Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***336***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Salutam! Intorsi din Tara Moldovei via Cetatea de scaun a Tarii Romanesti, va salutam cu respect!

Am plecat la drum cu un copilash si ne-am intors cu unul... parca mai mare! Nu, nu s-a ingrasat de la mancarea buuuuuuuuna , tot categoria fulg a ramas si nici nu pare mai intalta dupa ce si-a facut un cucui cat toate zilele in frunte, inshurubanduse in asfalt cand am iesit (cam ametiti) din mina Cacica, dar parca... e mai sfatoasa! Ce mai! Despre puiul ciorii numai de bine!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Bine ati revenit !! poate incarcati niste poze si pe picassa, ce ziceti doamba draga ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Monn, e vb de un "ritual": ai facut o prostie, spui PARDON. Cum, cind ai facut ceva bine te lauda lumea, asa te iarta lumea (sau nu, fiecare cum poate) cind spui pardon. Mi se pare o chestie care face parte din educatia de baza. Cum spune Pardon cind intra in tine din greseala (ii zice si mesei, LOOL). Cum spune Multumesc cind i se da ceva ce a cerut. Cum spune Bonjour cind ne intilnim cu lume pe riu.

Si Adela ii spune "(s)cuze" mesei daca o loveste din greseala! Dar automat, la fel cum spune "atate" cand aude pe cineva stranutand (pe-asta cred ca a invatat-o de la gradi) Insa "esi" (merci) spune cu sens, ca zice doar cand e incantata de ce-a primit, nu doar asa... pentru orice.
"imi pare rau" nu s-a implementat, dar e clar ca ii pare rau uneori cand stie ca a facut ceva ce ne-a suparat. Deci, sentimentul exista, tre doar sa-l definim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Mada, bine ai revenit!Asteptam impresii din calatorie si o asteptam si pe doamna Pisik sa ni le impartaseasca pe ale ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

ARIS - si maine daca vrei. Pe la 6, IOR?

ANAAN

Apopo de domnul Rosu, si eu dadeam sfaturi cand eram mica. Noi locuiam si cu bunicii (materni), 3 generatii in 3 camere. Si vedeam ca seara bunicii se retrag in camera lor. Ai mei, saracii, aveau camera de ttrecere, ap. fiind semidecomandat. Si intr-o zi ma apuc eu sa le dau sfaturi - nush cat aveam, 8-9-10 ani, ca seara sa manance si sa se duca si ei in camera lor si sa inchida usa. Tata: si dup-aia? Eu: va bagati in pat. Tata: (deja amuzat) si dup-aia? Eu: va pupati. Tata (si mai amuzat) si dup-aia? Eu: va inveliti si va culcati, naniiiii....

Imi mai aduc aminte cand am spart eu o vaza si tata a mintit ca a spart-o el. Bineinteles ca mama stia ca minte, dar na, l-a lasat sa joace teatru.

Imi mai amintesc ca in fiecare vara mergeam la mare in 4 si seara jucam remi sau carti si obligatoriu aveam o seara de minigolf. La care mereu eu mancam bataie
... si in fiecae sejur, obligatoriu, eu aveam 2 zile in care vomitam si boleam, an de an, iar mama statea cu mine la hotel si tata se ducea cu sormea la plaja.

Pana am plecat de acasa, in fecare dimineata gaseam masa pusa. De obicei tartine, dar erau gata. Si in fiecare dimineata mama ne trezea pe rand, ne lua in brate si ne facea masaj pana ne trezeam. Niciodata nu ne-a lasat sa ne punem ceasul, chiar daca ea incepea serviciul mai tarziu,dupa ce plecam noi la scoala.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_05

Multumesc fetelor pt urari!

Nu am mai apucat sa intru. De miercuri Iulia e cu febra, a trecut febra am facut alergie la augumentin. Acum suntem pline cu bubite, luam ceclor, sper sa ii rezolve rosul din gat.
Dupa ce ne trece intru sa va povestesc aventura noastra de azi de la spitale, cum ne-au tot plimbat
Va pup

Cami mami fericita de Iulia Elena (25.05.2009)

cami esti sigura???
ca febra mare urmata de bubite.... nu prea suna a alergie la augumentin ci a boala contagioasa suprapusa cu antibiotic; eu am fost tare inspirata ca nu i-am dat augumentin cum m-au batut toti la cap, ca sigur ziceam ca e alergie la el cand s-a umplut de bubite (tocmai de frica alergiei am amanat-o, ca eu sunt alergica la antibiotice ca naiba!!!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

tare greu e sa nu poti sa scoti copilul afara; mama lui de vaccin, pentru ce l-am mai urlat pe mutzu degeaba cand are o rubeola pe el ca la carte?????? i s-a intins pana la genunchi, e pictat de nu se poate, il mai si mananca din cand in cand dar oricum e acceptabil, vad ca nu se plange de mancarimi, doar se mai intinde el asa din cand in cand si-si mai scarpina un centimetru de piele. dar e atat de patat... ma asteptam sa faca totusi macar o forma mai usoara.... dar de ieri pana azi s-a "pictat in picatele" peste tot
asa ca sa le ia naiba de vaccinari, ca tot forma nasoala a facut, cu 39-40 de grade 3-4 zile, si bubite cat cuprinde!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_05

Multumesc fetelor pt urari!

Nu am mai apucat sa intru. De miercuri Iulia e cu febra, a trecut febra am facut alergie la augumentin. Acum suntem pline cu bubite, luam ceclor, sper sa ii rezolve rosul din gat.
Dupa ce ne trece intru sa va povestesc aventura noastra de azi de la spitale, cum ne-au tot plimbat
Va pup

Cami mami fericita de Iulia Elena (25.05.2009)

Cami, ce patanie urata! Sanatate multa frumoasei mici!Oare nu o fi ceva ceva contagios cum zice Dyana? Nu ma pricep, dar zic si eu, poate merita investigat putin in directia asta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Apopo de domnul Rosu, si eu dadeam sfaturi cand eram mica. Noi locuiam si cu bunicii (materni), 3 generatii in 3 camere. Si vedeam ca seara bunicii se retrag in camera lor. Ai mei, saracii, aveau camera de ttrecere, ap. fiind semidecomandat. Si intr-o zi ma apuc eu sa le dau sfaturi - nush cat aveam, 8-9-10 ani, ca seara sa manance si sa se duca si ei in camera lor si sa inchida usa. Tata: si dup-aia? Eu: va bagati in pat. Tata: (deja amuzat) si dup-aia? Eu: va pupati. Tata (si mai amuzat) si dup-aia? Eu: va inveliti si va culcati, naniiiii....

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Ce mai Cupidon versat erai si tu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

No Aris musai tre' sa vii la intalneala, nu te credem pe cuvant, vrem sa-l vedem pe Vitamina in actiune !!!

Da! Noi pana nu vedem, nu credem!

Mergi la inceput