medicul orelist vine din bucuresti de la grigore alexandrescu, dar sincer nu prea am incredere in el, va rog recomandati-mi un dr.orl pediatru bun in bucuresti, nu vreau sa reincep si a 3-a cura de antibiotic ca mi-e asa mila de ea a salbit mult are 15.5kg, are cearcane sub ochisori cu toate ca mananca bine si foarte diversificat.Multumesc!

Madalina & Sofia (01.02.2008)
calea sigura a esecului este sa renunti...

buna mada

sanatate multa sofiucai!

ti-am raspuns pe PM.

pupici

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Mada, sanatate Sofiei! Tratati bine otita...probabil nu a raspuns la antibiotic. Prietena mea a tratat fata cu gentamicina dar dupa un tratament gresit...a ajuns cu copila cu septicemie in spital. ORL-ist pediatru bun este Rizescu Manuela de la Budimex. Cat despre greutatea fetei...nu stiu ce inaltime are dar Tudor la 99cm are 13 kg (un pic sub). De cand a inceput gradi e bolnav 5 zile pe sapt din 7!!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Madalina & Sofia (01.02.2008)
calea sigura a esecului este sa renunti...

Si Adela are otita medie complexa - adik are si nasul si gatul prinse - aseara ne-am 'distrat' pe la Gr Alexandrescu, ca s-a vaitat; altfel, febra n-a facut.
Ne-a dat Augmentin la 12h plus niste picaturi pt urechi (stanga e afectata) si Bioritin pt nas.
Plus ca-i dau Erdomed ca tuseste pana face pipi .

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Grati multumesc pt recomandare, reusisem sa ma programez la dr Dan Cristian Gheorghe de la Budimex, dar nu am ajuns, pediatra spune ca medicul care a tratat-o este unul din cei buni, dr.Balanescu de la Gr.Alexandrescu sa am incredere, la fel si barbate-miu m-a barait sa nu plec ca sunt eu prea paranoia, am terminat antibioticul a mai ramas o sapt pe nurofen si garasone in nas.Acum vad ce si cum la cel mai mic semn am plecat cu ea la Buc.
Sofi are 105cm,inainte de otita avea aproape 17kg, nu e sub limita si niciodata nu am tinut cont de limite dar vad eu pe ea ca nu e bine, mai ales ma sperie cearcanele de sub ochisori, am vrut sa-i fac analizele dar pediatra spune sa o mai lasam ca sigur ar iesi modificate din cauza medicatiei cu antibiotic.A inca o chestie eu la inceputul gradinitei am vrut sa-i fac prevenarul, pediatra a spus ca nu-l mai recomanda nu a mai vazut infectie cu pneumococ de 10 ani, dupa otita sa-mi spuna ca ii vom face prevenarul, pt ca infectia a cedat greu la antibiotic si posibil sa fi fost totusi pneumococ,dar ca nu au cum sa confirme decat daca ar fi luat din ureche pt analiza ceea ce ar fi fost imposibil pt ca infectia a fost in spatele timpanului teorie confirmata si de dr.orl
Sanatate multa lui Tudorash!

Roxana of si voi!Sofi la debutul otitei a fost cu nasul muci multi si verzi, scuzati descrierea si cu ochii a avut ca un fel de conjunctivita.Sanatate multa Adelutei!

Eu nu o sa o mai duc pe Sofi la gradi pana nu stiu ca e complet refacuta mi-e asa teama, ea se cere sa mearga vrea sa invete am luat acasa caietele speciale sa lucram, una doua mami nu vrei sa facem activitati, nu vrei sa mai invatam o poezie,pictam, desenam nu e ca la gradi dar macar o stiu sanatoasa si ma multumesc cu faptul ca pot lucra in continuare de acasa fara problema.

Mergi la inceput